Geçmiş hakkında konuşmak istemeyen erkek

Hayatıma aldıgım kısının gecmısımı bılmesı gerekmez mı ? benım de onun gecmısını bılmem gerekir ? Eger gecmisimi merak etmiyorsa benle sadece vakit gecırıyor benı sevmıyor demektır bu

Bu konuyla sevgi arasında bir ilişki yok. Kimi merak etmez, kimi geçmişi önemsemediği için kimi kaldıramayacağını düşündüğü için bilmek istemez.
Ben merak ederim, sorarım. Dinlerken de bir şey hissetmem.

Yaklaşık 4 senelik bir ilişkim olmuştu. Kendinden öncesiyle ilgili her şeyi biliyordu. Tabii bunlar da sohbet sırasında konuşulmuş şeyler. Yoksa oturtup da "hadi anlat" tarzında sorguya çekmiş değil. Geçmişe dair kıskançlık duyacak biri değildi.

Şu an yaklaşık 3,5 senelik bir ilişkim var. Geçmişi konuşmadık. Yetişkin insanlarız, neyin ne olduğunu biliyordur. Ben ona sordum anlattı ama o bana sormadı, anlatmadım.

Sevgiliniz de merak etmiyor demek ki. Herkes bir değil sonuçta.

Yahu ne alakası var ben eşimin geçmişini bilmem, o benim bilmez birkez bile konusu açılmamıştır. Tuhaflık bizdemi acaba dedim.

Kafanıza takip eski sevgililerini arastirmanizdan korkuyor olabilir. Anlatmak bence de yersiz çünkü öğrenince mutlu olmayacaksınız emin olun. Irdelemeyin bence

Back
X