Geçiremiyorum, iyileştiremiyorum.

Aslında yaraları siz hep taze tutuyorsunuz böyle yaparak. Suç geçmişinizde ve farkirliğinizde değil. Bakış açınızda.

Aynı olayı yaşayan 20 çocuk koyalım buraya 10 yıl sonra o olaya hepsi farklı tepki geliştirir. Bu bakış açısı ile alakalı. Ancak çocukluğu fakir geçti diye bugün rahat yaşayan bir insanın o dondurmaya böyle nefretle yaklaşması sağlıklı değil. Ve ailenizin de fakir olmak suçu değil...

Biz de fakirlik gördük ama imkanlar iyileştiğinde vaktinde yapamadığım şeylerin 10 katını yapıyorum bugün. Niye kendime eziyet edeyim ki. O gün şartlar öyleydi bugün böyle
Dogru yazdiginiz cok güzel ve mantikli. Cok ama cok güzel yazdiniz.. ellerinize saglik.. durumunuz düzeltikce nefretim daha cok artiyor.. Allahima cok sükürler olsun ki o günlerden eser kalmadi zaten 20 yil dan fazla bir zaman gecti.. ama yazdiklarinizi bir kenara not ettim😍😍😍😍

Valla bende senin gibiyim. Hep aklıma geliyor hemde hergun bunlarla yasamak o kadar zor ki. Bir de sen yine anne kız moduna geçebilmişsin (bizim gibiler ne kadar geçerse artık) bende o da yok.
Bana bir de cocugun olunca anlarsın derlerdi kendi cok bilen bilirkişi anne babam. Ben cocugum olunca daha da acı çekmeye başladım bunlar bana napti nasil yapabildiler diye. Insallah bir gün unuturuz. Ama sanmıyorum yaaa

Back
X