Geçmiş aklıma geldikçe üzülüyorum

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.347
1.351
83
Geçmişte olan şeyler aklıma geldikçe uyuyamıyorum :( Ben 15 yaşındayken yengem beni teyzesinin oğluna istedi. Sonra ben kabul etmeyince bütün sülalesi bana düşman oldu. Geçenlerde ortak bi akrabanın düğününde yürüyordum. O çocuk da önümdeydi, arkasını döndü ve gülerek bana baktı. Aradan 8 sene geçti buna rağmen hala daha beni rahatsız etmeye devam ediyor. Üstelik evli ve çocuklu. Bunu ortaya cikartirsam eğer ya beni yalancı cikartirlarsa?
Yengem suanki sevdiğim çocukla evlenmeme de karşı. Sevdiğim iyi birisi olmasına rağmen aileme onu kötülüyor. Sırf onun akrabasiyla evlenmedim diye benim mutluluğuma göz dikti. Okulum bittikten sonra sevdiğim çocukla ailemi tanistiracagim. Ama annem hep karar degistiriyor :(
Ne yapacağımı bilmiyorum artık iyice bunaldım. 15 yaşındaki bir çocuğu evlendirmek istemek sapıklık değil de nedir?

Yengeye nooluyormuş,haddini bilsin. Kimse haddini bildirmiyorsa da siz bildirin. Verin veriştirin,ağzınıza geleni söyleyin,koparın ipleri.
Kendi teyzesinin oğlu bildiğiniz s*refsiz afedersiniz ama bu böyle. Ben 15 yaşındayken nasıl evlenebilirdim ki? Reşit bile degildim

Kendi teyzesinin oğlu bildiğiniz s*refsiz afedersiniz ama bu böyle. Ben 15 yaşındayken nasıl evlenebilirdim ki? Reşit bile degildim
Sapıklar diye bas bas bağırın 😊bir sinir krizi her şeyi çözer. Boşverin üzülmeyin böyle ahlaksızlara. Kendisi 15inde evlendi demek ki. Herkesi kendisi gibi sanıyor.

Geçmişte olan şeyler aklıma geldikçe uyuyamıyorum :KK43: Ben 15 yaşındayken yengem beni teyzesinin oğluna istedi. Sonra ben kabul etmeyince bütün sülalesi bana düşman oldu. Geçenlerde ortak bi akrabanın düğününde yürüyordum. O çocuk da önümdeydi, arkasını döndü ve gülerek bana baktı. Aradan 8 sene geçti buna rağmen hala daha beni rahatsız etmeye devam ediyor. Üstelik evli ve çocuklu. Bunu ortaya cikartirsam eğer ya beni yalancı cikartirlarsa?
Yengem suanki sevdiğim çocukla evlenmeme de karşı. Sevdiğim iyi birisi olmasına rağmen aileme onu kötülüyor. Sırf onun akrabasiyla evlenmedim diye benim mutluluğuma göz dikti. Okulum bittikten sonra sevdiğim çocukla ailemi tanistiracagim. Ama annem hep karar degistiriyor :KK43:
Ne yapacağımı bilmiyorum artık iyice bunaldım. 15 yaşındaki bir çocuğu evlendirmek istemek sapıklık değil de nedir?
Yenge kim ki , parçalarım valla ne hadle benim hayatıma burnunu sokar , azıcık dişli ol gülüm..

Yengen kim ya , anan baban yok mu, ağzının payını vermiyorlar mi?
Bazı ana babalar varken yok oluyor aslında. Bu yoklukta da ortalık boş kalınca yenge / hala gibi tipler her şeye burnunu sokma rolünü üstleniyorlar. Burada yenge kişisini püskürtebilecek tek kişi konu sahibi olabilir anca.

Yenge kim oluyor da sizin evleneceğiniz kişi hakkında söz sahibi oluyor ? Zihniyetinin nasıl rezil bir insan olduğu 15 yaşındaki çocuğa görücü getirmeye çalışmasından belli. Karşısında ezilip büzülmeyin sakın, dik durun. Belli ki ana babanızdan da yüz buluyor, onlar ses etmedikçe kendinde bazı şeyleri hak görüyor. “Bu benim hayatım sadece beni ilgilendirir, kiminle evleneceğime ben karar veririm ailem de onay verir, gerisi dış kapının mandalı nokta”

Ailenize yenge kim oluyorda bana karışıyor haddini bilsin demekle işe başlayın. Sonra ordan yengeye geçip benim işlerime burnunu sokma diye bir kavga koparın olay çözülsün. Siz sustukça bu kadın sizin düğününden tutun evlilik yaşantınıza kadar burnunu sokar söyliyim.

