Geçmeyen yumurtalık kistim ve ameliyat gerekli görülmesi

Bana 3 hafta ilişki yasağı koydu doktorum. Yarınki kontrolümde nasıl bir yol izleyeceğimizi anlatacak artık. Ameliyat yumurtalık rezervlerini ve kalitesini azaltıyor diye ameliyat öncesi tüp bebeğe yönlendirmişti bizi. Belki direkt oradan devam edin diyebilir yarın tüplerimden sıvı geçişi olmuş ama az az geçmiş normal yolla denemeyi tavsiye etmeyebilir bize.

Benim 2 haftaydı ilişki yasağı , ameliyat sırasında tüplerimede bakılmıştı benim kapalı olsaydı açılacaktı , yani hsg çektirmeme gerek kalmamıştı iki işlem olmuş oldu bizde , bence tüp bebeğe hemen başlama sonuçta yeni bi sayfa açıyosun çikolata kisti büyük bi engel çocuk konusunda şimdi oda alındı , bi denemeni tavsiye ederim , yada çatlatma iğnesiyle yada aşılama en son tüp bebeğe geçersin

Aynen kışa kadar denemek istiyorum ben de ama artık 31 yaşında olucam ben. Hazır orada beni bekleyen 6 embriyom da varken belki direkt tüp bebek denerim

Aynen kışa kadar denemek istiyorum ben de ama artık 31 yaşında olucam ben. Hazır orada beni bekleyen 6 embriyom da varken belki direkt tüp bebek denerim
Aa tamam o zaman o konuyu atlamışım ben çok pardon , zaten doktorunuzda belirli bi aya kadar çocuğu yasaklayabilir çünkü içiniz yara iyileşme süreci vs derken süreç uzuyor

Aa tamam o zaman o konuyu atlamışım ben çok pardon , zaten doktorunuzda belirli bi aya kadar çocuğu yasaklayabilir çünkü içiniz yara iyileşme süreci vs derken süreç uzuyor
Aynen yarın kontrole gittiğimizde bize nasıl bir yol çizeceğini öğrenirim artık. Her şeyin hayırlısı Allah sizin de çabalarınızı karşılıksız bırakmasın inşallah

Siz nerede gitmiştiniz? İstanbul içinde hastane arayışım var sizce araştırma hastanesine mi gitmem mantıklı
Ben istanbulda yaşamıyorum , özel hastaneye gitmiştim ben kadın doğuma ultrasonla bakıldı ilk büyük ihtimal çikolata kisti demişti doktor sonra aynı gün içinde ilaçlı mr a girdim

Son durumun nedir gidebildin mi doktora
Gittim. Ameliyata gerek kalmadi ama bundan sonra regl olmayacakmisim evlenip çocuk sahibi olmak isteyene kadar. Dienille doğum kontrol ilacini hiç ara vermeden her gün içmemi istedi doktor. Ben de öyle yapiyorum. Artık regl olmayacak olmam biraz canımı sıkıyor ama kistimin kanama ile büyüyeceğini bu yüzden kanamayı engellemek gerektiğini söyledi

Ameliyat olmaktan iyidir. İnşallah ilaç işe yarar. Allah hepimize şifa versin

Merhaba oncelikle gecmis olsun. Bende rutin muayne icin gittigimde sag ve sol overda cikolata kistim oldugunu ogrendim. Ca 125 ca 19 ve rona indeksi yuksek cikti doktorum ca degerlerni cikolata kistinin yukseltigini soylemisti sizinki de cikolata kistidir. Benm boyutlari 4 5 mm ama gittgim doktorlar ilac tedavisi onermiyor ameliyat oneriyorlar durdukca kistler amh degerini dusuruyor benm 4.03 ten 2 44 dustu. Bende ne yapacagimi bilemiyorum. Ameliyat diyorlar ama ozeller asiri pahali devlette olmayi dusunuyorum. Ameliyat oldunuz mu sizin shan durumunuz nasil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…