- 17 Mart 2025
- 69
- -10
- 1
- 26
- Konu Sahibi florencegigi
Aklım başıma geç de olsa geldi. Kendim ve karnımdaki bebeğim için eşimden boşanıyorumAilene çok yazık ya. Kuş kadar aklın yok. Allah yardımcıları olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklım başıma geç de olsa geldi. Kendim ve karnımdaki bebeğim için eşimden boşanıyorumAilene çok yazık ya. Kuş kadar aklın yok. Allah yardımcıları olsun.
Belki de başta söylesem bunların hiç birini yaşamayacaktım. Ama insanız başta anlatmaya çekindim işteZaten çok geçmişsin o zamanlar çokta suçlamayın kendinizi.
Verdiğiniz her cevapta kocanızın yeni vukaatlari çıkıyor. Boşanmak için bahane arıyormuş bulmuşHamileyim ve hamileyken de şiddet uyguladı. Bu saatten sonra iki cihan bi araya gelse bizden olmayacağının farkındayım artık
Eşin için ailenle görüşmemişsin ve pişman değilim yazmışsın. Hiçte aklının başına falan geldiği yok. Esin seni evden kovmus ki boşanmak zorunda kalmışsın o yüzden açıkçası kendini kandırmayı bırak.Aklım başıma geç de olsa geldi. Kendim ve karnımdaki bebeğim için eşimden boşanıyorum
Çalışıyor musunuz? Doğumdan sonra bebekle nasıl idare edeceksiniz?Aklım başıma geç de olsa geldi. Kendim ve karnımdaki bebeğim için eşimden boşanıyorum
Bende artık böyle düşünüyorum. Bahaneleri vardı hepVerdiğiniz her cevapta kocanızın yeni vukaatlari çıkıyor. Boşanmak için bahane arıyormuş bulmuş
Kovduktan sonra barışmak istedi ailemle görüşmeme karşılığında ama kabul etmedim. Çünkü eşime güvenmiyorumEşin için ailenle görüşmemişsin ve pişman değilim yazmışsın. Hiçte aklının başına falan geldiği yok. Esin seni evden kovmus ki boşanmak zorunda kalmışsın o yüzden açıkçası.
O zaman boşanma aşaması ve boşandıktan sonrada ailenizle görüşmeyin çünkü bu tam bir riyakarlık olurYuvamı kurtarmak için ailemle görüşmek istemediğim için suçlu hissetmiyorum. Evet Kocamı çok seviyordum, ne yazık ki hala seviyorum.
Aa geçmişte olduysa tamam o zaman. İnsan hiç geçmişte yaptıklarından sorumlu tutulabilir mi. Bebeğe yazık olmuş.Sormak istediğim geçmişte yaptığım hatanın bedelini bu kadar ağır mı ödemeli miydim?
Kovduktan sonra barışmak istedi ailemle görüşmeme karşılığında ama kabul etmedim. Çünkü eşime güvenmiyorumEşin için ailenle görüşmemişsin ve pişman değilim yazmışsın. Hiçte aklının başına falan geldiği yok. Esin seni evden kovmus ki boşanmak zorunda kalmışsın o yüzden açıkçası.
Vay çok gelmiş aklın başına hayran kaldım. Güvensen el oğlu için gene aileni silecekmişsin yani. Tekrar ediyorum Allah ailenin yardımcısı olsun.Kovduktan sonra barışmak istedi ailemle görüşmeme karşılığında ama kabul etmedim. Çünkü eşime güvenmiyorum
Evet işim var ve ailem ne olursa olsun yanımdalar. Ben onları ne kadar üzsem de onlar benim yanımdalar her zamanÇalışıyor musunuz? Doğumdan sonra bebekle nasıl idare edeceksiniz?
Aileme karşı ne kadar yanlış yapsam da hep yanımdalarO zaman boşanma aşaması ve boşandıktan sonrada ailenizle görüşmeyin çünkü bu tam bir riyakarlık olur
Allah'tan aileniz düzgünmüş. Burada hala kocanız için ailenizi silmekten pişman olmadığınızı duysalar insanlar kahrolur.Evet işim var ve ailem ne olursa olsun yanımdalar. Ben onları ne kadar üzsem de onlar benim yanımdalar her zaman
Geçmişin bedelini en ağır şekilde ödüyorumAa geçmişte olduysa tamam o zaman. İnsan hiç geçmişte yaptıklarından sorumlu tutulabilir mi. Bebeğe yazık olmuş.
Böyle bi insana tekrar güvenemeyeceğimi biliyorum. Sadece sevgimin ve emeklerimin boşa gitmemesi için bu kadar direndimVay çok gelmiş aklın başına hayran kaldım. Güvensen el oğlu için gene aileni silecekmişsin yani. Tekrar ediyorum Allah ailenin yardımcısı olsun
Yuvamı kurtarmak için yaptığımı biliyorlar ve bana bunun için kızmıyorlar. Çünkü onlarda biliyor ki kızımız yuvasını kurtarmak için her şeyi yaptı diyebiliyorlarAllah'tan aileniz düzgünmüş. Burada hala kocanız için ailenizi silmekten pişman olmadığınızı duysalar insanlar kahrolur.
bebeğin ölebilirdi farkında mısın yoksa pafküf etkisinde falan mısın?Yuvamı kurtarmak için yaptığımı biliyorlar ve bana bunun için kızmıyorlar. Çünkü onlarda biliyor ki kızımız yuvasını kurtarmak için her şeyi yaptı diyebiliyorlar
Şu an bebeğim huzurlu bi ortamda büyüsün diye vazgeçiyorum eşimden. Huzursuz bi ortamda büyüyeceğine babasız büyüsünbebeğin ölebilirdi farkında mısın yoksa pafküf etkisinde falan mısın?