- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Bu kadar çabuk bırakıp gittiğine göre demek ki çok sevmiyormuş.Yok keske aldatsaydı o zaman bu kadar uzulmezdim heralde. Aksine cok seviyodu beni sözde. Ama cok sevseydi bırakıp gitmezdi heralde? Bi kac sorunumuz vardı en son yine bi kavga ettik ve ondan sonra bitirdi herseyi. Ben aşılamayacak seyler oldugunu dusunmuyodum ama..
Keşke dönebilsem.Aynı seyleri dusunuyorum canım... keske o senelere geri donebılsek de
Okul nedeniyle onların yanında degilim malesef su andaO zaman çay yap. Hep beraber için.
Ben tamamen gecsin istiyorum ya ona dair iyi kotu ne varsa hic biseyini hatirlamak istemiyorum6.aydan sonra hafifliyor
İnanın ben de farkındayım bunun derslerimi aksatmak falan istemiyorum ama elimde degil aklımdan cıkmıyoZamanla geciyor. Birde kendine değer ve saygı duy. Sana kimse aci çekme üzülme demez ama her sey dozunda. Bu kadar hirpalanmaya deger mi ? Yine uzul yine agla ama daha sakince yap bunu. Yemek yiyememek nedir ? Caninin bedeninin sagligini hic mi dusunmezsin? Bundan 1 sene sonra aklina bile gelmeyecek insan icin derslerini aksatip geleceginle oynama.
Bende senin gibiydim bir dönem. Simdi kafami taslara vuruyorum neden kendimi heba ettim o kadar diye. Emin ol geciyor en ufak hasarla atlatmaya bak..İnanın ben de farkındayım bunun derslerimi aksatmak falan istemiyorum ama elimde degil aklımdan cıkmıyo
Tabi sonra tamamen geciyor.kafa edim ne salakmisim diyorsunuz.Ben tamamen gecsin istiyorum ya ona dair iyi kotu ne varsa hic biseyini hatirlamak istemiyorum
Cok haklısınız. TeşekkürlerBuradaki çevremizdeki kadınların hepsi ilk aşklarıyla evlenmedi.
Kendinizi bu kadar heba etmeye çalışmayın kötü özelliklerini düşünün ve ayrıca sebepsiz bir kavgadan dolayı gerçekten çeken giden erkek sizi sevmiyordur.Bazen şer dediklerimiz bile hayır çıkar.
Nasıl yani anlayamadım ozel seyler derken? Canımdı o benim onunla yaşadığım her sey gecirdigim her dakika cok ozel ve guzeldi tabiki. Hangi konuda gelişeceğiz acaba?Aşk acısı çeken taraf hep kadınlar . Neden ? Büyük bir ihtimal özel şeyler yaşandığından . Artık şu konuda bir gelişebilsek . Ah ah
Burada açılan konularda kadınların aşk acısından bitip tükenmesinin sebebi aşktan çok , yaşadığı şeyler oluyor . Cinsellik gibi , hatta geçende 33 yaşında bir kadın konu açmıştı . Çocuk aldırmış . Aşk acısından ölüyor onu terketmesin diye .Nasıl yani anlayamadım ozel seyler derken? Canımdı o benim onunla yaşadığım her sey gecirdigim her dakika cok ozel ve guzeldi tabiki. Hangi konuda gelişeceğiz acaba?
Iyi aksamlar herkese
Su anda kendimi cok mutsuz ve caresiz hissesiyorum. Belki sizlerle paylasirsam bi nebze gecer diye dusundum. Desteğinize cok ihtiyacım var.
Konuma gelecek olursak uzun zamandır birlikte oldugum adamdan ayrıldım. Neredeyse 3 ay oldu. Ilk baslarda inanılmaz zorlandım. Yemedim icmedim yataktan çıkamadım. Annemin cok uzuldugunu farkedince toparlanmaya çalıştım biraz sırf annem icin. Ayrılığı kabullenmeye çalışıyorum ama olmuyo. 3-5 gun iyi oluyorum sonra aklıma geliyo ve tarifsiz bi acı veriyo. Dayanamıyorum artık ne zaman tamamen gececek bu? Çıldırmak üzereyim gercekten..
Butun hayatımı etkiliyo. Derslerime asla odaklanamiyorum. Yapmam gereken seyleri yapamiyorum. Hep gergin sinirli ve mutsuzum. Insanlara istemeden de olsa ters davranıyorum. Bilmiyorum belki de depresyondaym hic bisey yapmak gelmiyo icimden.
Arkadaslarim falan pek onemsemiyolar bu konuyu ama ben konusmak icimi dökmek istiyorum. Belki buraya yazarsam iyi gelir diye dusundum. Bana tavsiyeleriniz var mi? Lutfen olsun
Anlasamadgmz bi konu vardı gittikce buyudu. Ben de hatalar yaptm belki ama bu kadar çabuk vazgecmesi cok uzdu. 8 yıldır birlikteydikNeden ayrıldınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?