- Konu Sahibi florencegigi
Oluyor böyle şeyler.daha yeni benzer konusu açıldı.bu konu bana geçmedi ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor böyle şeyler.daha yeni benzer konusu açıldı.bu konu bana geçmedi ya.
Evet öyle görünüyorSaçma sapan bir ergenlik macerası için mi bu kadar tantana?
Lütfen söyleyin. Beni de suçlasaniz Kocamı da suçlasanız bişeyler duymaya ihtiyacım var yoksa kafayı yiyeceğim. Benim çevrem sadece kocamı suçluyor Kocamın çevresi sadece beni suçluyor. Ne düşünmeliyim ne yapmayalım işin içinden çıkamıyorum artıkGereksiz dramaya gerek yok, cümleler cevaplar, olay akışı hikaye tarzında, süslü püslü, neyseee birşey demek istemiyorum...
Yuvamı kurtarmak için ailemle görüşmek istemediğim için suçlu hissetmiyorum. Evet Kocamı çok seviyordum, ne yazık ki hala seviyorum.Aileniz sizi görmek için iletişime geçiyor söylediğiniz sizlere bakın. Bu adam size ne söylese size müstahak. Nasıl bir koca sevdasi var sizde anlamak zor.
Geçmişteki hatanın bedelini ödemiyorsun.medeniyetsiz, gerikalmiş bir dağ adamıyla evlenmenin bedelini ödüyorsun. Bilmem kaç sene önce yaşanan abuk sabuk bir ergen mecarası var ortada ve o kuzen bilmem kaç yıldır yurtdışında yaşıyor ve evli.buna takılacak biri sence normal biri olabilir mi? Ağır takıntılı bir ruh hastası olman gerekiyor.şimdi bu olaya takılmasa ileride başka bir saçmalık bulurdu bu ayı.o kuzen denen şahıs ailede kimsenin aklının ucuna bile gelmiyordur yıllardır.şu tiple sağlıklı bir ilişki yürütülebileceğine inanıyor muydun şimdi gerçekten?1 hafta sonra boşanıyoruz. Çocuğumu tek başıma büyütmek zorundayım ve çocuğum için ayağa kalkmam gerekiyor. Geçmişteki hatamın bedelini bu şekilde ödeyeceğim hiç aklıma gelmezdi
Dayak yemeğe devam et o zaman ne diyelim.Yuvamı kurtarmak için ailemle görüşmek istemediğim için suçlu hissetmiyorum. Evet Kocamı çok seviyordum, ne yazık ki hala seviyorum.
Bu olayı öğrenmeden önce başladı boşanalım demeye şiddet göstermeye. Ama ben bu kadar basit şeyden yuva yıkılmaz diyip sabrettim kimseye bişey anlatamadım. Ama belki de ilk tokatı attığında daha 2 aylık evliyken ben boşanmalıydım ondanGeçmişteki hatanın bedelini ödemiyorsun.medeniyetsiz, gerikalmiş bir dağ adamıyla evlenmenin bedelini ödüyorsu. Bilmem kaç sene önce yaşanan abuk sabuk bir ergen mecarası var ortada ve o kuzen bilmem kaç yıldır yurtdışında yaşıyor ve evli.buna takılacak biri sence normal biri olabilir mi? Ağır takıntılı bir ruh hastası olman gerekiyor.şimdi bu olaya takılmasa ileride başka bir saçmalık bulurdu bu ayı.o kuzen denen şahıs ailede kimsenin aklının ucuna bile gelmiyordur yıllardır.
1 hafta sonra boşanıyoruz. Bu kadar saygısızlığı hiç bir kadın hak etmez. Vicdanım rahat çünkü elimden geleni yaptımDayak yemeğe devam et o zaman ne diyelim.
Eee dedim sana.millet hâlâ kuzende.Bu olayı öğrenmeden önce başladı boşanalım demeye şiddet göstermeye. Ama ben bu kadar basit şeyden yuva yıkılmaz diyip sabrettim kimseye bişey anlatamadım. Ama belki de ilk tokatı attığında daha 2 aylık evliyken ben boşanmalıydım ondan
Kuzenle birlikte olmayı bende doğru bulmuyorum, ama eşiniz bu yaptığıda kabul edilemez. Herkesin iyi kötü bir geçmişi var yani. Eminim eşinizinde vardır.1 hafta sonra boşanıyoruz. Bu kadar saygısızlığı hiç bir kadın hak etmez. Vicdanım rahat çünkü elimden geleni yaptım
Ama şimdi elimden geleni yaptım diyebiliyorum. Belki de çocuğumun nasibi olduğu için bu kadar sabrettim onaEee dedim sana.millet hâlâ kuzende.
7 sene önceki mesajları nasıl gördü.yine psikolojik şiddet uygulayıp herşeyi didik didik etti değil mi?Ama şimdi elimden geleni yaptım diyebiliyorum. Belki de çocuğumun nasibi olduğu için bu kadar sabrettim ona
Ha birde çocukla koşuyor pes!Ama şimdi elimden geleni yaptım diyebiliyorum. Belki de çocuğumun nasibi olduğu için bu kadar sabrettim ona
Ailene çok yazık ya. Kuş kadar aklın yok. Allah yardımcıları olsun.Yuvamı kurtarmak için ailemle görüşmek istemediğim için suçlu hissetmiyorum. Evet Kocamı çok seviyordum, ne yazık ki hala seviyorum.
Evet eşimin cinsel birliktelikleri olmuş geçmişinde. Bende bunu bana bu kadar şiddet ve hakaret ettikten sonra öğrendimKuzenle birlikte olmayı bende doğru bulmuyorum, ama eşiniz bu yaptığıda kabul edilemez. Herkesin iyi kötü bir geçmişi var yani. Eminim eşinizinde vardır.
Ayrıca kuzenle ilişkiyi bende doğru bulan bi insan değildim. Hatta kınardım bile diyebilirim. Ama insanın kınadığı da başına geliyor. Çünkü başta reddettim ve beni ikna etmek için peşimden çok koştuKuzenle birlikte olmayı bende doğru bulmuyorum, ama eşiniz bu yaptığıda kabul edilemez. Herkesin iyi kötü bir geçmişi var yani. Eminim eşinizinde vardır.
Ve siz hala bunu seçebiliyorsunuz öyle mi? Azıcık kendinize saygınız olsun ondan önce siz boşanın.Evet eşimin cinsel birliktelikleri olmuş geçmişinde. Bende bunu bana bu kadar şiddet ve hakaret ettikten sonra öğrendim
İnstagramım onda açıktı ve tüm mesajlarımı okumuş.7 sene önceki mesajları nasıl gördü.yine psikolojik şiddet uygulayıp herşeyi didik didik etti değil mi?
Hamileyim ve hamileyken de şiddet uyguladı. Bu saatten sonra iki cihan bi araya gelse bizden olmayacağının farkındayım artıkHa birde çocukla koşuyor pes!
Zaten çok geçmişsin o zamanlar çokta suçlamayın kendinizi.Ayrıca kuzenle ilişkiyi bende doğru bulan bi insan değildim. Hatta kınardım bile diyebilirim. Ama insanın kınadığı da başına geliyor. Çünkü başta reddettim ve beni ikna etmek için peşimden çok koştu