- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Evet cok sukurAnan baban kardeşlerin sağ mı?
Cok klasik olacak belki ama ondan başkasını istemiyorum ki ben. Evlencektik okulum bitsin diye gun sayıyordu. Cok inanmıştım hayatımın geri kalaninda hep onun olacağına. Simdi baska birini nasil severim tekrarSağlık olsun gerisi boş biri gider biri gelir.
Iyi cok şükür. Allah acılarını yasatmasın. Ne güzel ailenizden kimsenin canına bisey olmamış hepsi sağ sağlıklı hayattalar. El oğlu için kendinizi ölüm orucuna sokmaya gerek yok. Hayat devam ediyor, ailenizle zaman geçirin, bol bol gulumseyin, çıkın gezin...Evet cok sukur
Cok klasik olacak belki ama ondan başkasını istemiyorum ki ben. Evlencektik okulum bitsin diye gun sayıyordu. Cok inanmıştım hayatımın geri kalaninda hep onun olacağına. Simdi baska birini nasil severim tekrar
Eskiden şöyle bir 10-15 sene önce gereksiz o kadar insana üzülüp onlar için dua ederek kendimi yıprattım ki anlatamam.
Şimdi düşünüyorum da aklım olsaydı annem babam sağlıklı kalsınlar yanımda olsunlar diye dua ederdim.
Yok keske aldatsaydı o zaman bu kadar uzulmezdim heralde. Aksine cok seviyodu beni sözde. Ama cok sevseydi bırakıp gitmezdi heralde? Bi kac sorunumuz vardı en son yine bi kavga ettik ve ondan sonra bitirdi herseyi. Ben aşılamayacak seyler oldugunu dusunmuyodum ama..Niye ayrıldınız ?
Aldattı demeyin bu kadar üzüntünüze düşüp bayılırım
O zaman çay yap. Hep beraber için.Evet cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?