geçmek bilmeyen kulak ağrım..

crndgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
1.393
5
0
Ankara
kızlar bi kaç aydır sağ kulağım ağrıyor, özellikle de banyo yaparken azıcık su kaçsa sancıdan duramıyorum.
kbb uzmanına göründüm baktı fakat ciddi bi sorun yok çabuk kir topluyor olabilir kulak temizleme çöpü kullanma, şu (marka belirtmeyeyim) damlayı kullan geçmezse gel yıkarız dedi.
damlalarım bitti, kulak çöpü de kullanmadım ama kulağım hala ara ara zonkluyor.
gidip yıkatmak da istemiyorum açıkcası, deneyimleyenlerden kulak alışıyor hep istiyor gibi yorumlar duydum.
en iyisini doktor bilir elbette ama sizin tavsiyelerinizi de almak isterim,
kulağını yıkatanlarınız var mı?
memnun musunuz?
bir de nette araştırırken vakumlu kulak temizleme cihazlarının videolarına rastladım (marka farketmez) bu ürünlerden alan kullananınız var mı?memnun musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
bir ara bana da bulaştı bu illet 2 ay zonkladı durdu sinirden bir hal oluyordum sonra kendiliğinden geçti özellikle ağrıyan kulağım tarafına yatıyordum çok kurcalama kulağını zamanla geçti gitti

bir ara bana da bulaştı bu illet 2 ay zonkladı durdu sinirden bir hal oluyordum sonra kendiliğinden geçti özellikle ağrıyan kulağım tarafına yatıyordum çok kurcalama kulağını zamanla geçti gitti

hemşirem bende takıntı oldu vallahi, ağrıdığı zaman zaten kafayı yiyorum da ağrımadığında da aklım fikrim kulağımda
banyo yaparken kulağıma pamuk sokuşturuyorum su kaçmasın diye öyle rahatsız edici ki bu
geçip gitse de kurtulsam:50:

Geçmiş olsun arkadaşım...
Ben kulağımı yıkattım 4sene evvel.
Alışkanlık vs yapmadı bende.
Resmen tıkalıydı duymuyordu o kulağım.Ağrıyordu duramıyordum ağrıdan.
Damla verdi kullan haftaya gel dedi.Gittim yıkandı.
Kulak çubuğu kullanma dedi bana da...

Burada saf zentinyagi oneriyorlar. Sabah aksam bir damla. Bende fazla yoktu kendiliginden cikti. Ben o temizleme cubuklarini kullanmayanlardanim. Zaten zararli olduklarini da duydum.

Geçmiş olsun arkadaşım...
Ben kulağımı yıkattım 4sene evvel.
Alışkanlık vs yapmadı bende.
Resmen tıkalıydı duymuyordu o kulağım.Ağrıyordu duramıyordum ağrıdan.
Damla verdi kullan haftaya gel dedi.Gittim yıkandı.
Kulak çubuğu kullanma dedi bana da...

geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz
bu gidişle ben de yıkatacağım sanırım alışkanlık yapmadığını duymak bir nebze rahatlattı beni sağol

Burada saf zentinyagi oneriyorlar. Sabah aksam bir damla. Bende fazla yoktu kendiliginden cikti. Ben o temizleme cubuklarini kullanmayanlardanim. Zaten zararli olduklarini da duydum.

evet canım temizleme çubukları daha çok tıkıyormuş kulağı
zeytinyağını da deneyeyim bari belki bende işe yarar

Bana da önerilmişti ama ben hiç etkisini görmemiştim.

Seni bilemem tabi. Ben suyla fazla hasir nesir im . Banyoda cok kalirim. Ona bagliyorum. :1:

evet canım temizleme çubukları daha çok tıkıyormuş kulağı
zeytinyağını da deneyeyim bari belki bende işe yarar

Umarim. En az iki-uc hafta kullanman lazim. Bir de, sodyum bikarbonat damlalari var , bir de onu denersin. Zaten kulak yikatman icin bu damlalari da kullanman lazim. Yoksa cok aci veriyormus.

Son düzenleme:
Seni bilemem tabi. Ben suyla fazla hasir nesir im . Banyoda cok kalirim. Ona bagliyorum. :1:

Umarim. En az iki-uc hafta kullanman lazim. Bir de, sodyum bikarbonat damlalari var , bir de onu denersin. Zaten kulak yikatman icin bu damlalari da kullanman lazim. Yoksa cok aci veriyormus.

