Geçmek bilmeyen iç sıkıntısı huzursuzluk..

Bende öyleyim ama bende panik atak var durup durup ağlamak gelir içimden sürekli kötü bişey olacak hissi dışarı çıksam yola çıksam başımıza bişey gelir durumu ah ah
Benimki panik atak degil gibi benim basima kotu birsey gelecek korkusu degilde surekli mutsuzluk iste canımı sıkıyo

Cnim bu hizursuzluginun altında bi neden var gibi.

İnşaAllah
Ben yıllarca bu rahatsızlıgımı ispatlamaya çalıştım kimse inanmadı naza çekiyor kendini hasta değil hiç bişeyi yok diyende oldu psikopat diyende
Yaygın anksiyete bozukluğu çok fena bir durum. Anksiyete krizinden bile daha ağır.İnsanın bütün gün kalbi tir tir titriyor. Bedenin yaşadıgı bu semptomlar sinirleri yipratiyor.Tepkilere, sözlere, herşeye yansıyor.Destek almanızı öneririm.Ben başa çıkamadım.

Bakın mesela benim hep hayalimdir, sevdiğim insanla evleneyim , sağlığım ,huzurum ve sevdiklerimin sağlığı yerinde olsun başka bişey istemem , burdan bakınca siz benim hayalimi yaşıyorsunuz :) bunun farkına varın lütfen Yok yere hayatı zehr ediyorsunuz kendinize allah korusun bunlardan birini kaybedince insan o zaman anlıyor değerini...

Peki simdi nasilsin? Sen neler yasiyodun yani ne gibi sıkıntıların oluyordu benim gibi hep mutsuzmuydun?
Ben hep mutsuzum
Çok yalnız bırakıldım
Çocukken çok ezildim okulda evde
Evlendikten sonra da eşimin ailesi ezdi bir süre
Mutsuzlugum geçmedi
Şimdi daha iyiyim
Hiçbir diziyi izlemiyorum 3 yıldır
Haber izlemiyorum
Örgü ve takı işini ögrenmeye çalışıyorum
Kitaplar okuyorum buldukça
Ama 1 2 ayda 1 atak geçiriyorum elimde olmuyor

Çocuğu çok mu kafana takıyorsun acaba ? Bende öyle olmuştum hamilelikten önce
Yok canım dedigim gibi inancli biriyim Allah ne zaman dilerse o zaman olur diyorum elimden gelenide yaptim tedaviler falan ama olmadi kısmet.Cocuktan cok neden boyleyim diye kafaya daha cok takiyorum zaten ruhen saglikli bi anne olmak cok onemli.önce kendimi iyilestirmeliyim sanirim

Bende çok dr dolaştım fayda gördüm tam denemez
Pskiyatriyede artık gidemiyorum

anksiyete tam olarak ne oluyor?belirtiler bunumu gosteriyor? Doktora gitmeyede korkuyorum ama şart oldu artik
Anksiyete endişeli ve sıkıntılı ruh hali
Yaygın anksiyete çeşitli ve bir çok nedene bağlı olan gün içinde sürekli hissedilen nedensiz kaygı bozukluğu.Okuduklarımdan aklimda kalanlar bunlar.

Bilmez miyim (

Canım yasadiklarin zormus gercekten benim ciddi anlamda bir sıkıntım yok sadece çocuklugum biraz mutsuz gecti ama cok agir seyler yasamadım.Allah seninde benimde bu sıkıntida olan herkesin yardimcısi olsun

Anksiyete endişeli ve sıkıntılı ruh hali
Yaygın anksiyete çeşitli ve bir çok nedene bağlı olan gün içinde sürekli hissedilen nedensiz kaygı bozukluğu.Okuduklarımdan aklimda kalanlar bunlar.
Iste tamda bu yasadiklarim ruhumun sıkılmasından sıkıldim ya o derece.peki ne yapmami önerirsin?

Canım yasadiklarin zormus gercekten benim ciddi anlamda bir sıkıntım yok sadece çocuklugum biraz mutsuz gecti ama cok agir seyler yasamadım.Allah seninde benimde bu sıkıntida olan herkesin yardimcısi olsun
Amin
Ben hep kaygılıyımdır mesela heran eşime evladıma bişey olacak
Ben ölürsem evladım ne yapar
Hadi şimdi şu olursa
Biri bişey derse bende şunu diyeyim vs gibi
Şimdilerde dizginlemeye çalışıyorum
Aglamam gerekiyorsa aglıyorum mesela

Inanin bunlarin hepsinin farkındayim hergun şükr ederim kendime de kızarim daha neden mutsuzsun diye..Ama bu cok farklı birsey anlatamiyorum icimdeki korkuyu kaygiyi sıkıntıyı sebepsiz yani

Inanin bunlarin hepsinin farkındayim hergun şükr ederim kendime de kızarim daha neden mutsuzsun diye..Ama bu cok farklı birsey anlatamiyorum icimdeki korkuyu kaygiyi sıkıntıyı sebepsiz yani
Çok iyi anlıyorum sizi insan bazen şikayet etmekten utanıyor ama elinde olmuyor bazı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…