gecmeyen acı..moral verir misiniz cok ihtiyacım var

Bu kadar çabuk bırakıp gittiğine göre demek ki çok sevmiyormuş.
Birde bu açıdan düşün
Yaşın genç ilerleyen zamanlarda bu günlerini zehir ettiğin için çok pişman olursun
Biran önce toparlan

Zamanla geciyor. Birde kendine değer ve saygı duy. Sana kimse aci çekme üzülme demez ama her sey dozunda. Bu kadar hirpalanmaya deger mi ? Yine uzul yine agla ama daha sakince yap bunu. Yemek yiyememek nedir ? Caninin bedeninin sagligini hic mi dusunmezsin? Bundan 1 sene sonra aklina bile gelmeyecek insan icin derslerini aksatip geleceginle oynama.

İnanın ben de farkındayım bunun derslerimi aksatmak falan istemiyorum ama elimde degil aklımdan cıkmıyo

Buradaki çevremizdeki kadınların hepsi ilk aşklarıyla evlenmedi.
Kendinizi bu kadar heba etmeye çalışmayın kötü özelliklerini düşünün ve ayrıca sebepsiz bir kavgadan dolayı gerçekten çeken giden erkek sizi sevmiyordur.Bazen şer dediklerimiz bile hayır çıkar.

Aşk acısı çeken taraf hep kadınlar . Neden ? Büyük bir ihtimal özel şeyler yaşandığından . Artık şu konuda bir gelişebilsek . Ah ah

Cok haklısınız. Teşekkürler

Aşk acısı çeken taraf hep kadınlar . Neden ? Büyük bir ihtimal özel şeyler yaşandığından . Artık şu konuda bir gelişebilsek . Ah ah
Nasıl yani anlayamadım ozel seyler derken? Canımdı o benim onunla yaşadığım her sey gecirdigim her dakika cok ozel ve guzeldi tabiki. Hangi konuda gelişeceğiz acaba?

Bol bol kitap okuyun
Tür olarak roman seçerseniz
Tüm can sıkıntınızın
Üzüntü ve kederinizin geçeceğine inanıyorum

Bilmiyorum ben kitap okuduğum zaman
Kendimi kaptırıyorum ve
Aklıma hiç kimse hiç bir şey gelmiyor

Sabredin geçer
Allah yardımcınız olsun
Lütfen üzülmemeye çalışın

Nasıl yani anlayamadım ozel seyler derken? Canımdı o benim onunla yaşadığım her sey gecirdigim her dakika cok ozel ve guzeldi tabiki. Hangi konuda gelişeceğiz acaba?
Burada açılan konularda kadınların aşk acısından bitip tükenmesinin sebebi aşktan çok , yaşadığı şeyler oluyor . Cinsellik gibi , hatta geçende 33 yaşında bir kadın konu açmıştı . Çocuk aldırmış . Aşk acısından ölüyor onu terketmesin diye .
Sizinki öyle olmayabilir tabiki . Ama yine de bu kadar bitip tükenmek çok anlamsız . Üzülürsün ve biter . Kimse vazgeçilmez değil .

Civi civiyi soker bigun merak etme.ilerde kalbini kazanacak kisiyi dusun ve sonrasinda sana yabanci olan bu kisi icin kendini uzme.pisman olursun uzuldugun her saate güne

ne desemki bilemedimmüzülme demek boş ve anlamsız biz desekte üzüleceksiniz.ama sabredin..zaman herşeyin ilacı ...

Daha büyük bir acı yaşadığında unutursun.

Ondan başkasını istemiyorum , demişsin .. babanı yada aile üyelerinden herhangi birini kaybettiğinde gel yeniden konuşalım .. onların yerine geçebilecek kimse yok ama sokakta yada her nerdeyse adım başı sevgili ..

Neden ayrıldınız ki

Ortada büyük bir sorun yokken bırakıp giden biri için mi bu kadar acı çekip üzülüyorsun , demek ki senin sandığın kadar çok sevmiyormuş seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…