Gecmeyen hastalik..

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.478
548
Kizlar merhaba.

Bu sefer derdim hastalik ve tabiki kv
Icimi dökmek istiyorum sadece..
bebegim dogdu 2 aylik oldu ve ben 1 aydir mastitle ugrasiyorum gecmiyo.
doktora gittim kndim herseyi denedim yok gecmiyo ameliyat olmak istedim doktor kabul etmedi enfeksiyon riski yuksek diye bebegimi emziremiyorum kucagima bile alamiyorum.acidan
psikolojim bozuldu esim annem seferber oldu ama yok
bunlarin yaninda bide kv kiskancligi ile ugrasiyorum ameliyat icin doktora gittigimde neden bebegimi anneme birakmisim diye bi dunya soylendi laflar agzima gelip gelip orda kaldi yine bisey demiyeym dedim hastayim yorgunum bunaldim bebegime bakamiyorum dedim sus bide bununla ugrasma.
Bugun cenazemiz vardi hadi dedim kv ye birakalim cocugu sussun haber verdik tm siz goturun ben gelcem dedi besim cocugu goturdu kaynima birakti cenazeye gittik ordan hastaneye gittik eve geldik kv yok ben ordan evime.gittim esyalarimi hazirladim (anneme gelmek icin) geri geldim kv hala yok tam cikicaz geldi kaynim nerde kaldin anne bartu gitti bile dedi giderse gitsin napayim anca gelebildim dedi(bizi görmemisti)
Sonra gorunce hosgeldiniz dedi cevap vermedim hic bisey olmamis.gibi laf atti cevap vermedim giderkende gorusuruz vs demedim artik cok bunaldim acaba sebepsiz yere mi kuruntu yapiyorum diye düsünmeye basladim..

2 aylık bebeğe kim baktı bu süreçte

Kimseye bırakmayın çocuğunuzu Kv kırılmasın diye bırakmışsınız ama bakmamış

Çocuk öyle her önüne gelene bırakılmaz

Ya ne sabır var sende vallahi pes!
Herkes saygıyı haketmez senin kaynanan sınırlarını çoktannn aştıı

2 aylık bebeğe kim baktı bu süreçte

Kimseye bırakmayın çocuğunuzu Kv kırılmasın diye bırakmışsınız ama bakmamış

Çocuk öyle her önüne gelene bırakılmaz
Bende birakmakta gönüllü degildim ama cenaze evine gotürmek istemedim o kadar insanin icine. E o da babaanne ya bakmak sevmek istiyo herhalde diye dusundüm ama hata etmisim

Demekki kaynananızın derdi torununa bakmak değil, annenize baktırmamak. İçinize atmayın yeri gelince çatır çatır söyleyin.
Mastit için herşey denedim demişsiniz. Lahanayı haşlayıp göğsünüze sıcak pres yaptınız mı? Bende işe yaramıştı.
Tesekkur ederim onu da denedim soguk sicak her seklini ama malesef

Söylenen kv mi eş mi ? Eger kv ise niye ciddiye alıyosun alma sinir bozucu evet ama muhattaba alma haa alıyosan da cevabini ver yutma.
Soylenen kv bu sefer mubatap almadim hatta tamamen konusmayi kestim ama kendisi yüzsüzdür hic bisey olmamis gibi devam eder eminim ki

Ya ne sabır var sende vallahi pes!
Herkes saygıyı haketmez senin kaynanan sınırlarını çoktannn aştıı
Rabbim veriyo sabrini galiba bende sasiriyorum kendime. Biktirdi bezdirdi
Canimla ugrasirken onun tripleri agir geldi bu sefer

Rabbim veriyo sabrini galiba bende sasiriyorum kendime. Biktirdi bezdirdi
Canimla ugrasirken onun tripleri agir geldi bu sefer
Çok geçmiş olsun... bence eşin gitsin görüşsün annesiyle
bende bildiğim için söylüyorum bu kadınla fazla görüşüp psıkolojını bozma

Bi ev dolusu insanin icine sokmaktan daha mantikli geldi babaannesine birakmak ama bu sondu zaten

Başsağlığında minicik bebekle günlerce oturmanızı beklemez ki kimse 15 20 dk durulsa anlayışla karşılarlar. Zaten babaannesinin de umrunda değilmiş amaç torun değil dünürle yarışmak.

Çok geçmiş olsun... bence eşin gitsin görüşsün annesiyle
bende bildiğim için söylüyorum bu kadınla fazla görüşüp psıkolojını bozma
Arada cocuk var bilmem ne diye bahane etmicem artik fazla gorusmek istemiyorum biktirdi. Dedigin gibi butun psikolojimi bozdu ya tedavi olsun yada benden uzak olsun

Başsağlığında minicik bebekle günlerce oturmanızı beklemez ki kimse 15 20 dk durulsa anlayışla karşılarlar. Zaten babaannesinin de umrunda değilmiş amaç torun değil dünürle yarışmak.
Evet bugn bende anladim umrunda degilmis bosu bosuna dert etmisim darildi diye

Annenize biraktiniz diye size hesap soran kvye bebeginizi biraktiniz?

Cok buyuk konusuyorum ama asla kata 1dakikada olsa birakmam

Annenizle sirayla gitseydiniz yada hic gitmeseydiniz ? 2aylik bebegi olan biri gelmedi diye kimse darilmaz

Bartu oglunuz mu ? Kayniniz mi bakmis bebege o kisimlarida anlamadim ama yuz vermeyin artik

Back
X