Geçmeyen hazımsızlık ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.482
133
33
11. Haftamdayım hamileliğimin. Çok şükür bulantım çok yok az oluyo ama hazımsızlık mahvetti beni azcık bişey bile yesem sindiremiyorum. Hem aç hissediyorum hem midem taş gibi soda içiyorum salatalık portakal falan yiyorum lifli daha sulu diye ama geçmiyor geçtiğinde de zaten aç oluyorum yine başa dönüyorum ne zaman geçecek bu hazımsızlık bütün hamilelik boyunca böyle mi olacak

Doktora sordunuz mupeki. Son aylarda bu hisler normalde hamileliğinizin ilk aylarında bu sorunu yaşamanız normal mi bilemedim

Yaaa sizi üzmek için söylemedim. Son aylarda bebek tamamen büyüdüğü için baskı yaparaz az ama sık sık yemek yersiniz o yüzden dedim
Hazımsızlık oluyor mu son aylarda da. Şuan yediğimde midem taş gibi oluyo sindiremiyorum kolay kolay

Hazımsızlık oluyor mu son aylarda da. Şuan yediğimde midem taş gibi oluyo sindiremiyorum kolay kolay
Ben de çevremde olan herkeste son aylarda az yiyip doyup kısa süre sonra acıkmalar yaşıyorduk bide yanma oluyodu hatta gavisgon şurubu kaşıkla değil şişeyle içiyordum direk ama bu aylarda neden olur bilemedim

Ben de çevremde olan herkeste son aylarda az yiyip doyup kısa süre sonra acıkmalar yaşıyorduk bide yanma oluyodu hatta gavisgon şurubu kaşıkla değil şişeyle içiyordum direk ama bu aylarda neden olur bilemedim
Anladım doktora gidince sorarım artık bikaç gün daha dayanıcaz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…