Sizdemi aynı durumdasiniz?Yaygın anksiyete bozukluğu çok fena bir durum. Anksiyete krizinden bile daha ağır.İnsanın bütün gün kalbi tir tir titriyor. Bedenin yaşadıgı bu semptomlar sinirleri yipratiyor.Tepkilere, sözlere, herşeye yansıyor.Destek almanızı öneririm.Ben başa çıkamadım.
Offf cok zor gercekten boyle hayat cekilmez oluyoAmin
Ben hep kaygılıyımdır mesela heran eşime evladıma bişey olacak
Ben ölürsem evladım ne yapar
Hadi şimdi şu olursa
Biri bişey derse bende şunu diyeyim vs gibi
Şimdilerde dizginlemeye çalışıyorum
Aglamam gerekiyorsa aglıyorum mesela
Yani yasadigim cok agir bi travma yok ama mutsuz bir ailede yetistim diyebilirimCnim bu hizursuzluginun altında bi neden var gibi.
Çok haklısıniz sanirim bu bir hastalık iyi dilekleriniz içinde çok tesekkurlerGeçmiş olsun hanımlar, inşallah kalbiniz tez zamanda hafifler ama bu saydıklarınız depresyon anksiyete bozuklukları gibi ve nasıl ki kolumuz karaciğerimiz hastalanabiliyorsa ruhumuz da hastalanıyor, o yüzden bir dra gitmeniz hem kendiniz hem de çevrenizdekiler için daha iyi olur. Bir kere geliyoruz hayata ve bunu kendi kendinizle bir savaşa dönüştürmektense iyileştirecek uzmanlarla işbirliği yapın derim.
Anksiyete anında neler yapmalı adlı yazıları oku.Motive edici sözleri okuyup kendini yatiştırmaya çalış.Antidepresan gerekli gorürse düşük dozda dr yazabilir.Maalesef bazen beyin kimyasini düzeltmek çok yorucu çok zor oluyor.O yuzden ben antidepresanlara karsi önyargili değilim.Bilişsel davranışçı terapisi görebilirsin.Olumlu dusunmeyi ögreten bir terapiymis.Şu an onu araştırıyorum.Bizi bizden baska kimse anlayamaz.Kendimize yardim etmeliyiz.Ve anksiyeteyle savaşma kabullen ve iyilesmeye odaklan. Herkesin basina gelebilir.Tavsiyelerim bunlar.Iste tamda bu yasadiklarim ruhumun sıkılmasından sıkıldim ya o derece.peki ne yapmami önerirsin?
Bu bile tramva iç hesaplaşmasıYani yasadigim cok agir bi travma yok ama mutsuz bir ailede yetistim diyebilirim
Yazılar ve kitaplar için önerilerin varsa bana yazarmısınızAnksiyete anında neler yapmalı adlı yazıları oku.Motive edici sözleri okuyup kendini yatiştırmaya çalış.Antidepresan gerekli gorürse düşük dozda dr yazabilir.Maalesef bazen beyin kimyasini düzeltmek çok yorucu çok zor oluyor.O yuzden ben antidepresanlara karsi önyargili değilim.Bilişsel davranışçı terapisi görebilirsin.Olumlu dusunmeyi ögreten bir terapiymis.Şu an onu araştırıyorum.Bizi bizden baska kimse anlayamaz.Kendimize yardim etmeliyiz.Ve anksiyeteyle savaşma kabullen ve iyilesmeye odaklan. Herkesin basina gelebilir.Tavsiyelerim bunlar.
Çok tesekkur ederim inşallah hepimiz iyilesiriz böyle yasamak işkence gercekten..doktora gidip iyi olursam yazacagim size sevgilerAnksiyete anında neler yapmalı adlı yazıları oku.Motive edici sözleri okuyup kendini yatiştırmaya çalış.Antidepresan gerekli gorürse düşük dozda dr yazabilir.Maalesef bazen beyin kimyasini düzeltmek çok yorucu çok zor oluyor.O yuzden ben antidepresanlara karsi önyargili değilim.Bilişsel davranışçı terapisi görebilirsin.Olumlu dusunmeyi ögreten bir terapiymis.Şu an onu araştırıyorum.Bizi bizden baska kimse anlayamaz.Kendimize yardim etmeliyiz.Ve anksiyeteyle savaşma kabullen ve iyilesmeye odaklan. Herkesin basina gelebilir.Tavsiyelerim bunlar.
MaalesefSizdemi aynı durumdasiniz?
Sizinde gögüs kafesinizde kuş çırpınıyormuş hissi oluyormu ? Bu beni çok zorluyor ayda 1 kere 3 4 gün bunu yaşıyorumAnksiyete anında neler yapmalı adlı yazıları oku.Motive edici sözleri okuyup kendini yatiştırmaya çalış.Antidepresan gerekli gorürse düşük dozda dr yazabilir.Maalesef bazen beyin kimyasini düzeltmek çok yorucu çok zor oluyor.O yuzden ben antidepresanlara karsi önyargili değilim.Bilişsel davranışçı terapisi görebilirsin.Olumlu dusunmeyi ögreten bir terapiymis.Şu an onu araştırıyorum.Bizi bizden baska kimse anlayamaz.Kendimize yardim etmeliyiz.Ve anksiyeteyle savaşma kabullen ve iyilesmeye odaklan. Herkesin basina gelebilir.Tavsiyelerim bunlar.
İnşaAllahÇok tesekkur ederim inşallah hepimiz iyilesiriz böyle yasamak işkence gercekten..doktora gidip iyi olursam yazacagim size sevgiler
Haklisın bu dedigini evlenmeden cok dusunmustum suan mutlu olmama ragmen esimle birgun bu mutluluk sona erecekmis gibi korkuyorumBu bile tramva iç hesaplaşması
Kendi ailemde mutsuz olacakmıyım kaygısı
Bu bende de var malesef her an başkasına aşık olacakmış korkusuHaklisın bu dedigini evlenmeden cok dusunmustum suan mutlu olmama ragmen esimle birgun bu mutluluk sona erecekmis gibi korkuyorum
Evet kalbim zangir zangir titriyor.Söküp atasim geliyor o anlar.Genelde bütün gün öyleyim.. Bazı günler tamam geçti diyorum yine ansizın çok alakasiz bir anda kalbimi ele geciriyor.imdat diye bagirasim geliyor o an.sanki herkes yüzüyor bir ben boğuluyorum.Sizinde gögüs kafesinizde kuş çırpınıyormuş hissi oluyormu ? Bu beni çok zorluyor ayda 1 kere 3 4 gün bunu yaşıyorum
Aynen ben ya aglıyorum yada bagırmamak için agzımı kapatıyorum çok sinirli oluyorumEvet kalbim zangir zangir titriyor.Söküp atasim geliyor o anlar.Genelde bütün gün öyleyim.. Bazı günler tamam geçti diyorum yine ansizın çok alakasiz bir anda kalbimi ele geciriyor.imdat diye bagirasim geliyor o an.sanki herkes yüzüyor bir ben boğuluyorum.
İnşaAllah canım İnşaAllahGeçecek arkadaşlar iyileşeceğiz bizler çok hassas insanlariz o yüzden yasiyoruz bunları.Çok kötü oldugumuzda yazalim buraya.Nefesimiz yetmediğinde soluk alacağımız bir durak gibi. bu konuyu takipte kalacagim birbirimize destek oluruz.Yalnız degiliz.Bizi bizden başka kimse anlayamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?