Geçmiş ilişkiler

Gereksiz dramaya gerek yok, cümleler cevaplar, olay akışı hikaye tarzında, süslü püslü, neyseee birşey demek istemiyorum...
Lütfen söyleyin. Beni de suçlasaniz Kocamı da suçlasanız bişeyler duymaya ihtiyacım var yoksa kafayı yiyeceğim. Benim çevrem sadece kocamı suçluyor Kocamın çevresi sadece beni suçluyor. Ne düşünmeliyim ne yapmayalım işin içinden çıkamıyorum artık

Aileniz sizi görmek için iletişime geçiyor söylediğiniz sizlere bakın. Bu adam size ne söylese size müstahak. Nasıl bir koca sevdasi var sizde anlamak zor.
Yuvamı kurtarmak için ailemle görüşmek istemediğim için suçlu hissetmiyorum. Evet Kocamı çok seviyordum, ne yazık ki hala seviyorum.

1 hafta sonra boşanıyoruz. Çocuğumu tek başıma büyütmek zorundayım ve çocuğum için ayağa kalkmam gerekiyor. Geçmişteki hatamın bedelini bu şekilde ödeyeceğim hiç aklıma gelmezdi
Geçmişteki hatanın bedelini ödemiyorsun.medeniyetsiz, gerikalmiş bir dağ adamıyla evlenmenin bedelini ödüyorsun. Bilmem kaç sene önce yaşanan abuk sabuk bir ergen mecarası var ortada ve o kuzen bilmem kaç yıldır yurtdışında yaşıyor ve evli.buna takılacak biri sence normal biri olabilir mi? Ağır takıntılı bir ruh hastası olman gerekiyor.şimdi bu olaya takılmasa ileride başka bir saçmalık bulurdu bu ayı.o kuzen denen şahıs ailede kimsenin aklının ucuna bile gelmiyordur yıllardır.şu tiple sağlıklı bir ilişki yürütülebileceğine inanıyor muydun şimdi gerçekten?

Geçmişteki hatanın bedelini ödemiyorsun.medeniyetsiz, gerikalmiş bir dağ adamıyla evlenmenin bedelini ödüyorsu. Bilmem kaç sene önce yaşanan abuk sabuk bir ergen mecarası var ortada ve o kuzen bilmem kaç yıldır yurtdışında yaşıyor ve evli.buna takılacak biri sence normal biri olabilir mi? Ağır takıntılı bir ruh hastası olman gerekiyor.şimdi bu olaya takılmasa ileride başka bir saçmalık bulurdu bu ayı.o kuzen denen şahıs ailede kimsenin aklının ucuna bile gelmiyordur yıllardır.
Bu olayı öğrenmeden önce başladı boşanalım demeye şiddet göstermeye. Ama ben bu kadar basit şeyden yuva yıkılmaz diyip sabrettim kimseye bişey anlatamadım. Ama belki de ilk tokatı attığında daha 2 aylık evliyken ben boşanmalıydım ondan

Bu olayı öğrenmeden önce başladı boşanalım demeye şiddet göstermeye. Ama ben bu kadar basit şeyden yuva yıkılmaz diyip sabrettim kimseye bişey anlatamadım. Ama belki de ilk tokatı attığında daha 2 aylık evliyken ben boşanmalıydım ondan
Eee dedim sana.millet hâlâ kuzende.

1 hafta sonra boşanıyoruz. Bu kadar saygısızlığı hiç bir kadın hak etmez. Vicdanım rahat çünkü elimden geleni yaptım
Kuzenle birlikte olmayı bende doğru bulmuyorum, ama eşiniz bu yaptığıda kabul edilemez. Herkesin iyi kötü bir geçmişi var yani. Eminim eşinizinde vardır.

Kuzenle birlikte olmayı bende doğru bulmuyorum, ama eşiniz bu yaptığıda kabul edilemez. Herkesin iyi kötü bir geçmişi var yani. Eminim eşinizinde vardır.
Evet eşimin cinsel birliktelikleri olmuş geçmişinde. Bende bunu bana bu kadar şiddet ve hakaret ettikten sonra öğrendim

Ayrıca kuzenle ilişkiyi bende doğru bulan bi insan değildim. Hatta kınardım bile diyebilirim. Ama insanın kınadığı da başına geliyor. Çünkü başta reddettim ve beni ikna etmek için peşimden çok koştu

Ayrıca kuzenle ilişkiyi bende doğru bulan bi insan değildim. Hatta kınardım bile diyebilirim. Ama insanın kınadığı da başına geliyor. Çünkü başta reddettim ve beni ikna etmek için peşimden çok koştu
Zaten çok geçmişsin o zamanlar çokta suçlamayın kendinizi.

Back
X