Aynen...ben de hergün yada engeç gün aşırı duşumu alırım.
O kulak çubukları kulağa zarar verip daha çok tıkıyormuş.

yıkatmaya gitmeden önce ne varsa denemek istiyorum zaten son çare yıkatmak olsun diyorum iki-üç hafta denerim artık
işte şu vakumlu temizleme cihazlarını da kullanan birini bulur da yorumunu alabilirsem 20 tl gibi bi fiyatı varmış evde kendim uygularım diyorum,
elektrikli süpürge mantığıyla çekiyormuş kulakta ne varsa
sağlıklı kulaklara bile uygulanıp temizleme sağlanıyormuş ama bilemiyorum ki ne kadar doğru bunlar
vakumlu cihaz falan derken yanlış bişey de yapmayayım iyice kötüleşmesin diyorum bir de :26:

yıkatmaya gitmeden önce ne varsa denemek istiyorum zaten son çare yıkatmak olsun diyorum iki-üç hafta denerim artık
işte şu vakumlu temizleme cihazlarını da kullanan birini bulur da yorumunu alabilirsem 20 tl gibi bi fiyatı varmış evde kendim uygularım diyorum,
elektrikli süpürge mantığıyla çekiyormuş kulakta ne varsa
sağlıklı kulaklara bile uygulanıp temizleme sağlanıyormuş ama bilemiyorum ki ne kadar doğru bunlar
vakumlu cihaz falan derken yanlış bişey de yapmayayım iyice kötüleşmesin diyorum bir de :26:

Ben banyo yaparken suyu kulagima tutarim hep. Basincli geldigi icin masaj gibi oluyor. Suyun mucizesine inaniyorum. Hem damlalari yap , hem suyla masaj yap. Usutmemek onemli ama dikkat et.

Selam öncelikle yazdığını okuyunca kendi yaşadığım aklıma geldi benimde 2 sene önce olmuştu böyle kulağım ara ara tıkanıyodu ve sancı oluyordu kulağım duymuyordu..Hele duş yaptıktan sonra daha bi ağrı oluyordu hiç duymuyordu kulağım kulağıma kulak çöpüyle sürekli kurcukluyodum temizliyodum ama hiç geçmiyordu artık duramadım gittik doktora kulağımda ki oluşan pislik mi diyim ne diyim işte o kulak zarıma yaklaşmış o yüzden ağrı yaptığını söylemişti doktor halbuki sürekli temizlerdim ama ulaşamayacağım yerde oluşmuş bunlar doktor kulağını yıkıcaz dedi ve yıkadı korkulcak birşey yook 10 dk bitti ondan sonra birdaha olmadı...Kulağını yıkatmaktan korkma geçmiş olsuun...

Selam öncelikle yazdığını okuyunca kendi yaşadığım aklıma geldi benimde 2 sene önce olmuştu böyle kulağım ara ara tıkanıyodu ve sancı oluyordu kulağım duymuyordu..Hele duş yaptıktan sonra daha bi ağrı oluyordu hiç duymuyordu kulağım kulağıma kulak çöpüyle sürekli kurcukluyodum temizliyodum ama hiç geçmiyordu artık duramadım gittik doktora kulağımda ki oluşan pislik mi diyim ne diyim işte o kulak zarıma yaklaşmış o yüzden ağrı yaptığını söylemişti doktor halbuki sürekli temizlerdim ama ulaşamayacağım yerde oluşmuş bunlar doktor kulağını yıkıcaz dedi ve yıkadı korkulcak birşey yook 10 dk bitti ondan sonra birdaha olmadı...Kulağını yıkatmaktan korkma geçmiş olsuun...

Çok teşekkürler Bolci, biraz olsun içimi rahatlattin

kızlar bi kaç aydır sağ kulağım ağrıyor, özellikle de banyo yaparken azıcık su kaçsa sancıdan duramıyorum.
Kbb uzmanına göründüm baktı fakat ciddi bi sorun yok çabuk kir topluyor olabilir kulak temizleme çöpü kullanma, şu (marka belirtmeyeyim) damlayı kullan geçmezse gel yıkarız dedi.
Damlalarım bitti, kulak çöpü de kullanmadım ama kulağım hala ara ara zonkluyor.
Gidip yıkatmak da istemiyorum açıkcası, deneyimleyenlerden kulak alışıyor hep istiyor gibi yorumlar duydum.
En iyisini doktor bilir elbette ama sizin tavsiyelerinizi de almak isterim,
kulağını yıkatanlarınız var mı?
Memnun musunuz?
Bir de nette araştırırken vakumlu kulak temizleme cihazlarının videolarına rastladım (marka farketmez) bu ürünlerden alan kullananınız var mı?memnun musunuz?

annemnkini arasıra yıkıyorlar canım alışkanlık felanda yapmıyor rahatlatıyor kadını :)
geçmiş olsun kulak ağrısı çok zor :( gerçi neren acıyorsa canın orda olurmuş

Back
X