Merhaba, ben yaklaşık 1 aydır kendi memleketimden bir genci tanıma yolundayım. Çok iyi hissediyorum ona karşı, o da duygularını çok belli edebilen biri olmasada(oğlak burcundan ötürü) bir tartışma da sorunda alttan alıyor, beni özlediğini yazıyor. Konuşmaları çiğ durmuyor yani çok nadir duyuyorsun ağzından sevgi sözcüklerini ve çok içten hissettiriyor. Yani sürekli edebiyat yapan tiplerden değil. Bu benim için önemli bir unsur. Neyse bu sevgili arkadaşımız benim tam evlenilecek kız olduğumu bana karşı güzel şeyler hissettiğini söyledi. Ama benim korkularım var, kendisi futbolcu, aynı zamanda turistik bir firma da turistlerle sürekli iç içe çalışıyor, yurt dışına çıkması gerekebiliyor, aynı zamanda şehir dışına sürekli maçlara gidiyor. Kadınlı erkekleri ekipleri var. Geçmişte ona ilgi duyan turist bir kızla ülkesine gidene kadar ilgilenmiş, gezdirmiş tozdurmuş 1 hafta, aralarında da herşey olmuştur.. Daha önce cinsel birliktelik yaşamış askerden geldiği yıllarda yani bi 7 - 8 yıl önce. O zamanlar cahillik dönemindeydik arkadaş ortamlarimiz iyi değildi diyor. Şimdi namazıma başlayıp güzel bir hayat istiyorum diyor. Benim işim gereği farklı şehirde yaşamamız gerekebilir. Ben seninle her yere gelirim birtek annemi kabul etmen lazım benden başka kimsesi yok diyor. Kafam gerçekten çok karışık. Çok kısa sürede farklı bir bağ oluştu. Bu sebeplerle olamaz diye düşünürek çok bitirdim bazen o bazen ben hep geri geldik. Onu bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. Ama mutlu olacağımdan da emin değilim? Sizce ilerde bu aktif hayatıyla beni üzer mi? Yeniden yanlış yapar mı dersiniz? Siz olsanız ne yapardınız?
Hepinize çok teşekkür ederim.
Hepinize çok teşekkür ederim.