- 21 Eylül 2024
- 113
- 9
- 16
- 26
- Konu Sahibi cananmihra7123
-
Yok mu kimse kızKızlar aslında yazmayı düşünmüyordum ama artık yani gerçekten canıma tak etti ben hemen hemen bir ayı geçti ishalim başladı yani ilk başlarda tamamen ishaldim ondan sonra Çivik dışkıya döndü ve iki defa hastaneye gittim ikisinde de dışkı tahlili almadılar yani ne diyeyim ki kan tahlili alıyorlar bir şey çıkmıyor ilaç yazıp gönderiyorlar ilaç kullanınca normale dönüyor hemszem mi ne öyle bir ilaç vermişti günde üç defa ikişer ikişer at diye tabi ben günde iki defa bazen bir defa 2.02 atıyorum ilaç kullandığım zaman normale dönüyor tamamen bıraktığım zaman tekrar aynı halini alıyor yani artık gerçekten korkmaya da başladım bugün makatımda birtık ağrı var ama kan mukus vs hiçbir şey yok var mı başına gelen acaba huzursuz bağırsak sendromu olabilir mi çünkü anksiyetemde var var mı bu şekilde uzun süre yaşayan geçmeyen
stresten dolayı olabilir mi acaba çünkü bir şey olsa şimdiye kadar çıkması lazımKızlar aslında yazmayı düşünmüyordum ama artık yani gerçekten canıma tak etti ben hemen hemen bir ayı geçti ishalim başladı yani ilk başlarda tamamen ishaldim ondan sonra Çivik dışkıya döndü ve iki defa hastaneye gittim ikisinde de dışkı tahlili almadılar yani ne diyeyim ki kan tahlili alıyorlar bir şey çıkmıyor ilaç yazıp gönderiyorlar ilaç kullanınca normale dönüyor hemszem mi ne öyle bir ilaç vermişti günde üç defa ikişer ikişer at diye tabi ben günde iki defa bazen bir defa 2.02 atıyorum ilaç kullandığım zaman normale dönüyor tamamen bıraktığım zaman tekrar aynı halini alıyor yani artık gerçekten korkmaya da başladım bugün makatımda birtık ağrı var ama kan mukus vs hiçbir şey yok var mı başına gelen acaba huzursuz bağırsak sendromu olabilir mi çünkü anksiyetemde var var mı bu şekilde uzun süre yaşayan geçmeyen
Yani gaita tahlili vs alınmadı hiç sadece bağırsak floranı bozmuşsun dediler kafadan yani kan da da bşr şey anlaşılmaz zaten ama işte kilo kaybı kan mukus vs yok sadece cıvık dışkı arada daha sulu affedersiniz bilmiyorum ki stres vücuduma sürekli bir oyun oynuyor daldan dala anlamış değilim umarım öyledirstresten dolayı olabilir mi acaba çünkü bir şey olsa şimdiye kadar çıkması lazım
beslenme düzeninizle alakalı olabilir miYani gaita tahlili vs alınmadı hiç sadece bağırsak floranı bozmuşsun dediler kafadan yani kan da da bşr şey anlaşılmaz zaten ama işte kilo kaybı kan mukus vs yok sadece cıvık dışkı arada daha sulu affedersiniz bilmiyorum ki stres vücuduma sürekli bir oyun oynuyor daldan dala anlamış değilim umarım öyledir
Stresten ibs olabilir mi bi araştır istersenKızlar aslında yazmayı düşünmüyordum ama artık yani gerçekten canıma tak etti ben hemen hemen bir ayı geçti ishalim başladı yani ilk başlarda tamamen ishaldim ondan sonra Çivik dışkıya döndü ve iki defa hastaneye gittim ikisinde de dışkı tahlili almadılar yani ne diyeyim ki kan tahlili alıyorlar bir şey çıkmıyor ilaç yazıp gönderiyorlar ilaç kullanınca normale dönüyor hemszem mi ne öyle bir ilaç vermişti günde üç defa ikişer ikişer at diye tabi ben günde iki defa bazen bir defa 2.02 atıyorum ilaç kullandığım zaman normale dönüyor tamamen bıraktığım zaman tekrar aynı halini alıyor yani artık gerçekten korkmaya da başladım bugün makatımda birtık ağrı var ama kan mukus vs hiçbir şey yok var mı başına gelen acaba huzursuz bağırsak sendromu olabilir mi çünkü anksiyetemde var var mı bu şekilde uzun süre yaşayan geçmeyen
