Yani hani adım attım ya ılımlı mi olmam gerekir onu bilemiyorum. Yoksa yuzune bile bakmama taraftarıyım. Öncesinde küstük ama şuan ona küs değilim sadece tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum. Bu doğru olur mubulundugu ortamda hıc yokmus gıbı davranırdım
Ya bende bazen yanlıslıkla mesgule atabiliyorum belki öyle olmustur diye düşündümNe diyeceğimi önemsese telefonu yüzüme kapatmadzdı. Cevap vermeyecektir.
yuzunuze kapatarak bıldıgınız terbıyesızlık yapmısYani hani adım attım ya ılımlı mi olmam gerekir onu bilemiyorum. Yoksa yuzune bile bakmama taraftarıyım. Öncesinde küstük ama şuan ona küs değilim sadece tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum. Bu doğru olur mu
Hayır canım efendim dedi ben merhaba dedim bekledi alo alo dedim kapattiYa bende bazen yanlıslıkla mesgule atabiliyorum belki öyle olmustur diye düşündüm
Cevap vermesede en azından ben adım attım diye sizi buna zorlayan cevrenize ic rahatlıgınızı belirtirsiniz
yuzunuze kapatarak bıldıgınız terbıyesızlık yapmıs
gorusmek ıstemıyorsa bıle telefonda yıne konusur ama soguk konusur bellı ederdı mesafe koymak ıcın
ama ınsanlar konusa konusa felsefesınden konusmalıydı yanı
yuzunuze kapatmıs oldugu ıcın hıc yokmus gıbı davranın ılımlı davranırsanız ıyıce cırkınlesır karsınızdakı ınsan degısık cunku .
tabıkı dogru olur kesınlıkle tamamen cıkarabılıyorsanız cıkarın kaybedecek hıcbırseyınız yok hatta sız adım atmıssınız o ayıp yapmıs sız avantajlı durumdasınız daha da agzını acıp bırsey dıyemez
Bariz bile isteye yaniHayır canım efendim dedi ben merhaba dedim bekledi alo alo dedim kapatti
bu arada yuzunuze kapatmıs olsa bıle adım attıgınız ıcın pısman olmayın konu sahıbı
herkes kendıne yakısanı yapar aıle terbıyesı almıs ınsanlar ılımlı olumlu olur sız ustunuze dusenı yapmıssınız o ayıbıyla kalmıs
Bariz bile isteye yani
İki yıl tek bir harf konusmadıgım bir kızla üst yöneticimin gıcıklıgına dibdibe calıstım. Devamlılık gerektiren bir iş yapıyorduk ve birbirimize muhtactık
Cok bilirim sırf ona vermemek ondan yardım istememek icin onun tarafına düşen işide kendim yaptıgımı
Veya işimin devamı icin onune koydugum kagıdı alıp yırtıp cöpe attıgını
Yüzyüze bakmak zorunda olmakta cabası konusmasakta aramızda otuz cm yoktu sabah 9 aksam 6
Ancak bi kere bile fire vermeden ikimizde işimize devam ettik bi sekilde
Benim icin yoktu öyle biri hayalet gibiydi görmüyordum
Sizde hiç o yokmus gibi gülün konusun devam edin milletin yanında hayatınıza
Yok gibi davranınca hic huzursuzluk falan olmuyor emin olun :)Aman onunla konuşmayınca dünyanın sonu değil ki. Ama işte o gerginlik beni üzüyordu aynı ortamda huzursuzluk olsun istemiyordum ama öyle olması gerekiyormuş. Yoksa ne o bana muhtaç nede ben onsuz ölürüm yani.. :)
Yok gibi davranınca hic huzursuzluk falan olmuyor emin olun :)
Daha gencsiniz belliki az daha yaş alınca fark edeceksiniz hayatınızda herkes olmasada oluru :)Aynen öyle olmak lazım bazen... Ben fazla polyannayim sanırım :)
Hayat bayram olsaaa insanlar el ele tutuşsa birlik olsa uzansak sonsuzaaa felsefesinden vazgeçmem gerekecek
Aynı ortama girme benceKızlar bi akrabamzla uzun zamandır küstük.. Ben bir adım atıp aradım ama hiç birşey demeden telefonu yüzüme kapadı. Bu kişiyle bi ortama girince nasil davranmalıym?
Aynı ortama girme bence
Siz üzerinize düşeni yapmışsınız. Bundan sonra görmezden gelin. Aynı ortamda olduğunuzda da hiç trip atmayın. Hiç umursamayan bile.
Ozaman muhatap olmayın görmemezlikten gelin bence ben olsam bidaha adım atmam o kisiyeOlacağını bildiğim ortamlara gitmem zaten.. Ama bazen oluyor ki istemeden aynı ortamı paylaşmak zorunda kalıyoruz. Yani sırf onun yüzünden sevdiğim insanların mutlu günlerini terkedemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?