gecmeyen acı..moral verir misiniz cok ihtiyacım var

alwaysnforever

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
948
1.555
313
Ankara
Iyi aksamlar herkese

Su anda kendimi cok mutsuz ve caresiz hissesiyorum. Belki sizlerle paylasirsam bi nebze gecer diye dusundum. Desteğinize cok ihtiyacım var.

Konuma gelecek olursak uzun zamandır birlikte oldugum adamdan ayrıldım. Neredeyse 3 ay oldu. Ilk baslarda inanılmaz zorlandım. Yemedim icmedim yataktan çıkamadım. Annemin cok uzuldugunu farkedince toparlanmaya çalıştım biraz sırf annem icin. Ayrılığı kabullenmeye çalışıyorum ama olmuyo. 3-5 gun iyi oluyorum sonra aklıma geliyo ve tarifsiz bi acı veriyo. Dayanamıyorum artık ne zaman tamamen gececek bu? Çıldırmak üzereyim gercekten..

Butun hayatımı etkiliyo. Derslerime asla odaklanamiyorum. Yapmam gereken seyleri yapamiyorum. Hep gergin sinirli ve mutsuzum. Insanlara istemeden de olsa ters davranıyorum. Bilmiyorum belki de depresyondaym hic bisey yapmak gelmiyo icimden.

Arkadaslarim falan pek onemsemiyolar bu konuyu ama ben konusmak icimi dökmek istiyorum. Belki buraya yazarsam iyi gelir diye dusundum. Bana tavsiyeleriniz var mi? Lutfen olsun

Hayat ve yaşam devam ediyor senin üzüldüğün kadar karşıdaki kişide önem verseydi şuan ayrı olmazdınız muhtemelen.. Boşu boşuna kendini ve aileni üzdüğünü anlayacaksın sadece biraz daha zamana ihtiyacın olabilir ama bu arada hayat düzenini okul, iş vs ihmal etme ileride kimsenin kimseye faydası olmuyor..

İhtiyacın olan tek şey zaman.. İleride yüzünde tebessümle hatırlayacaksın bu günlerini. :)
Bol bol gez dolaş, sosyalleş, kafanı dağıtmaya çalış. Evde durup içine kapandıkça daha da desperif olursun

Iyi cok şükür. Allah acılarını yasatmasın. Ne güzel ailenizden kimsenin canına bisey olmamış hepsi sağ sağlıklı hayattalar. El oğlu için kendinizi ölüm orucuna sokmaya gerek yok. Hayat devam ediyor, ailenizle zaman geçirin, bol bol gulumseyin, çıkın gezin...

Eskiden şöyle bir 10-15 sene önce gereksiz o kadar insana üzülüp onlar için dua ederek kendimi yıprattım ki anlatamam.
Şimdi düşünüyorum da aklım olsaydı annem babam sağlıklı kalsınlar yanımda olsunlar diye dua ederdim.

Canım daha cok gencsın cokkk.. onune daha ıyı kısıler cıkacak ve su an uzulduklerıne pısman olacaksın.

Sen derslerıne odaklan hedefler belırle kendıne, su an hayatın basındasın, bunlar cok anlamsız gelecek bır muddet sonra

Cok klasik olacak belki ama ondan başkasını istemiyorum ki ben. Evlencektik okulum bitsin diye gun sayıyordu. Cok inanmıştım hayatımın geri kalaninda hep onun olacağına. Simdi baska birini nasil severim tekrar

Cok da guzel hatta daha guzel seveceksin.. hatta bir gun gelmıs bakmıssın hatırlamıyorsun cogu seyi hafızandan sılmıssın bile..

Aynı seyleri dusunuyorum canım... keske o senelere geri donebılsek de

Niye ayrıldınız ?
Aldattı demeyin bu kadar üzüntünüze düşüp bayılırım
Yok keske aldatsaydı o zaman bu kadar uzulmezdim heralde. Aksine cok seviyodu beni sözde. Ama cok sevseydi bırakıp gitmezdi heralde? Bi kac sorunumuz vardı en son yine bi kavga ettik ve ondan sonra bitirdi herseyi. Ben aşılamayacak seyler oldugunu dusunmuyodum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…