Geçmeyen yumurtalık kistim ve ameliyat gerekli görülmesi

ay canım benım çok geçmiş olsunn şuan nasılsın iyi misin

ay canım benım çok geçmiş olsunn şuan nasılsın iyi misin
Çok şükür daha iyiyim biraz sağ elimde uyuşukluk var karıncalanma gibi ama bu da normalmiş ameliyat uzun sürünce geçer dediler bekliyoruz onun dışında karnımdakiler tabi acı veriyor ağrı kesicilerle duruyorum inşallah sizin kistler ameliyatsız yok olur giderler

inşallah canım benım hayırlı evlatların olsun kucak dolusu inşallah

Ameliyatı sakın kabul etme ben çocuk sahibi olmak istiyorum de yumurta rezervlerini düşer gerek yok biraz bekle hemen ameliyat diyen doktoru değiştir ciddiyim daha gençsin bekarsın evlenmedin
Dün MR a girdim sonuç bekliyorum simdi. Ama doktora sonuç göstermeye gittiğimde konusacağim ameliyat harici bir yol en azından 4-5 ay daha denemek istiyorum sonra ameliyat diye.

Siz de benim gibi uzun süredir bu kistle uğraşıyormuşsunuz. Ben de çok yoruldum gerçekten ve ben de ameliyat istemiyorum. Benim kistimin türü de bir türlü anlasilamiyor maalesef. Ca 125 ve Ca 19 benim bir günde bile değerler o kadar oynuyor ki. Bir gün arayla bu değerlere baktırdım ve biri yükseliyor biri düşüyor. Bu değerlere bakmak aslında çok sağlıklı değil diyor doktorlar ama yine de bakıyorlar.
Ben Konya’da yaşiyorum ama ben de iyi bir doktor bulamadım henüz. Şu an prof doktora muayene oluyorum ama MR sonucundan sonra ameliyat yapalım diyecek gibi hissediyorum.
İnsallah siz de ben de ameliyatsız su kistlerden kurtulabiliriz

İnşallah gideceğimiz doktorlar ameliyatsız bir çözüm sunar. Bu arada araştırma hastanesine hiç göründün mü?

Merhaba mesajlara bakar mısınız

Çok geçmiş olsun

5 cm i bence ilaçlarla baskılanabilirsiniz mutlaka doktorunuza gidin

12 cm çikolata kistim vardı adetliyken oldum ben ameliyatı 7 saat falan sürdü ameliyat ve çok rahattı ameliyat sonrası normal günlük hayatıma devam ettim korkma hiç

Kapalı ameliyatta ertesi günü normal günlük hayatına devam edebiliyosun benim öyle geçti çok rahattı açık ameliyatt sıkıntılı oluyo sadece korkma hiç benim ameliyat 7 saat sürdü sen düşün

İlaçlı mr a gir orda çıkar

Benimki de 5 saat sürdü ne zaman oldunuz ameliyatınızı? Ameliyattan sonra doktorunuz nasıl bir yol izledi? İlaçla bastırma ya da hamilelik veya tüp bebek ?

Benimki de 5 saat sürdü ne zaman oldunuz ameliyatınızı? Ameliyattan sonra doktorunuz nasıl bir yol izledi? İlaçla bastırma ya da hamilelik veya tüp bebek ?
1 sene oluyo ben olalı canım , ameliyattan sonra 5 ay çocuk yasaktı normal olarak tabi , ilaç kullandım o süreçte adet olmadım 5 ay boyunca visanne kullandım ara kanamam oldu sadece içimdeki pis kanı attım , ben ameliyattan 5 ay sonra çatlatma iğnesi vuruldum prolaktin yüksekliğinden dolayı tutmadı , bazı sorunlarımdan dolayı ara verdm hemde baya bi şimdi tekrar başladım aşılama oldum tutmadı ara verdim bu ay vücudumu dinlendirmek için , o sırada da ovülasyon testiyle deniycem olmazsa tekrar doktoruma gidicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…