Geçmeyen acı var mı?

icim sizladiii basiniz sagolsun....

başınız sağolsun

Çok yeni daha... Geçmeyecek ama alışıcaz.
Anıları çok değerli...Annemle ve ablamla sürekli babamdan bahsetmek hem gözlerimi dolduruyor hem yüzümü güldürüyor. Memlekete gittiğimde onun son zamanlarda yattığı yatakta yatıyorum mesela. Onun mutlu olacağı şeyler yapmaya çalışıyorum kendimce.
Zaman zaman harlanan, zaman zaman da közlenen bi acı bu.

Haklisin ..

Geçen anneme babamla olan bir anımı anlattım ,kahkaha attık dakikalarca. .hemen ardından bir ağlama krizi ..Çok berbat birşey ..bağımız çok kuvvetliydı , o sebeple alışmak biraz zor olacak ..kaybettiğim günden beri yastığımın altında tişörtüyle uyuyorum .inanmazsın ,hala o ,kokuyor :/

Değişik bir duygu ..

Evlat acısı , anne babayı kaybetme acısı en büyükleri bunlar bence

Şu yazdığınızı okuyunca gözlerimden yaşlar aktı . Allah sabır versin başınız sağolsun.

Daughter of your father nempol Saksi_Degilim_Ben

Başınız sağolsun.
Gece gece ne derin bir konu bu ah ah alışmak istemeyerek alışmak zorunda kalmak.
Alev aynı yerde hep yanıyor gümden güne o Alevi unuttuğunu sanıyorsun ama bir saniye tek bir saniye tek bir soru tek bir anı olduğun yere çivilenip kalıyorsun.
Ağlasan olmuyor içine atsan hiç olmuyor konuşsan olmuyor.
Olmuyor ya çok zor.

Teşekkür ederim. .

Gerçekten zor ..bazen söyleyecek birşey bulamıyorum ..ifade güçlüğü yaşadığım nadir konulardan ..

Geçer bazısı deler geçer izi kalır...
Allah sevdiklerimizin hele evlatlarımızın acısını hiç göstermesin onlar hiç geçer mi

Benimde dolabımda son giydiği kıyafetler asılı. İlk zamanlar daha sık gidip gelip seviyordum öpüyordum. Canım benim. Aynı acıyı yaşıyoruz. Bi ağlayasım vardı kaç gündür aklımdaydı. bu gece....
Acının geçmeyeceğine kanıt olsun tüm bunlar.

Keşke bir yolu olsa ..ben hala dönecek diye bekliyorum :/

Evet acilarimiz ortak ..Ağlamak istediğinde tutma kendini, bağıra çağıra ağla ..kimse olmasın yanında ..kışın kullanmadığımız bir evimiz var ..ben oraya gidiyorum ..kızlarım küçük ,korkuyorlar ..orda deli gibi bağırıyorum, ağlıyorum ,derin bir nefes alıp evime dönüyorum .

Geçmeyecek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…