Günaydın.Ben de bugün daha iyiyim çok şükür.İç sıkıntısı aksama dogru daha fazla basar ben de genelde. Bakalim iyi olacagiz hip birlikte inşallah
Bende de ikindiden sonra oluyor genelde yada tüm gün İnşaAllah canımGünaydın.Ben de bugün daha iyiyim çok şükür.İç sıkıntısı aksama dogru daha fazla basar ben de genelde. Bakalim iyi olacagiz hip birlikte inşallah
Canım zikirler cok rahatlatiyor gercekten keske gunluk okuyabilsek
Aynen canımCanım zikirler cok rahatlatiyor gercekten keske gunluk okuyabilsek
Ben suan calismiyorum bos kalmakta bi etken sanirim ama calisirkende boyleydim birseylerle ugrasmak bende cok ise yaramiyor heraldeGeçmiş olsun arkadaşlar, anksiyete beni de sabah basar geldiği dönemlerde, öğleye kadar deli gibi kalp çarpıntısı iç sıkıntısı nefes alışlarımın hızlanması vs vs. Kış döneminde olur bana çok. Böyle dönemlerde kahveyi keserim çarpıntıyı artırmasın diye, kendimi meşgul ederim gün içinde kendimi yorup yatağa yorgun girerim ki kendimi dinleyip durmayım hemen uykuya dalayım. Neşeli müzikler dinlerim beslenmemi düzenlerim hafif şeyler yerim bol bol dua ederim. En önemlisi de kasmamak gelmesine izin vermek, bırakın biraz içiniz sıkılsın sonra geçiyor kendiliğinden kızlar. Böyle düşününce daha kolay baş ediliyor.
beni anlattın...ben psikolojik destek alıyorum sanada tavsiye ederim..belli bi zaman sonra dahada ilerliyor çnkğ eğer bi adım atmazsan...Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacim var.Sürekli olarak huzursuzum,içimde hep korku,bazen herkese karsı bi ofke nefret, sürekli kafama birseyler takiyorum gerekli gereksiz..Esimide huzursuz ediyorum.Kendimle hep bir savaş icindeyim neden boyle olduguna anlam veremiyorum.Böyle olmam icin cok ciddi sebeplerimde yok eşimi seviyorum evimde huzurluyum ama bilmiyorum iste..Kendimi eve kapattim resmen insanlardan hep zarar gelecekmis gibi hissediyorum güvenemiyorum ve korkuyorum hep.Sizce bu durum nasil gecer yillardir boyleyim ve gecmiyo esimide mutsuzlugumla yoruyorum artik.Fikirlerinize ihtiyacim var arkadaşlar
Biraz paylasirmisin sen neler yasiyordun ve nasil bir destek aldın?En onemlisi suan ne durumdasın?beni anlattın...ben psikolojik destek alıyorum sanada tavsiye ederim..belli bi zaman sonra dahada ilerliyor çnkğ eğer bi adım atmazsan...
Panik atak geciriyorsunMerhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacim var.Sürekli olarak huzursuzum,içimde hep korku,bazen herkese karsı bi ofke nefret, sürekli kafama birseyler takiyorum gerekli gereksiz..Esimide huzursuz ediyorum.Kendimle hep bir savaş icindeyim neden boyle olduguna anlam veremiyorum.Böyle olmam icin cok ciddi sebeplerimde yok eşimi seviyorum evimde huzurluyum ama bilmiyorum iste..Kendimi eve kapattim resmen insanlardan hep zarar gelecekmis gibi hissediyorum güvenemiyorum ve korkuyorum hep.Sizce bu durum nasil gecer yillardir boyleyim ve gecmiyo esimide mutsuzlugumla yoruyorum artik.Fikirlerinize ihtiyacim var arkadaşlar
Bende bugün çok kötüyüm :/Yine basladım boğulmaya hepimize hayırlı yüzmeler.bir siz anlarsiniz kime diyeyim baska. .
Denemek lazımKızlar melisa çayı da rahatlatıyor
Vurdumduymaz olmayı bir başarabilsem bazen utanıyorum açlıktan ölen ,şiddet gören tecavüze ugrayan insanları düşününce ama elimde değil geçmeyen bitmeyen bir mutsuzluk hali benim kiBu arada ben de anksiyete teşhisi alıp ilaç tedavisi gördüm bi süre.
Sonra aslında işin bende bittiğini anladım. Ben izin verdiğim ölçüde bu duygular beni ele geçirebilir. Biraz vurdumduymaz olmaya karar verdim, o günden beri çok daha huzurluyum
Seni cok iyi anliyoruz ama anlamakla kaliyoruz malesef..Sen psikiyatriste gitmismiydin?Yine basladım boğulmaya hepimize hayırlı yüzmeler.bir siz anlarsiniz kime diyeyim baska. .
İste sıkınti burada basliyor herseyin farkındasin mutsuz olman icin bir sebep yok ama mutsuzsun sebepsiz hic birseyden tad alamiyorsun bu yıpratiyor zaten insaniAh ah..
Elimizdekilerin kiymetini bir bilsek.
Saglikliysan , sevdiklerin yanindaysa, gece yattiginda vicdanin her acidan rahatsa cok mutlu olman lazimm.
Mutlaka deneyecegim tesekkurlerKızlar melisa çayı da rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?