Geçmiş ilişkiler

hamileyken şiddet görüp hala sevebilmek,
kuzenle ilişki yaşamak,
ailenin suçu yokken sırt dönmek,
öf valla. ye dayağını otur çok seviyorsan ne desin insanlar

Aklım başıma geç de olsa geldi. Kendim ve karnımdaki bebeğim için eşimden boşanıyorum
Eşin için ailenle görüşmemişsin ve pişman değilim yazmışsın. Hiçte aklının başına falan geldiği yok. Esin seni evden kovmus ki boşanmak zorunda kalmışsın o yüzden açıkçası kendini kandırmayı bırak.

Eşin için ailenle görüşmemişsin ve pişman değilim yazmışsın. Hiçte aklının başına falan geldiği yok. Esin seni evden kovmus ki boşanmak zorunda kalmışsın o yüzden açıkçası.
Kovduktan sonra barışmak istedi ailemle görüşmeme karşılığında ama kabul etmedim. Çünkü eşime güvenmiyorum

Eşin için ailenle görüşmemişsin ve pişman değilim yazmışsın. Hiçte aklının başına falan geldiği yok. Esin seni evden kovmus ki boşanmak zorunda kalmışsın o yüzden açıkçası.
Kovduktan sonra barışmak istedi ailemle görüşmeme karşılığında ama kabul etmedim. Çünkü eşime güvenmiyorum

Allah'tan aileniz düzgünmüş. Burada hala kocanız için ailenizi silmekten pişman olmadığınızı duysalar insanlar kahrolur.
Yuvamı kurtarmak için yaptığımı biliyorlar ve bana bunun için kızmıyorlar. Çünkü onlarda biliyor ki kızımız yuvasını kurtarmak için her şeyi yaptı diyebiliyorlar

Back
X