Geçmek bilmeyen iç sıkıntısı huzursuzluk..

Keske bizlerde sizin gibi olabilsek vurdumduymaz insanlara hep imrenmisimdir.Dediginiz herseyin farkindayim tedavisiz basarabilirmiyim bilmiyorum

Seni cok iyi anliyoruz ama anlamakla kaliyoruz malesef..Sen psikiyatriste gitmismiydin?
Gittim antidepresan kullaniyorum. Anksiyete 1 saat surdü sonra gecti su an iyiyim.dönemsel bi sıkıntı benim geciyor sonra. Antidepresan beni hayata döndürdü aslinda daha kötüydüm.simdiki halime şükür.dr şart

Peki ilac dişında neler soyledi psikiyatrist sana neler fayda saglar şunları uygula dedigi seyler oldumu canim?

Hosgeldin yalniz degilsin.Umarim dertlerine şifa bulursun.Insanlar nefret edilmeyecek gibi degil ki cok haklisin.ki insan an geliyor kendinden bile nefret ediyor.
casurierhametli bir insandim ama bi baktim bana kimse acimiyor suan acayip hissizim koyu bir gaflet gibi mi desem... Onceden 20 liram olsa elimdekini verirdim baktim oz annem para hesabi yapiyor benden sakliyor ben de artik cimri oldum M HER İKİ HALDENDE nefret ediyorum

Sen bunlarla kendini kahretsen de olmaya devam edecekler
Bireysel anlamda bir şeyler yapıp içini rahatlatabilirsin
Hayata bir kere geliyoruz, akıllıca ve dolu dolu yaşamalıyız fırsatımız varken.

Örgü, yürüyüş, kitap.önce antidepresan şart dedi.
Aynen bende örgü ve takı ögrenmeye çalışıyorum kitaplarım var ama yenilerini alamadım 1 senedir okumuyorum onları yeniden çıkardım
Kitap seçimlerini değiştirme kararı aldım yeni kitapları almak için kenara ufak ufak para atıyorum bakalım

E yani şu ülkede polyanna mod dolaşmak imkansız. O huzursuzluk bende de var. Sebebi belli

Merhaba bende cok kotuyum surekli karamsarim .. Ha bu arada hayatimda cok zor su ara herkesten nefret etmeye basladim
O dönemi biliyorum çok kötü oluyor sonra tamamen yalnız kalıyorsun ama iyiler kalıyor gerçek sevenler o zaman sorun kalmıyor
Kimseye kendini anlatma çünkü bunu yaşayan bilir

o huzursuzluk bende de var hatta eşime ve cocugma yansıyor
niye böyleyim bilmiyorum inanın, içimde hep birşeyler kopuyor gidiyor sanki,
aksam eve giresim gelmiyor ev beni boguyor, iş güç beni boguyor, içimden hiç birşey yapmak gelmiyor
hep sıkıntı giriyor, ben yasananlara yaşanmışlıklara bağlıyorum, birazda havalara
şimdi iş cıkısı oglumla parka gidiyoruz çok iyi geliyor temiz hava, hiç birşey düşünmemeye çalışıyorum
bunlar hep zamanında olanların birikintisi..
bir iş bulsanız evde oturmak cok boguyor insanı yada kursa felan yazılın iyi gelir.. mutlaka ugraş bulun, zamanında herşeyi çok ama çok taktım kanser olma derecesinde düşündüm içime attım.. şimdi içim paramparça, yüreğim yangın yeri..
boşver diyorum artık olan biten çok zoruma gidiyor ama içim yana yana susa susa gülümsüyorum.. eğer herşeyi kafamıza takar da aman çokk ta tıın demeyi vurdum duymaz olmayı başaramassak eğer bu sıkıntılar hiç bırakmaz yakamızı..

Kurslardayken hayat telaşı içindeykende insanın kalbi pır pır ediyor demi ?
Yaşananlar insanı çok etkiliyor o an anlayamıyor ama sonra acısı çıkıyor işte
Bedenimiz gibi ruhumuzda hasta oluyor
Rabbim şifa versin hepimize

aynen öyle canm yaşarken anlamıyorsun ama sonrası çok fena çıkıyor gerçekten içim yıkım yeri enkaz yeri.. bir görsen halimi.. oysa görünüşüm çok farklı..

aynen öyle canm yaşarken anlamıyorsun ama sonrası çok fena çıkıyor gerçekten içim yıkım yeri enkaz yeri.. bir görsen halimi.. oysa görünüşüm çok farklı..
Benim görünüşümüde etkiliyor galiba çökmüşsün diyenler oluyor
İnsanlar bu kadar kötü olmasaydı belki düzelirdik

Kimse mesaj yazmamış bende aynıyım her günüm böyle sıkıntılı ve huzursuz geçiyor hayattan zevk almıyorum. Doktora gittim ilaç verdi ama pek fayda etmedi kullanmayı bıraktım sizler ne yaptınız? Takipteyim konuyu !

Bende de var bol bol dua ediyorum ama bilmiyorum Geçmiyor sadece tatillerde mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…