Geçmeyen Sağlık anksiyetem

Banada ameliyat denildi ama ameliyattan sonra çok dikkat etmek gerekiyor safra kesesi çok küçük ama çok işlevsel bir organ yağları sindirimi çok yardımcı evet bendede ağrı oluyor ama şu anlık duruyorum sizin taşınız kaç cm kaç tane benimki bir kaç adet mmlik taşlar

Benim yaşlarım 4-5 mm multipl taşlar diye yazıyor yani taş fazla ağrı bazen çoğalıyor ama benim af edersiniz dışkılamada sorun var sarı ve bazen ishal gibi bazen kabız bağırsaklarım dengesizleşti resmen

Anazım geçm

Anladım çok geçmiş olsun inşallah geçer gerçekten içinden çıkılmaz bir durum bizim yaşadığımız her anımız korku panik

Anladım çok geçmiş olsun inşallah geçer gerçekten içinden çıkılmaz bir durum bizim yaşadığımız her anımız korku panik
Vallahi öyle korku ile yaşamak kadar kötü birşey yok Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Vallahi öyle korku ile yaşamak kadar kötü birşey yok Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Amin amin inşalah gazda olabilir ama en son geçen gün Aile hekimine gittim gösterdim karnımı muayene etti bt ye baktı gaz bu dedi Sağ taraftaki yoğunluğa gaz da olabilir sıcak tutun kendinizi

Amin amin inşalah gazda olabilir ama en son geçen gün Aile hekimine gittim gösterdim karnımı muayene etti bt ye baktı gaz bu dedi Sağ taraftaki yoğunluğa gaz da olabilir sıcak tutun kendinizi
İnşallah öyledir kötü birşey olma olasılığı beni mahvetti gaz olsun yada zararsız bir durum olsun umursamam acı eşiğim yüksektir ama psikolojik olarak sinek ısırığı kadar bir sızı olsa onu sürekli büyütmeye başladım

Sizi çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun bence sizde başarabilirsiniz geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…