Geçmeyen vajinal mantar

Arkadaşlar yanitlariniz için hepinize teşekkür ederim eşim de gitmişti doktora ama bişey çıkmadı ordan. Sanırım eşli bı tedavi için iyi bir doktor bulmalıyız. Kekik olayını denemeyi düşünüyorum. En azından doktora gidebilene kadar biraz hafifletse çok iyi olur.

Peçete ile muhteşem bir ortam hazırlıyorsunuz mantara bravo. Günlük ped kullanacaksınız. Her wcde değiştireceksiniz.
Doktorlar günlük pedi kesinlikle kullanma demişlerdi bende onun için bırakmıştım aslında kullanmayı

Gitti ancak birşey çıkmadı ilaç falanda vermediler eşime

Gün içerisinde hafif akıntım olduğu için peçete kullanıyorum. İç camasirim biraz bile nemli olsa çok rahatsız oluyorum. İşyerinde uzun saatler bulunduğum için çamaşır değiştirme fırsatım olmuyor. Peki bunun için ne yapabilirim bazıları pamuk kullanıyor. O da mi aynı sıkıntıdır acaba?

Bende de aynı şey olmuştu. Eşinizle floralarınız birbirine alışınca geçiyor. 6-7 ay sürüyor. Fitil kullanırsanız bir süre sizi rahatlatır.

Kullandım ancak hep geçici çözüm yolu oldu.
Bende de hepsi geçici çözüm oldu. Dediğim gibi eşinizin florası ile sizin flaronız birbirine alışınca geçiyor. Sonuçta ne olursa olsun bizim vajinamızdaki bize zararı olmayan bakteriler ile elinizde olan ve ona zararı olmayan bakteriler birbirimize geçince vücut tepki veriyor. Erkeklerde bu daha nadirdir ama kadınlarda maalesef hastalık ile sonuçlanıyor. Benim de denemediğin şey kalmamıştı ama 6-7 ay sonra kendiliğinden geçti.

Elinizde değil elinizde demek istedim.

Doktorlar günlük pedi kesinlikle kullanma demişlerdi bende onun için bırakmıştım aslında kullanmayı
O zaman rahatsızlığınız geçene kadar on kez çamaşır değiştirin ama peçete nemi de tutacak ve orda kalacak işe yarayacağını düşünmeniz ilginç.

Bende yedi aydır uğraşıyorum o zaman inşallah önümüzdeki ay biter

O zaman rahatsızlığınız geçene kadar on kez çamaşır değiştirin ama peçete nemi de tutacak ve orda kalacak işe yarayacağını düşünmeniz ilginç.
Teşekkür ederim onu da kullanmayı birakicam bir sürede öyle deneyeyim

peçete de yanlış. peçete koyma. artı iç çamaşırının ağ kısmını ütüle ve buhar ver ütülerken.

Ben de 1 haftadır mantarla ugrasıyorum. 2 gündür beyaz sirke kullanıyorum taharet suyuna koyuyorum. Bir de baticonla siliyorum geçti gibi. Elime koca koca peynir gibi beyaz akıntı dökülüyordu resmen şu an bitti yani

Bende beyaz sirke kullandım birde iç camasirlarimi bol buharla ütüledim. Ayrıca adını şuan hatirlamiyorum ama bir krem kullandım kaşıntıyı önlemek için oda çok iyi oldu bende rahatım dünden beridir çok şükür

Çok şükür sevindim senin adına çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…