Geçmiş ilişkiler

florencegigi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
68
-11
1
26
O kadar çaresiz hissediyorum ki bunu bi yere yazmam lazım. 1 yıllık evli 6 aylık da hamileyim. Eşimle çok severek evlendim. Ona kendimden bile çok güvendiğim için onunla evlenmeden birlikte oldum. Eşimle tanışmadan 3 yıl önce kuzenimle bi ilişkim olmuştu. Bunu eşime açık açık anlatmaya çekindim çünkü beni yargılayacağından benden ayrılacağından korktum. Eşim bu ilişkiyi evlendikten sonra bir şekilde öğrendi. Ve bana hakaretler etti, şiddet uyguladı. Boşanmak istedi. Beni namussuzlukla ahlaksızlıkla suçladı. Bu ilişkiyi ailemin bilmesi gerektiğini söyledi ve babamı aradı. Kızınızı alın dedi. Babama geldiğinde bu ilişkiyi söyledi ve babam bunları konuşmadınız mı dedi. Eşim bu tepkiden dolayı babamın bu ilişkiyi öncesinde bildiğini ve hala onlarla görüştüğünü bildiği için babamı sucladı. Babamlarla görüşmemi istemedi. Bende eşimle olmak için kabul ettim. Ama bu süreçte ailem sürekli bizi rahatsız etti ve huzurumuzu kaçırdılar. En sonunda da Eşim dayanamadı ve ben 2 aylık hamileyken beni evden kovdu. Ve bende geçmişte yaptığım bi hata yüzünden suclanmak yerine boşanmaya karar verdim. Bu ilişkiyi başta anlatmamam hataydı biliyorum. Başka nerde hata yaptığımı bilmiyorum. Çünkü eşim beni hep sadakatsizlikle suçladı ve bana bi kaç kere hamileyken şiddet uygulamaya devam etti

Esinizin tum gecmis ilişkilerini biliyor musunuz?

Kac kisiyle gorustu, sadece kahve icti, birlikte oldu, nisan atti/atmadi vs tum detaylari biliyor musunuz?

Niye kadinin tum gecmisi bilinmek zorundaymis gibi bir algi var anlayamiyorum.

Ayrica kuzen birlikteligi konusunda hatalisiniz, kuzen kardestir.

Kuzen birlikteliği konusunda hatalı olduğumu biliyorum ve pişmanım bu yüzden. 20 yaşındayken beni ikna etmeye çalıştı ve o zamanlar bu ilginin aşk olabileceği düşündüm. Eşimden yıllar önce bitmiş bi ilişkiydi. Şu an 26 yaşındayım

Kuzeniyle iliski yasayan biriyle ben de evlenmek istemezdim. Bu başkalariyla iliski yaşamakla ayni şey degil aile ici iliski resmen.
Ha siddet uygulamak yerine direkt bosanmaya goturseymiş daha hakli olurdu.
Bu ilişkiyi öğrendiğinde hamile değildim. Bu ilişkiyi öğrendikten sonra kendisi devam etmek istedi çünkü ona olan sevgimden ve güvenimden emindi.

Geçmişte bi ilişkim olduğunu söyledim ama kiminle olduğunu söylemeye çekindim. Kendisi de geçmiş konusunda zararlı çıkacağını düşündüğü için geçmişi konuşmayalım deyip konuyu kapatmıştı. Kendisinin geçmişinde cinsel birliktelikleri olmuş ama benim olmadı kimseyle

Kuzen muhabbeti hataliymis, eskileri açıp şiddet uygulamak daha hatalı, ailene götürün kızınızı dediğinde bu işi bitirmeliydin, cok vakit kaybı olmuş... Düzelecek bir şey değil bu konu belliymis...
Üzerine de ilişki kurtarıcı bebek yapilmis, müthiş ilişkiye müthiş ödül.

Bir de bu kuzenle hala ailece görüşülüyor sanırım. Adam karısının ilişki yaşadığı biriyle senelerdir aynı ortamda haberi olmadan görüşüyorsa o konuda da haklı.
Hayır kuzen 6 yıldır yurt dışında ve evli. Bizimde ilişkimiz 6 yıl önce bitti ve eşimle de 2.5 yıldır tanışıyoruz. İkisini hiç aynı ortama sokup hiç bir şey yokmuş gibi davranmadım

Açık açık isim vermek zorunda değilsiniz tabii ki ama kuzen sonuçta, aktif olarak görüşülmese de ailenin içinden biri. Üstelik sizin aileniz bile durumu biliyor. Eşiniz dışında herkes ilişkinizden haberdar yani. Adamı haksız bulamadım üzgünüm.

Burada kaçımız eşinin seneler önce kuzeniyle ilişkisi olduğunu ve tüm sülalenin haberi olduğunu bilse tepki vermezdi, sanıyorum hepimiz delirirdik.

Eşinizin tepkisini gösterme şekli asla doğru ve haklı değil, o ayrı. Her şeyden bağımsız olarak size şiddet uygulayan biriyle evli kalmamalısınız.

Ama bu işin suyu çıkmış. Senelerce gündeme gelecek, hatta belki çocuğunuz bile bunlara tanık olacak. Üzgünüm ama çok devam edeceğini sanmıyorum. Etse bile kavga dövüş zar zor yürür artık bu saatten sonra.

Müge Anlı’ya çıkan tipler gibi aile/akraba içi ilişki yaşayan insandan ben de soğurdum. Sizin hatanız anlatmanız değil dayak yemenize rağmen sineye çekmeniz, koca için ailenizi bile silmeniz. Aklınızı başınıza alın artık.

1 hafta sonra boşanıyoruz. Çocuğumu tek başıma büyütmek zorundayım ve çocuğum için ayağa kalkmam gerekiyor. Geçmişteki hatamın bedelini bu şekilde ödeyeceğim hiç aklıma gelmezdi

ailem bizi rahatsız etti diyor ya, inanılmazsınız. kocaya tapıyorsunuz. sahip çıkmış babanız bugünleri görmüştür. hikaye eksik 6 yıldır yurtdışında 20 yaşında ilişkiniz vardı,şimdi 25 yaşındasınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…