Geçmeyen kin

bulundugu ortamda hıc yokmus gıbı davranırdım
Yani hani adım attım ya ılımlı mi olmam gerekir onu bilemiyorum. Yoksa yuzune bile bakmama taraftarıyım. Öncesinde küstük ama şuan ona küs değilim sadece tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum. Bu doğru olur mu

Yüzüne bakın boş boş sanki orada o yokmuş gibi, ortamda bulunan bir sandalye, bir sehpaymış gibi davranın kendisine. Bir şey söylerse duymamış gibi, varlığının farkında değilmiş gibi. Siz bir adım atmışsınız bence, içiniz rahat etsin top sizde değil artık.

Ne diyeceğimi önemsese telefonu yüzüme kapatmadzdı. Cevap vermeyecektir.
Ya bende bazen yanlıslıkla mesgule atabiliyorum belki öyle olmustur diye düşündüm
Cevap vermesede en azından ben adım attım diye sizi buna zorlayan cevrenize ic rahatlıgınızı belirtirsiniz

yuzunuze kapatarak bıldıgınız terbıyesızlık yapmıs
gorusmek ıstemıyorsa bıle telefonda yıne konusur ama soguk konusur bellı ederdı mesafe koymak ıcın
ama ınsanlar konusa konusa felsefesınden konusmalıydı yanı

yuzunuze kapatmıs oldugu ıcın hıc yokmus gıbı davranın ılımlı davranırsanız ıyıce cırkınlesır karsınızdakı ınsan degısık cunku .
tabıkı dogru olur kesınlıkle tamamen cıkarabılıyorsanız cıkarın kaybedecek hıcbırseyınız yok hatta sız adım atmıssınız o ayıp yapmıs sız avantajlı durumdasınız daha da agzını acıp bırsey dıyemez

Zamana bırakın benimde çok var öyle aramın nedensiz bozuk olduğu insanlar umrumda değiller aynı ortama girdiğinizde bi tavır da yapmayın kendisi gitti bırak kendisi gelsin

Ya bende bazen yanlıslıkla mesgule atabiliyorum belki öyle olmustur diye düşündüm
Cevap vermesede en azından ben adım attım diye sizi buna zorlayan cevrenize ic rahatlıgınızı belirtirsiniz
Hayır canım efendim dedi ben merhaba dedim bekledi alo alo dedim kapatti

bu arada yuzunuze kapatmıs olsa bıle adım attıgınız ıcın pısman olmayın konu sahıbı
herkes kendıne yakısanı yapar aıle terbıyesı almıs ınsanlar ılımlı olumlu olur sız ustunuze dusenı yapmıssınız o ayıbıyla kalmıs

Evet bazen barışın diyen büyüklerimize ben büyüğüm o benim yanıma gelsin özür dilesin falan diyordu. Artık öyle bir bahanesi yok. Barışın diye baskı yapanlara ben aradım o konuşmak istemiyor diyeceğim içim rahat o bakımdan.

Ben bana yakışanı yapıp adım attım oda kendisine yakıştırdigi hareketi yaptı. Terbiyesizlik yapmak yerine 30 küsür yaşında kadınsın, ben görüşmek istemiyorum bu düzen devam etsin diyebilirdi. Ama karakter meselesi.

Hayır canım efendim dedi ben merhaba dedim bekledi alo alo dedim kapatti
Bariz bile isteye yani
İki yıl tek bir harf konusmadıgım bir kızla üst yöneticimin gıcıklıgına dibdibe calıstım. Devamlılık gerektiren bir iş yapıyorduk ve birbirimize muhtactık
Cok bilirim sırf ona vermemek ondan yardım istememek icin onun tarafına düşen işide kendim yaptıgımı
Veya işimin devamı icin onune koydugum kagıdı alıp yırtıp cöpe attıgını
Yüzyüze bakmak zorunda olmakta cabası konusmasakta aramızda otuz cm yoktu sabah 9 aksam 6
Ancak bi kere bile fire vermeden ikimizde işimize devam ettik bi sekilde
Benim icin yoktu öyle biri hayalet gibiydi görmüyordum
Sizde hiç o yokmus gibi gülün konusun devam edin milletin yanında hayatınıza

Üzüldüğüm nokta karşımdaki insan bi eğitimci. Yazık ona ki kalbi bu kadar kinle kaplı. Yedi kat düşmanım olsun beni arayan ben bu şekilde davranamam kapıma gelene.

Aman onunla konuşmayınca dünyanın sonu değil ki. Ama işte o gerginlik beni üzüyordu aynı ortamda huzursuzluk olsun istemiyordum ama öyle olması gerekiyormuş. Yoksa ne o bana muhtaç nede ben onsuz ölürüm yani.. :)

Yok gibi davranınca hic huzursuzluk falan olmuyor emin olun :)

Aynen öyle olmak lazım bazen... Ben fazla polyannayim sanırım :)

Hayat bayram olsaaa insanlar el ele tutuşsa birlik olsa uzansak sonsuzaaa felsefesinden vazgeçmem gerekecek
Daha gencsiniz belliki az daha yaş alınca fark edeceksiniz hayatınızda herkes olmasada oluru :)

Aynı ortama girme bence

Olacağını bildiğim ortamlara gitmem zaten.. Ama bazen oluyor ki istemeden aynı ortamı paylaşmak zorunda kalıyoruz. Yani sırf onun yüzünden sevdiğim insanların mutlu günlerini terkedemem.

Siz üzerinize düşeni yapmışsınız. Bundan sonra görmezden gelin. Aynı ortamda olduğunuzda da hiç trip atmayın. Hiç umursamayan bile.

Siz üzerinize düşeni yapmışsınız. Bundan sonra görmezden gelin. Aynı ortamda olduğunuzda da hiç trip atmayın. Hiç umursamayan bile.

Bazen bebeğimi sevme teşebbüsünde bulunuyor.
Bebeğimi sevmek istediği zaman geri çekmeyi düşünüyorum. Çünkü gerçekten sevse insanların yanında gösteriş yapmaktansa bu küslüğü bırakır rahatça severdi.

Olacağını bildiğim ortamlara gitmem zaten.. Ama bazen oluyor ki istemeden aynı ortamı paylaşmak zorunda kalıyoruz. Yani sırf onun yüzünden sevdiğim insanların mutlu günlerini terkedemem.
Ozaman muhatap olmayın görmemezlikten gelin bence ben olsam bidaha adım atmam o kisiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…