Geçmeyen faranjit

yutkunma sakın canım. farenjetin en büyük düşmanı o...
yutkundukca bogaz tahriş oluo ve faranjit dahada artıo...
liptop falan gec onları....
toz zencegil al. balın içine koyup karıştır ve ye. farkı görüceksindir...
aktardan adacayınıda al onuda sıcak suya koy beklet ve iç...

sıcak ve soguk şeylerdende uzak dur... onlarda faranjiti tetikliyo...
iğneden bende deli gibi korkuyodum. işte gecen yıl bu faranjit yüzünden alıştım igneye. elek olunca bi yerler...:1:
şuan korku falan yok:ssz:

O zaman yutkunmuyoruuzz :20: Kışın liptonun ekinezya çayı çok iyi gelmişti bende güvenip aldım ama hata yapmısım bulaşık deterjanı gibi tadı :2: Yarın alıcagım mutlaka :)

Su içiyorum bol bol..Hahahahaha :52: Ayy benden uzak olsun :1:

1.5 aydır faranjitim bogazım bazen kıpkırmızı bazen cok acık pembe kabar kabar çok ağrıyor konusurken falan ve ağzımdan iltihap kokusu geliyor zaman zaman hafif bir sekilde.Doktora gittim çok değişik yanı daha once kullanmadıgım ilaclar verdi günlük 2000mg antibiyotik verdi ama hiçbir işe yaramadı :( Zencefil aldım liptonun o da hiç işe yaramadı ballı süt,nane limon denedim ama yok geçmiyor.Soğuk soğuk terliyorum öksürüyorum cok fena günlük hayatımı cok olumsuz etkiliyor benim gibi olan varmı? Önerileri olan varmı :5: :2:
Slm arkadaşım yıllar olmuş ama cevap verirseniz sevinirim ,sorununuz geçtimi ,boğaz temizlemede oluyor mu

Slm arkadaşım yıllar olmuş ama cevap verirseniz sevinirim ,sorununuz geçtimi ,boğaz temizlemede oluyor mu
Evet geçti, süt ürünleri tükettiğim zaman geniz akıntım çoğalıp tahrişe sebep oluyor bunu fark ettim. Hava temizleyici kullanmaya başladık evde, epey etkili oldu

Back
X