Yenge kim oluyor da sizin evleneceğiniz kişi hakkında söz sahibi oluyor ? Zihniyetinin nasıl rezil bir insan olduğu 15 yaşındaki çocuğa görücü getirmeye çalışmasından belli. Karşısında ezilip büzülmeyin sakın, dik durun. Belli ki ana babanızdan da yüz buluyor, onlar ses etmedikçe kendinde bazı şeyleri hak görüyor. “Bu benim hayatım sadece beni ilgilendirir, kiminle evleneceğime ben karar veririm ailem de onay verir, gerisi dış kapının mandalı nokta”
Beni saf ve s*lak yerine koyuyorlar. 15 yaşındayken hep okumak istediğimi evlenmek istemedigimi söyleyince benimle alay ettiler. Beni saf yerine koydukları için onun teyzesinin oğlunu hemen begenecegimi düşündüler. Ters tepince hepsi düşman oldu bana. Şimdi İstanbul'un göbeğinde üniversite okuyorum. Beni hiçbir şey bilmiyor zannediyorlar

Görmezlikten,duymazlıktan gelmekten başka şansınız yok.Hatta herifin karısını övün çok yakışıyorlar kadın çok güzel bla bla bla yapıp sıradan biri olduğunu yengenin gözüne sokun.
Yengenin derdi siz değilsiniz evli oldugu kadına tuzak kuruyor,onu sevmiyor istemiyor ki sizi de duruma alet etmeye çalışıyor.
Kadın bildiğiniz yuva yıkma derdinde sizi de araç olarak kullanacak.

Üstelik gelecek planlarınız neden milletin dilinde okul bitsin hayatınızı yön verdiğiniz zaman duysunlar şimdiden anlatırsanız çekemeyenlerin enerjisi ile ugraşırsınız

Beni saf ve s*lak yerine koyuyorlar. 15 yaşındayken hep okumak istediğimi evlenmek istemedigimi söyleyince benimle alay ettiler. Beni saf yerine koydukları için onun teyzesinin oğlunu hemen begenecegimi düşündüler. Ters tepince hepsi düşman oldu bana. Şimdi İstanbul'un göbeğinde üniversite okuyorum. Beni hiçbir şey bilmiyor zannediyorlar
Kendi ezikliklerini sizi ezerek bastırmaya çalışıyorlar çünkü. Sakın ezdirmeyin kendinizi.

Görmezlikten,duymazlıktan gelmekten başka şansınız yok.Hatta herifin karısını övün çok yakışıyorlar kadın çok güzel bla bla bla yapıp sıradan biri olduğunu yengenin gözüne sokun.
Yengenin derdi siz değilsiniz evli oldugu kadına tuzak kuruyor,onu sevmiyor istemiyor ki sizi de duruma alet etmeye çalışıyor.
Kadın bildiğiniz yuva yıkma derdinde sizi de araç olarak kullanacak.

Üstelik gelecek planlarınız neden milletin dilinde okul bitsin hayatınızı yön verdiğiniz zaman duysunlar şimdiden anlatırsanız çekemeyenlerin enerjisi ile ugraşırsınız
Yok şimdi o istedikleri oğlanın yuvasını yıkmak gibi bi amaçları yok ama benim huzursuzluğumu istiyorlar. Zamanında istediler, o oğlanın aklına beni soktular. Sonra istemeyince olay kapandı zannediyordum ama o oğlanın gözü hala bende

Geçmişte olan şeyler aklıma geldikçe uyuyamıyorum :KK43: Ben 15 yaşındayken yengem beni teyzesinin oğluna istedi. Sonra ben kabul etmeyince bütün sülalesi bana düşman oldu. Geçenlerde ortak bi akrabanın düğününde yürüyordum. O çocuk da önümdeydi, arkasını döndü ve gülerek bana baktı. Aradan 8 sene geçti buna rağmen hala daha beni rahatsız etmeye devam ediyor. Üstelik evli ve çocuklu. Bunu ortaya cikartirsam eğer ya beni yalancı cikartirlarsa?
Yengem suanki sevdiğim çocukla evlenmeme de karşı. Sevdiğim iyi birisi olmasına rağmen aileme onu kötülüyor. Sırf onun akrabasiyla evlenmedim diye benim mutluluğuma göz dikti. Okulum bittikten sonra sevdiğim çocukla ailemi tanistiracagim. Ama annem hep karar degistiriyor :KK43:
Yenge de ne yahu? Sen önüne bak, yengenin yaptiklarina dusuncelerine degil.

Yengene “Haddini bil, sen kimsin de kızımın seçtiği kişiyi kötülersin!” diyebilecek bir annen olmalı, aksi halde üzülürsün

Back
X