Geçmek bilmeyen iç sıkıntısı huzursuzluk..

işiniz yogun mu sakin mi peki defne hanım bende çalışıyorum iş bu durumumu ciddi anlamda çok etkliyor
Aslında işte sıkıntı yok işimi seviyorum ama patronum birax titiz ve Detaycı biri o yokken çok rahat çalışıyorum o varken geriliyorum

Selam nasılsınız arkadaşlar?Ben bu aralar kötüyüm ya..kafamda kötü seneryolar bir kac gundur gecmeyem ic sıkıntısı ve aglama krizleri..bulamıyorum çaresini eşimide bunalttım iyice seni mutlu etmek icin ne yapayım söyle diyor ama ben mutlu olmak dahi istemiyorum o derece karamsarım kendimden bıktım

güvensizlik duygusu ve sürekli tedirginlik hali bir çocukluk çağı travmasından kaynaklı olabilir. 0-2 yaştaki anneye olan güven/ güvensizlik ileriki yaşlarda bu tarz sorunlara sebep olabilir. bir uzmandan yardım almanız siz ve eşiniz için daha uygun olur

Bende bu yasadıklarimin cocukluk caginda n kaynaklandıgini düşünüyorum ve dediginiz gibi bir uzmana gitmeliyim artık

Merhaba ..bence boşuna kaygılanmayın . çünkü sizi de eşinizi de çocuğunuzu da besleyen rızıklandıran ve koruyan Rahmani Rahim olan Rabbimizdir ..biz insanlar aciz varlıklarız . gücümüz iktidarımız çok sınırlıdır . teslim olmak gerekiyor külli iradeye ...yoksa hayatı hem kendimize hemde sevdiklerimize zindan etmiş oluruz ..Allah yardımcınız olsun

Merhabalar,
Psikolojik danışman olarak size bir uzman yardımı almanızı öneririm.
Depresyonda olabilirsiniz, içinizde yaşadığınız yoğun kaygı size böyle hissettiriyor olabilir.
Açık havada yürüyüş, yüzme, hamur yoğurup kurabiye-poğaça yapmak, etamin işlemek, mandala deseni boyamak veya yetişkinler için olan boyama kitaplarını renklendirmek;
bir psikolog ile görüşene kadar sizi rahatlatacak aktivitelerden bazıları.
Ayrıca size güzel bir kitap tavsiye edeceğim.
Psikolojik danışmanların/psikologların çoğu depresyon/anksiyete/panik atak gibi sıkıntıları olan danışanlarına terapi esnasında evde okumaları için bu kitabı önerirler, umarım siz de fayda görürsünüz.
İyi Hissetmek/Dr. David Burns/Psikonet yy.
Aynı yayınevinin Hayatı Yeniden Keşfedin adlı kitabı da çok güzeldir.

Boyle bir durumda gebelik dusunme. Sen bu haldeyken kendine de bebegine de zarardan baska bir sey gelmez. Gebeyken ya da lohusayken psikolojin cok daha hassas olacak. Bir an once psikiyatriye basvur tedavini ol ve sonrasinda bebek dusun.

Çok tesekkurler ederim dediginiz aktivitelerin bazilarini denemistim gercekten rahatlatiyor ama boş kaldigim zaman bu duruma geliyorum iste.önerdiginiz kitabi en kisa surede alacagim

Boyle bir durumda gebelik dusunme. Sen bu haldeyken kendine de bebegine de zarardan baska bir sey gelmez. Gebeyken ya da lohusayken psikolojin cok daha hassas olacak. Bir an once psikiyatriye basvur tedavini ol ve sonrasinda bebek dusun.
Haklısınız bebegim zaten olmuyor sebebi yüksek fsh, yüksek fshın sebebi ise stres ama olsun diye ugraşiyorumda 32 yaşindayim beklemekte yoruyor yıpratıyor

Allah icinize ferahlik versin, inshaAllah bir an once toparlanirsiniz. Piskolojik destek alabilirsiniz. Benimde oglumun dogukundan sonra korkularim basladi, arabaya binsem, bir yere gitseydim, bir yerlerim agirsa hep kotu seyler gelirdi aklima, ama bu gecmiste yasadiklarimdan dolayi tabi. Suan diyetteyim , spor yapiyorum , yani ugras veriyorum birseylere, spor cok iyi geliyor bana, belki senin icinde bir fikir olabilirmi bu? Zamanla kontrol altina aldim.

Merhaba aktif olduğunuz için yazdım
Geçti mi acaba
Veya nasıl geçti
Bende de var benzer durum

Maneviyat hayatımda en ön sırada elimden gelenide yapıyorum ama işte bilmiyorum neden boyle ruhsuz mutsuzum bilmiyorum
Canım manevi bir konu öncelikle bunun vesveseden kaynaklı olduğunu bil ve bol bol dua et. Şeytanın kalbi temiz ve ALLAH yolunda olan kullarla uğraştığını bil. Için ferah tut.

Bende bu durum kk da takılmaya başladım başlayalı arttı. Burda aldatma hikayelerini okuyup suçsuz nişanlıma carlıyorum. Tüm erkekler nezdinde daimi elçi olarak görüyorum adamı heralde, habire nota verip duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…