Arkadaşlar konu doğru yerde mi bilmiyorum. Değilse lütfen yardımcı olun. Ben evlendiğimin ikinci ayından beridir vajinal mantarla uğraşıyorum. Artık dayanamıyorum bıktım. Devlete de gittim özele de gittim. İlaç veriyorlar kullanıyorum geçiyor. Ama bir sonraki ay tekrar başlıyor. İlişki yaşamaya korkar oldum canım yanıyor. İç çamaşırımi günlük değiştiririm hatta bazen günde iki kere bile değiştiririm. Elimden geldiğince kuru tutarım. Günlük ped asla kullanmam onun yerine peçete kullanırım her lavaboya gittiğimde değiştirebilmek için. Ama geçmiyor. Var mı benim gibi bu dertle ugrasan biri. Allah rızası için yardım edin ya dayanamıyorum artik. Kaşıntı ayrı akıntısı ayrı acısı ayrı dert.
Arkadaşlar konu doğru yerde mi bilmiyorum. Değilse lütfen yardımcı olun. Ben evlendiğimin ikinci ayından beridir vajinal mantarla uğraşıyorum. Artık dayanamıyorum bıktım. Devlete de gittim özele de gittim. İlaç veriyorlar kullanıyorum geçiyor. Ama bir sonraki ay tekrar başlıyor. İlişki yaşamaya korkar oldum canım yanıyor. İç çamaşırımi günlük değiştiririm hatta bazen günde iki kere bile değiştiririm. Elimden geldiğince kuru tutarım. Günlük ped asla kullanmam onun yerine peçete kullanırım her lavaboya gittiğimde değiştirebilmek için. Ama geçmiyor. Var mı benim gibi bu dertle ugrasan biri. Allah rızası için yardım edin ya dayanamıyorum artik. Kaşıntı ayrı akıntısı ayrı acısı ayrı dert.
Gün içerisinde hafif akıntım olduğu için peçete kullanıyorum. İç camasirim biraz bile nemli olsa çok rahatsız oluyorum. İşyerinde uzun saatler bulunduğum için çamaşır değiştirme fırsatım olmuyor. Peki bunun için ne yapabilirim bazıları pamuk kullanıyor. O da mi aynı sıkıntıdır acaba?
Ben de senelerdir cekiyordum, en son gittigim doktor borik asit vajinal fitil kullanmami onerdi, 10 gun sabah aksam sonra 20 gun sadece aksam, uzun senelerdir oldugundan kolay gecmezmis. Ama cok iyi geldi, 15 gunde gecti.. ama 1 ayi tamamladim ben gene de..
Ben de senelerdir cekiyordum, en son gittigim doktor borik asit vajinal fitil kullanmami onerdi, 10 gun sabah aksam sonra 20 gun sadece aksam, uzun senelerdir oldugundan kolay gecmezmis. Ama cok iyi geldi, 15 gunde gecti.. ama 1 ayi tamamladim ben gene de..
Benim de kronik hale gelmiş vajinal mantar sorunum var. Kendimle ilgili olarak farkettiğim en önemli şey, yeterince su içmediğim. 15 gündür düzenli olarak 2-2,5 litre su içmeye başladım. 3. günden itibaren faydasını görmeye başladım. İnternette ilişkisini araştırdığımda iyi geleceğini ama tam çözüm olmadığını yazıyordu. Haftaya tekrar doktoruma görüneceğim bunun yanında tabi ki. Ama sizlerin de idrarın sonunda yanma, vajinada kaşıntı ve aşırı mantar çoğalması probleminiz varsa bol bol su tüketmenizi tavsiye ederim. Vajinal mantar kremi ile de destekleyin. Umarım faydasını görürsünüz.
Ben en son ramazandan önce gittim yine örnek alındı hiçbir sorun yok. İlaç verdi kullandım geçti sonra tekrar başladı psikolojim bozuldu valla Allah'ını seven kesin bir çözüm söylesin yaa bıktım