gecmeyen kara gunler

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
En sonunda dayanamadim evden ayrildim.yeni bi ev yeni duzen kurmaya calisiyorum.esimin yaptigi hic iyi bir sey olmamasina ragmen bunca kotulugu ragmen ayrilik acisi cekiyorum.ve cok korkuyorum yapayalnizim bana veya evlatlatima zarar gelir diye cok korkuyorum.korkmakta haklimiyim yoksa abartiyormuyum

Sorun nedir? Eşiniz size ne yaptı? Bunca yaşanmışlık var evlatlarım diyorsunuz elbet özlersiniz geçen günleri.. Bir süreç bu..

Evi güvenli bir yerde ve ailene yakın tutarsan belki daha çok güvende hissedersin.

Sorunlarin baslangic yeri zaten ailem.cok kotulukleri oldu hep affettim onlarda dahakotuseyler yaptilar.esimin bu kadar bozulmasina sebep oldular..oyuzden uzak durmam daha saglikli

Km
Sorun nedir? Eşiniz size ne yaptı? Bunca yaşanmışlık var evlatlarım diyorsunuz elbet özlersiniz geçen günleri.. Bir süreç bu..

Kotu muamele deger vermemesi ailesine asiri duskunluk bizi feda edecek kadar maddi sorunlar bencillk surekli bizi terk etme gozunun disarda olmasi

Sorunlarin baslangic yeri zaten ailem.cok kotulukleri oldu hep affettim onlarda dahakotuseyler yaptilar.esimin bu kadar bozulmasina sebep oldular..oyuzden uzak durmam daha saglikli
O zaman guvenlikli bir site bulmakla ise başlayın bence. Varsa guvenebileceginiz arkadaşınız, dostunuz manevi olarak onlardan da yardım alabilirsiniz.

Km

Kotu muamele deger vermemesi ailesine asiri duskunluk bizi feda edecek kadar maddi sorunlar bencillk surekli bizi terk etme gozunun disarda olmasi
Offf... Allah yardımcınız olsun. Ama böyle bir karar verdiyseniz gayet güçlü kendine güvenen birisiniz. İlk zamanlar elbet zor geçecek ama zaman herşeyin ilacı. Umarım herşey gönlünüzce olur

O zaman guvenlikli bir site bulmakla ise başlayın bence. Varsa guvenebileceginiz arkadaşınız, dostunuz manevi olarak onlardan da yardım alabilirsiniz.

Yasadigum yerde tanidik bi ailenin evi gevenli sayilir.ama hayatta yalniz kalmak tum sorunlara acik hale gelmk gibigeliyor sanki heranbiri zarar vercekgibimegeliyor

En sonunda dayanamadim evden ayrildim.yeni bi ev yeni duzen kurmaya calisiyorum.esimin yaptigi hic iyi bir sey olmamasina ragmen bunca kotulugu ragmen ayrilik acisi cekiyorum.ve cok korkuyorum yapayalnizim bana veya evlatlatima zarar gelir diye cok korkuyorum.korkmakta haklimiyim yoksa abartiyormuyum
Neden korkuyorsunuz?Elinizden geleni yapın ve sürekli dua edin. İnancınızı kaybetmeyin. Güzel günler sizi bekliyor olacak inşallah

Yasadigum yerde tanidik bi ailenin evi gevenli sayilir.ama hayatta yalniz kalmak tum sorunlara acik hale gelmk gibigeliyor sanki heranbiri zarar vercekgibimegeliyor
Bak söyle düşün; bir sürü kadın yalniz yaşıyor. Hatta yurtdisinda yalnız yaşıyor. Çocuğu olup ayrılan birçok kadın var. Sen neden yapamayasin?

Canim ya
Bak söyle düşün; bir sürü kadın yalniz yaşıyor. Hatta yurtdisinda yalnız yaşıyor. Çocuğu olup ayrılan birçok kadın var. Sen neden yapamayasin?
vallahiyazdiklarin ilacgibi geliyor.coktukettilerbeni gucum var ama korelmisim

Neden korkuyorsunuz?Elinizden geleni yapın ve sürekli dua edin. İnancınızı kaybetmeyin. Güzel günler sizi bekliyor olacak inşallah

InsAllah canim.cok masum cok kendi halinde biriyim insanlarda saf saniyor galiba haketmedgimseyler yasiyorum kiriliyorum

Yarin evime donup kalan esyayalarimi alcam insallah..buyuk esyalarimi tasima imkanim yok zaten ancak ufak tefek esya kiyafelerimi alabilirim...diger esyalari beyaz esya ve mobilyalari satayimmi yoksa birakayimmi cok para etmez gerci ancak bin veya ikibin arasi gibi birsey verirler.sizce ne yapayim

Canim ayrilik acisi yasiyorum diyosun.bunu nasil atlattin.bu bendede cok zor olacak sanirim bunca seye ragmen neden hala onu ozleyecegimi dusunuyorum bilmiyorum.:110:

Canim ayrilik acisi yasiyorum diyosun.bunu nasil atlattin.bu bendede cok zor olacak sanirim bunca seye ragmen neden hala onu ozleyecegimi dusunuyorum bilmiyorum.:110:

Zor gunlerdi atlattim sayilir.aklima geliyor ama yasattigi bunca sey varken sevmek bir yana midem bulaniyor artik...

Ayrilmaya kesin kararli degilsen acele etme..ama karar verdiysende arkana bakma yapan ayni hatayi yine yapar..
Bana yaptiklarini haketnedigim icin haketmedigim seyleri yasatmasin diye uzak duruyorum

Önemli olan bir karar vermektir bence. Bu kararı verecek kadar güçlüyseniz üstesindende gelirsiniz alimallah. Burda okuduğum ve ablam boşanırken yakından şahit olduğum kadarıyla ilk başta tüm kadınlar bir bocalama,pişmanlık evresi yaşıyor ama sonrasında bomba gibi hayata tutunuyor. Tanıdığım tüm boşanmış erkeklerdeyse tam tersi oldu. Önce bir ortalığa salındılar,hayat bana güzel edasıyla dolaştılar sonrasında eşi hayata tutununca kendileri tutuştular.Şunu unutmayın erkeklerden daha güçlüyüz biz kadınlar. Kimsenin sizi koruyup kollamasına ihtiyacınız yok. Lütfen güçlü olun. Eminim üstesinden geleceksiniz. Allah yardımcınız olsun

Back
X