- 16 Kasım 2021
- 1.347
- 1.351
- 83
Geçmişte olan şeyler aklıma geldikçe uyuyamıyorum
Ben 15 yaşındayken yengem beni teyzesinin oğluna istedi. Sonra ben kabul etmeyince bütün sülalesi bana düşman oldu. Geçenlerde ortak bi akrabanın düğününde yürüyordum. O çocuk da önümdeydi, arkasını döndü ve gülerek bana baktı. Aradan 8 sene geçti buna rağmen hala daha beni rahatsız etmeye devam ediyor. Üstelik evli ve çocuklu. Bunu ortaya cikartirsam eğer ya beni yalancı cikartirlarsa?
Yengem suanki sevdiğim çocukla evlenmeme de karşı. Sevdiğim iyi birisi olmasına rağmen aileme onu kötülüyor. Sırf onun akrabasiyla evlenmedim diye benim mutluluğuma göz dikti. Okulum bittikten sonra sevdiğim çocukla ailemi tanistiracagim. Ama annem hep karar degistiriyor
Ne yapacağımı bilmiyorum artık iyice bunaldım. 15 yaşındaki bir çocuğu evlendirmek istemek sapıklık değil de nedir?

Yengem suanki sevdiğim çocukla evlenmeme de karşı. Sevdiğim iyi birisi olmasına rağmen aileme onu kötülüyor. Sırf onun akrabasiyla evlenmedim diye benim mutluluğuma göz dikti. Okulum bittikten sonra sevdiğim çocukla ailemi tanistiracagim. Ama annem hep karar degistiriyor

Ne yapacağımı bilmiyorum artık iyice bunaldım. 15 yaşındaki bir çocuğu evlendirmek istemek sapıklık değil de nedir?