Bilmiyorum geçmese tekrar gideceğim bu haftabeslenme düzeninizle alakalı olabilir mi
İşte İbs de düzelme olmuyor mu hiç bende hiç olmadı 1 ayı geçti İbs böyle uzun sürermiş kiStresten ibs olabilir mi bi araştır istersen
bağırsak florasını bozan şeylerden birisi stres zaten ayrıca stres direkt olarak bağırsakları etkiler. bence geçmiyorsa bir destek alın en azından kafanız rahatlasınYani gaita tahlili vs alınmadı hiç sadece bağırsak floranı bozmuşsun dediler kafadan yani kan da da bşr şey anlaşılmaz zaten ama işte kilo kaybı kan mukus vs yok sadece cıvık dışkı arada daha sulu affedersiniz bilmiyorum ki stres vücuduma sürekli bir oyun oynuyor daldan dala anlamış değilim umarım öyledir
6 ay falan sürer diye biliyorum benİşte İbs de düzelme olmuyor mu hiç bende hiç olmadı 1 ayı geçti İbs böyle uzun sürermiş ki
İşte ne olduğuna tam emin olsam gidiyorum saçma sapan hiç bşr şey yapmadan ilaç dayayıp gönderiyorlarbağırsak florasını bozan şeylerden birisi stres zaten ayrıca stres direkt olarak bağırsakları etkiler. bence geçmiyorsa bir destek alın en azından kafanız rahatlasın
tamam da doktor sonuçta daha iyi bilecek değiliz hiçbirimiz. içiniz rahat değilse iç hastalıkları genel cerrahi vs. gidin. bir şey yok diyorlarsa yok demek ki googledan okuyup yorumlamanız doktordan daha iyi bir sonuç vermez sizeİşte ne olduğuna tam emin olsam gidiyorum saçma sapan hiç bşr şey yapmadan ilaç dayayıp gönderiyorlar
Ama doktordan iyi bilemeyiz tabi ki de gittiğim doktorlar bence sorumsuzlardı öyle denk geldi ilçedeyiz ve hastaneye bir tane olduğu için merkeze uzak olduğu için de köylerden vs çok hasta geliyor of pofla bakııyorlar yani mantiken ishalse bir insan gaitaya bakılır gizli kan vs var mı diye kan tahliline bakıyor devam ederse gastroya git diyor yani burda da yok onun için ta merkeze gitmemiz gerekiyor bir gaita tahilili istemek zor olmasa gerek söylemek istediğim bu belirtmeme rağmen takmıyorlar dahilileye gittim zaten bende canımtamam da doktor sonuçta daha iyi bilecek değiliz hiçbirimiz. içiniz rahat değilse iç hastalıkları genel cerrahi vs. gidin. bir şey yok diyorlarsa yok demek ki googledan okuyup yorumlamanız doktordan daha iyi bir sonuç vermez size
Kullandığım ilaçlar da fayda etmiyor demek istediğim bu anksiyetem de olduğu için daha çok takıyorum kafayatamam da doktor sonuçta daha iyi bilecek değiliz hiçbirimiz. içiniz rahat değilse iç hastalıkları genel cerrahi vs. gidin. bir şey yok diyorlarsa yok demek ki googledan okuyup yorumlamanız doktordan daha iyi bir sonuç vermez size
