Gecmis ve affedememek

Cok zor. Anneniz kesin kardeşini masum görüyor iki genc arasında gecen flört olarak degerlendiriyor. Belkide ailesi sizi suclar diye üstünü kapatıyor. Ne olursa olsun anneniz haksiz.
Bu konuyu kapatin demiyorum ama geçmiş olarak kabul edin. Bu sizi savunmasiz bir aninizda yapildi şimdi dimdik güçlü bir kadınsınız. Annenizle fazla sık görüşmeden yasamızı sürdürün derim

Herkesin imtihani farkli... Allah yardim etsin benimde affedemedigim seyler oldu. Ama bugun "bir iyilik bul bir iyilik yap" diye bir film izledim ve herkesi affettim. Dayinlarla konusma bencede. Ama anneni affet o da istemezdi oyle seyler olmasini.

Elimde degil kendimi cok suçlu hissediyorum.Yillardan beri mutsuz ve ailemin gozunde suclu bir insanim..birine 40 kere ayni seyi soylersen oyle olur derler ya..

Her anne bir değil önce bunu anlayın. Sizin anneniz pasif,çocuklarına sahip çıkamayan biri. Farz edin anneniz öldü arayıp sormayın. Olayı saptırmak istemem ama benim de başıma benzeri geldi. Sabahına anlattım hem yüzüne vurdu hem de bir araya getirmedi. Bu sizin suçunuz değil sizi korumak annenizin görevi.

O aileyi toptan siler kimsenin de yüzüne bakmazdım. Bazı şeyler affedilmez.
Oyle kolay olmuyor anneyi silmek.O kafar ozluyorym ki anne sevgisini.Hayatinin en onemli caglarini sevgisiz gecirmek cok kotu.mesela o boslugu doldurmak kolay degil.bi tarafin eksik kaliyor.hayata ve insanlara karsi guvensiz duruyorsun
Sevgi dolu olamiyorsun.

Herkesin imtihani farkli... Allah yardim etsin benimde affedemedigim seyler oldu. Ama bugun "bir iyilik bul bir iyilik yap" diye bir film izledim ve herkesi affettim. Dayinlarla konusma bencede. Ama anneni affet o da istemezdi oyle seyler olmasini.
Bu filmi ben de izlemek istiyorum.annemi affetmek istiyorum ama annem onu affetmemem icin ugrasiyir.

Anneniz yaşadıklarınıza inanmamış bana kalırsa

Annem de sevgisiz büyümüş,cok cekmis. O da normal degil.Hasta..Ama kabul etmek yerine bana soyleniyir.Kendinin doktoru olacaksin diyor ama kendine hayri yok.Beni one suruyir.Kendisinin bu hallere dusmesinin sebebi benmisim.

Tatile gelmissin? Istersen babanla konus bugun veya yarin gidin ordan o anne denilecek kisi anne degil maalesef onlari silersiniz bi daha görüsmezsin o dayi seni tecavüz edebilirdi?

Siz bilirsiniz.

Soylemez annem.bir dr babam kalp hastasi.bilirse uzulur,hasta olur.
Nasıl söylemez ya sen söyleyecektin. Hata yapmışsın. Şimdi öğrenirse daha çok üzülecek ama geçmiş de olsa babana söyle neler çektiğini bilmesine hakkı var sen kendini babanın yerine koy öğrenmek istemez miydin? Senin yapman gereken anan dahi olsa hiçbir şey beklememek ve sabır etmek evlatlığını yapmak. Gün gelir devran döner...

Inan yaa o kadar zor ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…