Cok haklisin bence. Inşirah suresi ic sıkıntisina, huzursuzluga cok iyi geliyor bir arasdirin isterseniz..Bence sahip olduklarinin farkina varip mutlu olup şükre yönelmen lazim..maneviyat iç sikintini giderir diye düşünüyorum..namaz ve dua..tabi inancini bilmiyorum ama benim fikrim bu..
Bebegim olsun diye ugrasiyorum o yuzden hap kullanamam sanirim tesekkur edeeimMrb benim Annemde bi nevi bu durumda piskolojik sorunlari var husursuzluk disindada menopoz ve migren olunca cok daha kötu oluyor.. sizinde bi piskologa gitmenizi tavsiye ederim belki bi hap ile hayata bakis aciniz degiswbillir mutlu olursunuz cicekler böcekler bahar hos gelir :))
Inancli biriyim namazlarimi kilarim, çok dua ederim.Her günume şükür ederim herzaman bunlarida yapmama rağmen anlam veremiyorum işte geçmiyo bu huzursuzlukBence sahip olduklarinin farkina varip mutlu olup şükre yönelmen lazim..maneviyat iç sikintini giderir diye düşünüyorum..namaz ve dua..tabi inancini bilmiyorum ama benim fikrim bu..
Televizyonla pek aram yoktur.haber izlemeyi biraktimÇok mu fazla dizi televizyon izliyorsunuz derhal bırakın hatta. Haber bile izlemeyin ciddi söylüyorum faydasını göreceksiniz
Çok mu fazla dizi televizyon izliyorsunuz derhal bırakın hatta. Haber bile izlemeyin
Canım ben aşirı yogun bir iste calisorkende boyleydim suan hayatım tam tersi çok sakin ama yine boyleyim kendime anlam veremiyorum yaSanki beni anlatmışsın.Biraz tvden,haberlerden,son zamanlarda olan olumsuz olaylrdan kaynaklanıyor bence.
Ne zamn haberlere baksam kendime yabancılaşıyorum,kaçacak bir yer olsa tüm dünyayla irtibatımı kessem moduna giriyorum.Bende kendimi ev işine verdim.Beynimi yormaktansa bedenimi yorarım diye düşündüm.Uğraşı şart.
Geçmişinizle ilgili kapanmayan bir konu vs var mıCanım ben aşirı yogun bir iste calisorkende boyleydim suan hayatım tam tersi çok sakin ama yine boyleyim kendime anlam veremiyorum ya
Maneviyat hayatımda en ön sırada elimden gelenide yapıyorum ama işte bilmiyorum neden boyle ruhsuz mutsuzum bilmiyorumManevi bosluga yoruyorum bu tarz seyleri
Berbat bişey demiMaalesef Anksiyete...
Çok...Berbat bişey demi
geçmisime baktigimda tüm kapanmayan konular cocukluguma çıkıyoGeçmişinizle ilgili kapanmayan bir konu vs var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?