Keske bizlerde sizin gibi olabilsek vurdumduymaz insanlara hep imrenmisimdir.Dediginiz herseyin farkindayim tedavisiz basarabilirmiyim bilmiyorumBu arada ben de anksiyete teşhisi alıp ilaç tedavisi gördüm bi süre.
Sonra aslında işin bende bittiğini anladım. Ben izin verdiğim ölçüde bu duygular beni ele geçirebilir. Biraz vurdumduymaz olmaya karar verdim, o günden beri çok daha huzurluyum
Gittim antidepresan kullaniyorum. Anksiyete 1 saat surdü sonra gecti su an iyiyim.dönemsel bi sıkıntı benim geciyor sonra. Antidepresan beni hayata döndürdü aslinda daha kötüydüm.simdiki halime şükür.dr şartSeni cok iyi anliyoruz ama anlamakla kaliyoruz malesef..Sen psikiyatriste gitmismiydin?
Peki ilac dişında neler soyledi psikiyatrist sana neler fayda saglar şunları uygula dedigi seyler oldumu canim?Gittim antidepresan kullaniyorum. Anksiyete 1 saat surdü sonra gecti su an iyiyim.dönemsel bi sıkıntı benim geciyor sonra. Antidepresan beni hayata döndürdü aslinda daha kötüydüm.simdiki halime şükür.dr şart
Örgü, yürüyüş, kitap.önce antidepresan şart dedi.Peki ilac dişında neler soyledi psikiyatrist sana neler fayda saglar şunları uygula dedigi seyler oldumu canim?
Hosgeldin yalniz degilsin.Umarim dertlerine şifa bulursun.Insanlar nefret edilmeyecek gibi degil ki cok haklisin.ki insan an geliyor kendinden bile nefret ediyor.Merhaba bende cok kotuyum surekli karamsarim .. Ha bu arada hayatimda cok zor su ara herkesten nefret etmeye basladim
casurierhametli bir insandim ama bi baktim bana kimse acimiyor suan acayip hissizim koyu bir gaflet gibi mi desem... Onceden 20 liram olsa elimdekini verirdim baktim oz annem para hesabi yapiyor benden sakliyor ben de artik cimri oldum M HER İKİ HALDENDE nefret ediyorumHosgeldin yalniz degilsin.Umarim dertlerine şifa bulursun.Insanlar nefret edilmeyecek gibi degil ki cok haklisin.ki insan an geliyor kendinden bile nefret ediyor.
Sen bunlarla kendini kahretsen de olmaya devam edeceklerVurdumduymaz olmayı bir başarabilsem bazen utanıyorum açlıktan ölen ,şiddet gören tecavüze ugrayan insanları düşününce ama elimde değil geçmeyen bitmeyen bir mutsuzluk hali benim ki
Ataklar yokken çok iyiyim
Ama ben hep böyleydim
HaklısınızSen bunlarla kendini kahretsen de olmaya devam edecekler
Bireysel anlamda bir şeyler yapıp içini rahatlatabilirsin
Hayata bir kere geliyoruz, akıllıca ve dolu dolu yaşamalıyız fırsatımız varken.
Aynen bende örgü ve takı ögrenmeye çalışıyorum kitaplarım var ama yenilerini alamadım 1 senedir okumuyorum onları yeniden çıkardımÖrgü, yürüyüş, kitap.önce antidepresan şart dedi.
O dönemi biliyorum çok kötü oluyor sonra tamamen yalnız kalıyorsun ama iyiler kalıyor gerçek sevenler o zaman sorun kalmıyorMerhaba bende cok kotuyum surekli karamsarim .. Ha bu arada hayatimda cok zor su ara herkesten nefret etmeye basladim
Kurslardayken hayat telaşı içindeykende insanın kalbi pır pır ediyor demi ?o huzursuzluk bende de var hatta eşime ve cocugma yansıyor
niye böyleyim bilmiyorum inanın, içimde hep birşeyler kopuyor gidiyor sanki,
aksam eve giresim gelmiyor ev beni boguyor, iş güç beni boguyor, içimden hiç birşey yapmak gelmiyor
hep sıkıntı giriyor, ben yasananlara yaşanmışlıklara bağlıyorum, birazda havalara
şimdi iş cıkısı oglumla parka gidiyoruz çok iyi geliyor temiz hava, hiç birşey düşünmemeye çalışıyorum
bunlar hep zamanında olanların birikintisi..
bir iş bulsanız evde oturmak cok boguyor insanı yada kursa felan yazılın iyi gelir.. mutlaka ugraş bulun, zamanında herşeyi çok ama çok taktım kanser olma derecesinde düşündüm içime attım.. şimdi içim paramparça, yüreğim yangın yeri..
boşver diyorum artık olan biten çok zoruma gidiyor ama içim yana yana susa susa gülümsüyorum..
aynen öyle canm yaşarken anlamıyorsun ama sonrası çok fena çıkıyor gerçekten içim yıkım yeri enkaz yeri.. bir görsen halimi.. oysa görünüşüm çok farklı..Kurslardayken hayat telaşı içindeykende insanın kalbi pır pır ediyor demi ?
Yaşananlar insanı çok etkiliyor o an anlayamıyor ama sonra acısı çıkıyor işte
Bedenimiz gibi ruhumuzda hasta oluyor
Rabbim şifa versin hepimize
Benim görünüşümüde etkiliyor galiba çökmüşsün diyenler oluyoraynen öyle canm yaşarken anlamıyorsun ama sonrası çok fena çıkıyor gerçekten içim yıkım yeri enkaz yeri.. bir görsen halimi.. oysa görünüşüm çok farklı..
çalışıyormusunuzBende de var bol bol dua ediyorum ama bilmiyorum Geçmiyor sadece tatillerde mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?