Geçmeyen kin

AfifEsila

Bana bugün sabır düştü..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
524
505
53
Kızlar bi akrabamzla uzun zamandır küstük.. Ben bir adım atıp aradım ama hiç birşey demeden telefonu yüzüme kapadı. Bu kişiyle bi ortama girince nasil davranmalıym?

Bence eğer sizden yaşça büyük biriyse ve de küslük yaşama sebebiniz çok ciddi çok büyük sebepler (gerçi kişiye göre değişir) değilse,küslüğü bitirmek istiyorsanız yalnız kaldığınızda konuşmaya çalışın.Yine tepkisiz kalırsa kendi bilir siz elinizden geleni yapmış olursunuz

Ya çokta konuşmaya bayılacağım biri değil açıkçası. Benden daha ağır sorunlar yaşadığı kişilerle canciger birisi. Karakter 0. Ben aile baskısıyla yaşçada büyük olduğu için adım attım ama geri püskürtüldü iyi niyetim..

Kendi bilir o zaman.Sizde ortamda o yokmuş gibi davranın.

Niye adım atıyorsunuz aile baskısıyla? Bazı aileler koskoca insanların işine karışmasa keşke. Madem küsmüşsünüz oyle devam etsin ayni ortama girince de selam vermezsiniz.

çok da konuşmaya bayılacağınız biri değilse siz de görmezden gelin, kendi bilir, küserse küssün o gelir sizinle konuşmak isterse o zaman konuşursunuz.

Niye adım atıyorsunuz aile baskısıyla? Bazı aileler koskoca insanların işine karışmasa keşke. Madem küsmüşsünüz oyle devam etsin ayni ortama girince de selam vermezsiniz.
Değil mi?
Açıkçası olayın üzerinden uzunca bir zaman geçti bnm cephede sular duruldu.. Neden küs kalayım ki dedim benim içim rahat etmiyor öyle aynı ortamı paylaştığım insanlarla konuşmayınca..

Siz iyi niyetli ve normal davranmışsınız insan gibi ama karşınızdaki insan demekki uzatmak istiyor. Bu durumda siz haklı pozisyona geçtiniz bence.. değilmi

Siz iyi niyetli ve normal davranmışsınız insan gibi ama karşınızdaki insan demekki uzatmak istiyor. Bu durumda siz haklı pozisyona geçtiniz bence.. değilmi

Tabikii. Şimdi eminim etrafındakilere yüzüme telefon kapamasını zafer olarak anlatıyordur.
Ama sanmam kimsenin kendisine adım atan birine bu şekilde davranan birini alkislayacagini.

bulundugu ortamda hıc yokmus gıbı davranırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…