Daha hala aynı ortama girmeye çalışıyorsanız, nasıl davranırsanız davranın boş. Neden bu ısrar, boşverin gitsin
Anneniz ve babanız değilse, paylaşmak zorunda değilsiniz bence.Malesef yakın biri istemeden aynı ortamı paylaşıyoruz.
Bence eğer sizden yaşça büyük biriyse ve de küslük yaşama sebebiniz çok ciddi çok büyük sebepler (gerçi kişiye göre değişir) değilse,küslüğü bitirmek istiyorsanız yalnız kaldığınızda konuşmaya çalışın.Yine tepkisiz kalırsa kendi bilir siz elinizden geleni yapmış olursunuz
Anneniz ve babanız değilse, paylaşmak zorunda değilsiniz bence.
Kendi bilir o zaman.Sizde ortamda o yokmuş gibi davranın.Ya çokta konuşmaya bayılacağım biri değil açıkçası. Benden daha ağır sorunlar yaşadığı kişilerle canciger birisi. Karakter 0. Ben aile baskısıyla yaşçada büyük olduğu için adım attım ama geri püskürtüldü iyi niyetim..
Görümceniz falan mıBazı şeyler dediğiniz kadar kolay olsaydı keşke..
Onun gibi birşey..Görümceniz falan mı
çok da konuşmaya bayılacağınız biri değilse siz de görmezden gelin, kendi bilir, küserse küssün o gelir sizinle konuşmak isterse o zaman konuşursunuz.Ya çokta konuşmaya bayılacağım biri değil açıkçası. Benden daha ağır sorunlar yaşadığı kişilerle canciger birisi. Karakter 0. Ben aile baskısıyla yaşçada büyük olduğu için adım attım ama geri püskürtüldü iyi niyetim..
Değil mi?Niye adım atıyorsunuz aile baskısıyla? Bazı aileler koskoca insanların işine karışmasa keşke. Madem küsmüşsünüz oyle devam etsin ayni ortama girince de selam vermezsiniz.
Siz iyi niyetli ve normal davranmışsınız insan gibi ama karşınızdaki insan demekki uzatmak istiyor. Bu durumda siz haklı pozisyona geçtiniz bence.. değilmiDeğil mi?
Açıkçası olayın üzerinden uzunca bir zaman geçti bnm cephede sular duruldu.. Neden küs kalayım ki dedim benim içim rahat etmiyor öyle aynı ortamı paylaştığım insanlarla konuşmayınca..
Siz iyi niyetli ve normal davranmışsınız insan gibi ama karşınızdaki insan demekki uzatmak istiyor. Bu durumda siz haklı pozisyona geçtiniz bence.. değilmi
Aradıgınızda konusacagınız seyi mesaj atın belki barısırsınız olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?