Geçmeyen vajinal mantar

Khalesi1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2020
143
118
53
28
Arkadaşlar konu doğru yerde mi bilmiyorum. Değilse lütfen yardımcı olun. Ben evlendiğimin ikinci ayından beridir vajinal mantarla uğraşıyorum. Artık dayanamıyorum bıktım. Devlete de gittim özele de gittim. İlaç veriyorlar kullanıyorum geçiyor. Ama bir sonraki ay tekrar başlıyor. İlişki yaşamaya korkar oldum canım yanıyor. İç çamaşırımi günlük değiştiririm hatta bazen günde iki kere bile değiştiririm. Elimden geldiğince kuru tutarım. Günlük ped asla kullanmam onun yerine peçete kullanırım her lavaboya gittiğimde değiştirebilmek için. Ama geçmiyor. Var mı benim gibi bu dertle ugrasan biri. Allah rızası için yardım edin ya dayanamıyorum artik. Kaşıntı ayrı akıntısı ayrı acısı ayrı dert.

Sebamed intim yıkama düzenli kullanın bire bir der geçerim birdaha mantar falan nedir bilmezsiniz

Ben sirkeli ılık su kullanmıştım baya etkisi olmuştu. Çayağacı yağı ve nioli yağını da öneriyorlar.bu yağları suyla karıştırıp wc de veya iç çamaşırına bir damla damlatıp kullanın diyorlar.Şeker tüketimine de çok dikkat edin

Peçete ile muhteşem bir ortam hazırlıyorsunuz mantara bravo. Günlük ped kullanacaksınız. Her wcde değiştireceksiniz.

Esinizde kontrole gitti mi ? Sonuçta onda varsa size yerleşmiş de olabilir .Evlendigim ilk zamanlar olmuştu bende de .Eşim de urologa göründü ne olur ne olmaz diye.İlac kullanınca geçmişti benimki üst solunum yolu antibiyotikleri de mantara sebep olabilir .Öncelikli olarak bağışıklığınizi yükseltin.

Gecmış olsun canım bende evlendıgım de yaşamıştım çok zor oluyor ılaclar vahde etmıyor antıbıyıtık bır yere kadar ama ben dırek kullanıyordum en azından 1 ay rahat ediyordum deneye bılırsın ınslalah geçer

Bende çok uzun yıllar çekiyorum birçok dr gittim ama malesef eskisi kadar sık olmasa da oluyor hala, gittiğim de hepsi günlük pet asla kullanmayacaksın, prebiyotik kullan, şekerli hamurlu mayalı şeyler tüketme demişlerdi, kefir içmekte iyi geliyor bilginize

Eşinle birlikte tedavi olacaksın doktorun verdiği ilacı eşin de içecek yoksa imkanı yok geçmez

Eşinize de ilaç kullandırin. Eş zamanli tedavi olun. Bu arada cinsel hayatınıza tedavi süresi ara verin.

Ben de benzer durumda vajinal mantarla senelerce uğraştım her gittiğim doktora diyodum ki acaba eşimden mi geçiyo onlar da yok ilgisi yok diyorlardı.Hatta son gittiğim doktora da dedim eşim de ilaç kullanmalı mı yoksa sürekli tekrar ediyo diye üsteledim.Hayır ilgisi yok dedi.Bana vajinal mantar için yedili ilaç verdi bunun dördünü içeceksin dedi ben de kalan üç ilacı bir hafta arayla eşime içirdim ve o sürede cinsellik yaşamadık.Çok şükür o gün bugün mantar olmuyorum.Doktoru dinleseydim sadece ilacı kendim içseydim kesin yine tekrarlayacaktı.Bir de o günden beri KEFİR içiyorum pnun da çok etkisinin olduğunu düşünüyorum

Niye onunla ilgisi yokmuş. Erkekler taşıyıcı. Ben de eşime ilaç kullandırdim öyle geçti.

Niye onunla ilgisi yokmuş. Erkekler taşıyıcı. Ben de eşime ilaç kullandırdim öyle geçti.
Aynen kesinlikle erkekler taşıyıcı oluyor.Bir arkadaşım eşiyle tedavi olmus doktor o şekilde tedavi uygulamış ama benim şansıma hiç eşli tedavi uygulayan doktor denk gelmedi ama ben kullandığım ilacı eşime de içirdim

Günlük ped, peçete, sentetik ürünler vs..kullanmayın.Çamaşırinızı şu süreçte günde 2 veya 3 defa değiştirin. Çamaşirlarinizı yüksek ısıda yıkayın. Pamuklu çamaşirdan vazgeçmeyin..
Mutlaka doktora tekrar gidin.Her ilaç herkese olmuyor maalesef..Mutlaka iyi gelecek olanla karşılaşırsın.

Çok ilaç ismi bilemiyorum ama 2 li bir hap vardı Hafta da 1 kullanılıyordu onun çok etkili olduğunu söyleyebilirim.

Peçete yerine pamukla kurulayabilirsin daha az tahriş ediyor. Ve iç çamaşırlarını ütüle sadece yikamakla bitmiyor. Ayrıca şeker çok etkiliyor. Şekerli şeylerden kaçınıp bol bol su iç. Ben 1 sene tedavi gördüm. İlaçlar şekeri kesmeyince hayır etmiyor.

Gecse bile tekrar olur. Muhtemelen eşinde de var. Eşi ne kaynatacak?
Valla ben de aynı nedenle 2 kez farklı jinekologa gittim hiçbiri esinde vardir demedi ilac tedavisi başladı hemen.
Ilaclar da işe yaramiyor ama kekik in faydasını gördüm isteyen uygular saçma bulan uygulamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…