Geçmek bilmeyen iç sıkıntısı huzursuzluk..

Sizdemi aynı durumdasiniz?

Offf cok zor gercekten boyle hayat cekilmez oluyo

Geçmiş olsun hanımlar, inşallah kalbiniz tez zamanda hafifler ama bu saydıklarınız depresyon anksiyete bozuklukları gibi ve nasıl ki kolumuz karaciğerimiz hastalanabiliyorsa ruhumuz da hastalanıyor, o yüzden bir dra gitmeniz hem kendiniz hem de çevrenizdekiler için daha iyi olur. Bir kere geliyoruz hayata ve bunu kendi kendinizle bir savaşa dönüştürmektense iyileştirecek uzmanlarla işbirliği yapın derim.

Çok haklısıniz sanirim bu bir hastalık iyi dilekleriniz içinde çok tesekkurler

Iste tamda bu yasadiklarim ruhumun sıkılmasından sıkıldim ya o derece.peki ne yapmami önerirsin?
Anksiyete anında neler yapmalı adlı yazıları oku.Motive edici sözleri okuyup kendini yatiştırmaya çalış.Antidepresan gerekli gorürse düşük dozda dr yazabilir.Maalesef bazen beyin kimyasini düzeltmek çok yorucu çok zor oluyor.O yuzden ben antidepresanlara karsi önyargili değilim.Bilişsel davranışçı terapisi görebilirsin.Olumlu dusunmeyi ögreten bir terapiymis.Şu an onu araştırıyorum.Bizi bizden baska kimse anlayamaz.Kendimize yardim etmeliyiz.Ve anksiyeteyle savaşma kabullen ve iyilesmeye odaklan. Herkesin basina gelebilir.Tavsiyelerim bunlar.

Yazılar ve kitaplar için önerilerin varsa bana yazarmısınız

Çok tesekkur ederim inşallah hepimiz iyilesiriz böyle yasamak işkence gercekten..doktora gidip iyi olursam yazacagim size sevgiler

Sizinde gögüs kafesinizde kuş çırpınıyormuş hissi oluyormu ? Bu beni çok zorluyor ayda 1 kere 3 4 gün bunu yaşıyorum

sızın psıkolog yad psıkyt gıtmenız lazım...hepımız ınanclı ınsnalarız...tabıkı duada edecegız...derdı veren dermanıda verır...ama bu psıkolojık rahatsızlıklar sadece okumakla felan olacak ısler degil...dermanınızı bu ıslerın tahsılını yapan bırıne giderek vesıle olacak birini bulacaksınız...ayrıca nekadar zaman kaybetmezssenız okadar ıyı...ha fızıksel hastalıklarda erken tedavı ha ruhsal rahatsızlıklarda fark eden birşey yok...lutfen gıdın ve destek alın hayatı kendınıze ve etrafınızdakı ınsnalara cekılmez yapmadan...psıkolga gitmek sadece kendiniz ıcın degil sevdıklerınız ıcınde yapmanız gerek bir seydır.

Sizinde gögüs kafesinizde kuş çırpınıyormuş hissi oluyormu ? Bu beni çok zorluyor ayda 1 kere 3 4 gün bunu yaşıyorum
Evet kalbim zangir zangir titriyor.Söküp atasim geliyor o anlar.Genelde bütün gün öyleyim.. Bazı günler tamam geçti diyorum yine ansizın çok alakasiz bir anda kalbimi ele geciriyor.imdat diye bagirasim geliyor o an.sanki herkes yüzüyor bir ben boğuluyorum.

Seni o kadar ıyi anlıyorum ki.ozellikle akşam üstü,karanlık yavaş yavaş çökecekken gösterir kendini bu sıkıntı. Manevi destek,psikolojik tedaviler ve telkin çok önemli.maneviyatinizi güçlendirin.

Aynen ben ya aglıyorum yada bagırmamak için agzımı kapatıyorum çok sinirli oluyorum
Çok aglıyorum

Geçecek arkadaşlar iyileşeceğiz bizler çok hassas insanlariz o yüzden yasiyoruz bunları.Çok kötü oldugumuzda yazalim buraya.Nefesimiz yetmediğinde soluk alacağımız bir durak gibi. bu konuyu takipte kalacagim birbirimize destek oluruz.Yalnız degiliz.Bizi bizden başka kimse anlayamaz.

İnşaAllah canım İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…