Geçmek bilmeyen iç sıkıntısı huzursuzluk..

Günaydın.Ben de bugün daha iyiyim çok şükür.İç sıkıntısı aksama dogru daha fazla basar ben de genelde. Bakalim iyi olacagiz hip birlikte inşallah

Günaydın.Ben de bugün daha iyiyim çok şükür.İç sıkıntısı aksama dogru daha fazla basar ben de genelde. Bakalim iyi olacagiz hip birlikte inşallah
Bende de ikindiden sonra oluyor genelde yada tüm gün İnşaAllah canım

Geçmiş olsun arkadaşlar, anksiyete beni de sabah basar geldiği dönemlerde, öğleye kadar deli gibi kalp çarpıntısı iç sıkıntısı nefes alışlarımın hızlanması vs vs. Kış döneminde olur bana çok. Böyle dönemlerde kahveyi keserim çarpıntıyı artırmasın diye, kendimi meşgul ederim gün içinde kendimi yorup yatağa yorgun girerim ki kendimi dinleyip durmayım hemen uykuya dalayım. Neşeli müzikler dinlerim beslenmemi düzenlerim hafif şeyler yerim bol bol dua ederim. En önemlisi de kasmamak gelmesine izin vermek, bırakın biraz içiniz sıkılsın sonra geçiyor kendiliğinden kızlar. Böyle düşününce daha kolay baş ediliyor.

Canım zikirler cok rahatlatiyor gercekten keske gunluk okuyabilsek

Ben suan calismiyorum bos kalmakta bi etken sanirim ama calisirkende boyleydim birseylerle ugrasmak bende cok ise yaramiyor heralde

beni anlattın...ben psikolojik destek alıyorum sanada tavsiye ederim..belli bi zaman sonra dahada ilerliyor çnkğ eğer bi adım atmazsan...

beni anlattın...ben psikolojik destek alıyorum sanada tavsiye ederim..belli bi zaman sonra dahada ilerliyor çnkğ eğer bi adım atmazsan...
Biraz paylasirmisin sen neler yasiyordun ve nasil bir destek aldın?En onemlisi suan ne durumdasın?

Panik atak geciriyorsun

Ne dertler var bilmiyorsunuz
Tamam hep kendimizden kötüye bakıp şükretmek olmaz ama biraz da suni dertler yaratmamaya çalışmak gerek

Mutsuzluğunuzun bir sebebi var ise keşfetmelisiniz
Terapist yardımcı olabilir
Ama gidemem derseniz kendinizi sorgulayın
Mesela yazabilirsiniz içinizden geçenleri
Sorunu bulup çözmek elinizde

Şu hayatta als gibi bir hastalıkla yaşamaya çalışan birini gördükten sonra hiçbir şeyin aslında mutsuz edebilecek kadar hayatımızda yer yapmaması gerektiğini fark ettim. Mutsuz edenleri hayatımdan çıkarıyorum, memnun olacağım bana iyi gelen şeyleri ve kişileri hayatıma dahil ediyorum. Nacizane bir öneri olsun benden.

Bu arada ben de anksiyete teşhisi alıp ilaç tedavisi gördüm bi süre.
Sonra aslında işin bende bittiğini anladım. Ben izin verdiğim ölçüde bu duygular beni ele geçirebilir. Biraz vurdumduymaz olmaya karar verdim, o günden beri çok daha huzurluyum

Vurdumduymaz olmayı bir başarabilsem bazen utanıyorum açlıktan ölen ,şiddet gören tecavüze ugrayan insanları düşününce ama elimde değil geçmeyen bitmeyen bir mutsuzluk hali benim ki
Ataklar yokken çok iyiyim
Ama ben hep böyleydim

Ah ah..

Elimizdekilerin kiymetini bir bilsek.

Saglikliysan , sevdiklerin yanindaysa, gece yattiginda vicdanin her acidan rahatsa cok mutlu olman lazimm.

Ah ah..

Elimizdekilerin kiymetini bir bilsek.

Saglikliysan , sevdiklerin yanindaysa, gece yattiginda vicdanin her acidan rahatsa cok mutlu olman lazimm.
İste sıkınti burada basliyor herseyin farkındasin mutsuz olman icin bir sebep yok ama mutsuzsun sebepsiz hic birseyden tad alamiyorsun bu yıpratiyor zaten insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…