ben sizi anlıyorum zaten ama anksiyete sizin buna inanmanızı engelliyor aslında. ama şu an içiniz rahat değilse merkeze gidip kontrol ettirmekten başka seçeneğiniz yok gibi ayrıca ne olursa olsun doktorlar hastayı kontrol etmeden veya iyileştirmeden göndermemeleri gerekAma doktordan iyi bilemeyiz tabi ki de gittiğim doktorlar bence sorumsuzlardı öyle denk geldi ilçedeyiz ve hastaneye bir tane olduğu için merkeze uzak olduğu için de köylerden vs çok hasta geliyor of pofla bakııyorlar yani mantiken ishalse bir insan gaitaya bakılır gizli kan vs var mı diye kan tahliline bakıyor devam ederse gastroya git diyor yani burda da yok onun için ta merkeze gitmemiz gerekiyor bir gaita tahilili istemek zor olmasa gerek söylemek istediğim bu belirtmeme rağmen takmıyorlar dahilileye gittim zaten bende canım
İşte burası ilçe olduğu merkeze uzak olduğundan hasta yığılması var bıkınllık geldiği için böyle olduğunu düşünüyorum aynen anksiyete iyi düşünmemi engelliyor sürekli bir yerimde bir sıkıntı çıkıyor resmen mesela 2 hafta önce ayak 4,parmağım ağrımaya başladı durduk yere yani hala ağrıyor bir kafam orda blr kafam ishalim de şu an zaten geçmese 3 4 güne tekrar gitmeyi düşünüyorumben sizi anlıyorum zaten ama anksiyete sizin buna inanmanızı engelliyor aslında. ama şu an içiniz rahat değilse merkeze gidip kontrol ettirmekten başka seçeneğiniz yok gibi ayrıca ne olursa olsun doktorlar hastayı kontrol etmeden veya iyileştirmeden göndermemeleri gerek
Enfeksiyon hastalıkları bölümüne gitmen lazım. İlçede zaten yapılan testler kısıtlı. Yani senden kaka testi alıp bakmaları bir fayda sağlamayacaktır bakılacak olan test şeylerine ilçe Hastanesi'nin laboratuvarında bakılmıyordur. Senin daha büyük bir hastaneye ve enfeksiyon hastalıkları bölümüne gitmen lazım.Kızlar aslında yazmayı düşünmüyordum ama artık yani gerçekten canıma tak etti ben hemen hemen bir ayı geçti ishalim başladı yani ilk başlarda tamamen ishaldim ondan sonra Çivik dışkıya döndü ve iki defa hastaneye gittim ikisinde de dışkı tahlili almadılar yani ne diyeyim ki kan tahlili alıyorlar bir şey çıkmıyor ilaç yazıp gönderiyorlar ilaç kullanınca normale dönüyor hemszem mi ne öyle bir ilaç vermişti günde üç defa ikişer ikişer at diye tabi ben günde iki defa bazen bir defa 2.02 atıyorum ilaç kullandığım zaman normale dönüyor tamamen bıraktığım zaman tekrar aynı halini alıyor yani artık gerçekten korkmaya da başladım bugün makatımda birtık ağrı var ama kan mukus vs hiçbir şey yok var mı başına gelen acaba huzursuz bağırsak sendromu olabilir mi çünkü anksiyetemde var var mı bu şekilde uzun süre yaşayan geçmeyen
Nasıl fayda sağlamayacaktır zaten önemli şeylerin yüzde 80 gaitada çıkıyor tabi ishal sorunu olduğu için farklı hastalıklar değil enfeksiyon ayrı kısım eEnfeksiyon hastalıkları bölümüne gitmen lazım. İlçede zaten yapılan testler kısıtlı. Yani senden kaka testi alıp bakmaları bir fayda sağlamayacaktır bakılacak olan test şeylerine ilçe Hastanesi'nin laboratuvarında bakılmıyordur. Senin daha büyük bir hastaneye ve enfeksiyon hastalıkları bölümüne gitmen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?