Geçmiş ilişkiler

Evet 26 yaşındayım. Yuvam yıkılsın istemedim. Geçmişte yaptığım hatanın bedelini ailemle görüşmeyerek ödemek istedim belki de. Yuvamı kurtarmak için her şeyi yaptım ama kocama yinede yetmedi çünkü her tartışmamızda beni geçmişimle suçlamaya devam etti

Tahminimce eşiniz ve kuzeniniz aynı ortamda denk gelmiş. Kuzeninizle ilişkinizi eşinizin bilmiyor oluşu ve aynı ortamda bulunmaları eşiniz açısından hiç hoş bir durum değil. Bu durum normal geçmiş ilişkilerle aynı kefede değil bence. Aile içinden biri sonuçta. Bu şiddeti haklı çıkarmıyor ama bende böyle bişey öğrensem boşanma nedeni olurdu..

Ne kıymetli kocalarınız var artık şaşırmıyorum, ailenizi bile silip atıyorsunuz ya ne yaşarsanız yaşayın akıllanmazsınız siz.
İsteyen de linçlesin yeter usandım şu koca aşkından. Adam dövmüş hakaretler etmiş babana saygısızlık etmiş hala dönüp çocuk yapıyorsun. Zaten çocuk detayı olmazsa olmuyor buradaki konularda.

Eşinle devsm edersen hayatın boyunca basına kakılacak. Hep de dayak yiyeceksin.
Gizlemeni anlıyorum. Çünkü kuzen sonuçta. Nasıl öğrendi? Şüpheleniyordu da o şekilde mi öğrendi biri mi söyledi?

Hayır hiç bir şekilde aynı ortamda bulunmadılar. Kuzen 6 yıldır yurt dışında zaten. Kendisiyle ne bi iletişimim ne bi konuşmam oldu 6 yıldır. Eşimle 2.5 yıldır birlikteyiz ve eşimden çok önce bitmiş bi ilişki

Aileler hala görüşüyor mu peki? Ya da kuzeniniz yurtdışında ama siz onun ailesiyle görüşüyor musunuz?

Yuvamı kurtarmak istedim sadece. Ama çocuğu ben istemedim, bu kadar sorunumuz varken çocuk yapmak akıllıca değildi kocam istedi. Belki de beni aşağılamaya devam etmek için çocuk olunca ondan ayrılacağımı düşünerek benden çocuk yapmak istedi

Eşinle devsm edersen hayatın boyunca basına kakılacak. Hep de dayak yiyeceksin.
Gizlemeni anlıyorum. Çünkü kuzen sonuçta. Nasıl öğrendi? Şüpheleniyordu da o şekilde mi öğrendi biri mi söyledi?
İnstagramdan 6 yıl önceki arkadaşlarımla olan mesajları gördü. Kuzenimle olan hiç bir konuşma ya da 6 yıldır olan hiç bir şey yoktu

Bugünlerde ne çok dağ ayısı konusu açıldı buralarda.

Bugünlerde ne çok dağ ayısı konusu açıldı buralarda.
Eşimin narsist ve öfke problemleri olduğunu görmek için bi adım geri çekilmem gerekti sadece. Keşke medeni bi insan olarak bunu sindiremeyeceğini anlayınca direkt benden boşansaydı diyorum. Sindirememesini anlıyorum ama şiddetini hakaretini ve saygısızlığını asla anlamıyorum

Saçma sapan bir ergenlik macerası için mi bu kadar tantana?

Öncelikle hiçbir şey şiddeti haklı kılmaz o kocanızın allah belasını versin o ayrı da bende istemezdim kuzenine hallenebilen insanı ya düşünsene kuzeni kocamı çıplak görmüş adama bunu söylemeyerek tercih yapma hakkını elinden almışsınız burada hatalı olan sizsiniz

Eee sen de onu namussuzlukla suçla o zaman.

Gereksiz dramaya gerek yok, cümleler cevaplar, olay akışı hikaye tarzında, süslü püslü, neyseee birşey demek istemiyorum...

Konu gerçekliğini sorgulamak yasak malum.

Hayır kuzenimle hiç bir şekilde cinsellik olmadı

Ama bu süreçte ailem sürekli bizi rahatsız etti ve huzurumuzu kaçırdılar.
Aileniz sizi görmek için iletişime geçiyor söylediğiniz sözlere bakın. Bu adam size ne söylese size müstahak. Nasıl bir koca sevdasi var sizde anlamak zor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…