• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçmeyen sol kol ağrısı

gossipgirl5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
1.003
404
38
arkadaslar merhaba 1 yıldır geçmeyen sol kol ağrım var kardiyolojiye gözüktüm bir sorun çıkmadı. fiziksel tıpa gitmiştim mr falan çekilde ama sonuçları için gidemedim henüz. tendinit yazıyordu iltihap yani. ama mr ı da birkaç ay önce çektirdim. her seferinde korkuyorum kalp krizidir diye. 21 yaşındayım. yaşauan var mı

arkadaslar merhaba 1 yıldır geçmeyen sol kol ağrım var kardiyolojiye gözüktüm bir sorun çıkmadı. fiziksel tıpa gitmiştim mr falan çekilde ama sonuçları için gidemedim henüz. tendinit yazıyordu iltihap yani. ama mr ı da birkaç ay önce çektirdim. her seferinde korkuyorum kalp krizidir diye. 21 yaşındayım. yaşauan var mı
Boyun fıtığı olabilir parmakta uyuşma var mı soğukluk oluyor mu kolda

Anksiyete panik atak varmı ?

Back
X