Evetçalışıyormusunuz
işiniz yogun mu sakin mi peki defne hanım bende çalışıyorum iş bu durumumu ciddi anlamda çok etkliyor
Aslında işte sıkıntı yok işimi seviyorum ama patronum birax titiz ve Detaycı biri o yokken çok rahat çalışıyorum o varken geriliyorumişiniz yogun mu sakin mi peki defne hanım bende çalışıyorum iş bu durumumu ciddi anlamda çok etkliyor
Bende bu yasadıklarimin cocukluk caginda n kaynaklandıgini düşünüyorum ve dediginiz gibi bir uzmana gitmeliyim artıkgüvensizlik duygusu ve sürekli tedirginlik hali bir çocukluk çağı travmasından kaynaklı olabilir. 0-2 yaştaki anneye olan güven/ güvensizlik ileriki yaşlarda bu tarz sorunlara sebep olabilir. bir uzmandan yardım almanız siz ve eşiniz için daha uygun olur
Merhaba ..bence boşuna kaygılanmayın . çünkü sizi de eşinizi de çocuğunuzu da besleyen rızıklandıran ve koruyan Rahmani Rahim olan Rabbimizdir ..biz insanlar aciz varlıklarız . gücümüz iktidarımız çok sınırlıdır . teslim olmak gerekiyor külli iradeye ...yoksa hayatı hem kendimize hemde sevdiklerimize zindan etmiş oluruz ..Allah yardımcınız olsunAmin
Ben hep kaygılıyımdır mesela heran eşime evladıma bişey olacak
Ben ölürsem evladım ne yapar
Hadi şimdi şu olursa
Biri bişey derse bende şunu diyeyim vs gibi
Şimdilerde dizginlemeye çalışıyorum
Aglamam gerekiyorsa aglıyorum mesela
Merhabalar,Selam nasılsınız arkadaşlar?Ben bu aralar kötüyüm ya..kafamda kötü seneryolar bir kac gundur gecmeyem ic sıkıntısı ve aglama krizleri..bulamıyorum çaresini eşimide bunalttım iyice seni mutlu etmek icin ne yapayım söyle diyor ama ben mutlu olmak dahi istemiyorum o derece karamsarım kendimden bıktım
Boyle bir durumda gebelik dusunme. Sen bu haldeyken kendine de bebegine de zarardan baska bir sey gelmez. Gebeyken ya da lohusayken psikolojin cok daha hassas olacak. Bir an once psikiyatriye basvur tedavini ol ve sonrasinda bebek dusun.Selam nasılsınız arkadaşlar?Ben bu aralar kötüyüm ya..kafamda kötü seneryolar bir kac gundur gecmeyem ic sıkıntısı ve aglama krizleri..bulamıyorum çaresini eşimide bunalttım iyice seni mutlu etmek icin ne yapayım söyle diyor ama ben mutlu olmak dahi istemiyorum o derece karamsarım kendimden bıktım
Çok tesekkurler ederim dediginiz aktivitelerin bazilarini denemistim gercekten rahatlatiyor ama boş kaldigim zaman bu duruma geliyorum iste.önerdiginiz kitabi en kisa surede alacagimMerhabalar,
Psikolojik danışman olarak size bir uzman yardımı almanızı öneririm.
Depresyonda olabilirsiniz, içinizde yaşadığınız yoğun kaygı size böyle hissettiriyor olabilir.
Açık havada yürüyüş, yüzme, hamur yoğurup kurabiye-poğaça yapmak, etamin işlemek, mandala deseni boyamak veya yetişkinler için olan boyama kitaplarını renklendirmek;
bir psikolog ile görüşene kadar sizi rahatlatacak aktivitelerden bazıları.
Ayrıca size güzel bir kitap tavsiye edeceğim.
Psikolojik danışmanların/psikologların çoğu depresyon/anksiyete/panik atak gibi sıkıntıları olan danışanlarına terapi esnasında evde okumaları için bu kitabı önerirler, umarım siz de fayda görürsünüz.
İyi Hissetmek/Dr. David Burns/Psikonet yy.
Aynı yayınevinin Hayatı Yeniden Keşfedin adlı kitabı da çok güzeldir.
Haklısınız bebegim zaten olmuyor sebebi yüksek fsh, yüksek fshın sebebi ise stres ama olsun diye ugraşiyorumda 32 yaşindayim beklemekte yoruyor yıpratıyorBoyle bir durumda gebelik dusunme. Sen bu haldeyken kendine de bebegine de zarardan baska bir sey gelmez. Gebeyken ya da lohusayken psikolojin cok daha hassas olacak. Bir an once psikiyatriye basvur tedavini ol ve sonrasinda bebek dusun.
Depresyodamıyim bilemiyorum ki kaygı bozuklugu oldugu kesin ama.Dediğiniz gibi yormasam yorulmasam ahh bir kurtulabilsem bu negatif enerjidenYormayin. Yorulmayin. Depresyondan kurtulun. Bunu bulastirmayin. Uzman yardımı alın. Negatif Duygu durumundan kurtulun..
Merhaba aktif olduğunuz için yazdımMerhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacim var.Sürekli olarak huzursuzum,içimde hep korku,bazen herkese karsı bi ofke nefret, sürekli kafama birseyler takiyorum gerekli gereksiz..Esimide huzursuz ediyorum.Kendimle hep bir savaş icindeyim neden boyle olduguna anlam veremiyorum.Böyle olmam icin cok ciddi sebeplerimde yok eşimi seviyorum evimde huzurluyum ama bilmiyorum iste..Kendimi eve kapattim resmen insanlardan hep zarar gelecekmis gibi hissediyorum güvenemiyorum ve korkuyorum hep.Sizce bu durum nasil gecer yillardir boyleyim ve gecmiyo esimide mutsuzlugumla yoruyorum artik.Fikirlerinize ihtiyacim var arkadaşlar
Canım manevi bir konu öncelikle bunun vesveseden kaynaklı olduğunu bil ve bol bol dua et. Şeytanın kalbi temiz ve ALLAH yolunda olan kullarla uğraştığını bil. Için ferah tut.Maneviyat hayatımda en ön sırada elimden gelenide yapıyorum ama işte bilmiyorum neden boyle ruhsuz mutsuzum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?