Gecmis ve affedememek

Bekarim ve aliyorum.Baska sebep icin almaya baslamistim.Bir onceki konumu okuduysaniz eger anlatmıştım ama bi sorunlari da çözüyoruz .
Ailenizle mi yaşıyorsunuz peki yani annenizi görmek pek iyi gelmez gibi ya da hala konustugunuz da sizi mı suçluyor. Anneniz ve dayiniz benim gözümde aynı ilahi adalet inşallah sizin göreceğiniz şekilde tecelli eder

Ayri yasiyorum.

bu durum ne yazıkki toplumumuzun kanayan yarası Rabbim sana sabır vermiş yapman gereken şu annene evlatlık vazifeni yap ve fazlasını yapma çocukların anne üstünde hakkı vardır Rabbim yardım etsin ona insan nasıl evladına inanmaz arkasında durmaz sen nasıl iyi olacaksan öyle yap

Annenizle tatilden tatile görüşüyorsunuzdur zaten , dayınızla da bir araya gelmeyin.Kendinize ait bir hayat kurun.Dayım var benim de 70 yaşında.En son 2 sene önce görmüştüm.Dayı dediğiniz insan hayatınızda olmasa da olur.Anneniz sizi zorla görüştürüyorsa annenizin de dediğini yapmak zorunda değilsiniz ama bunun için de annenizle tartışıp kendinizi yormayın.Geçmişi değiştiremezsiniz bari geçmişin geleceğinizi gölgelemesine izin vermeyin.Anneniz de normal değil ki her söylediğini uygulayasınız.

zorla nasıl götürülür ya. Çocuk değilsiniz ki. Çıkmayın evden olsun bitsin. Allah o dayının belasını versin. Annenize De merhamet versin. Bence yeni bir hayat kurunca hiçbirini bir daha görmeyin
Yillarca icimde hep kin ve ofke vardi.Goremedigim ve aradigim sevgiyi başkalarında aradim.yanlis iliskiler ve yanlis tercihlerle hep hayal kirikligi yasadim.nisanlandim ayrildim.oncesinde iki yillik iliskim oldu ve sevgilim beni terk etti
Yaoayalniz kaldim.heosine de annem ve ailesi burnunu soktu.Nisanlimdan ayrildigim icin üzgün degilim ama sebep olanlar ayni kisiler oldugu icin cok uzuldum.Annemin ailesinin yaptıklarını topladim hep.Neyse konu gecti artik.ama yapayalniz kalmistim.sonra şunu fark ettim.ACABA BEN KENDIMI SEVIYOR MUYUM?Kendimden nefret ettigim icin yanlis insanlari cagirmisim hayatima..Kendimi affettim ama onlari henuz degil..Hayatim daha farkli,daha olumlu simdi.Hala onume tas koyulsa da en azindan kizmiyorum artik kendime.Sadece aciyorum..Ne cektin be diyorum.
SUKUR Rabbime..Bunlar da benim gelecek guzel gunlerimin sadakasi olsun..

duygusal davranmayın. Anneniz normal değil. mutlaka aranıza mesafe koyun. ve evden çıkın gidin bir sebeple. size yapılan tacizi dahi normal görüp tepki göstermeyen bir anne sizi hep aşağıya çekecektir. saygısızlık yapmayın annenize ama aynı evde de durmayın. kendi ruh ve beden sağlığınız için.

Çocukken dayimin oglunun tacizine ugradim bende. Benden 3 yas buyuk. Anlamamistimki daha cocuktum.. 5-6 yasindaydim en fazla. Ama hatirliyorum annem yakaladi onu. Benide onu da dövdü. Hatta diger yengemde gördü. Zaten annemle dayimin arasi iiyi degildi. Biz yillarca hic gorusmedik. Annemle hic bu konuyu konuşmadik. Annem hatirladigimi bilmiyor. Ama eminim asıl bu olay yuzunden onlarla ilişiğini kesti.

Annelik çok kutsal... Ama sizin anneniz, ne yazık ki anne değil. Bunca yapılana sessiz kaldıysa, annelik vasıflarını taşımıyor demektir. '9/10 yaşında tecavüze uğrayıp, kendi rızası var' olayını hatirlattı bana. Bir kadın susmamalı, bir anne onu cesartlendirip, canı pahasına olsa konuşturmalı ve konuşmalı !Bu yapılanların hesabını sormalı! Ne yapacağınıza gelince, vicdanınız kalbiniz sizi nereye yönlendiriyorsa onu yapın.

Annedir kutsaldır diye susamam şahsen alır başımı giderim herkesten uzağa param mı yok bir sürünürsün iki sürünürsünn ya elbet ayağa kalkarsın anne öyle bir olayı ört pas edemez bu basit birşey değil çünkü !

Beni taciz edene goz yuman anne ,anne degildir. O yuzden Ahuu14 un de dedigi gibi annene mesafeli ve notr davran ve mumkun oldugunca az gorus ve kendine yeni hayat kur olumlu bak. Herkesin basina talihsizlikler geliyor goruyosun. . Gecmisi gecmiste birak . Affetcem diye ugrasma affetmiyorum diye de ugrasma. Ama cok takilma birak Allah a yoluna bak.
Annenin nasil evlatlarda hakki varsa evlatlarinda ana baba uzerinse hakki var .

Öyle dayının ağzına s.... Yım ben ..
Annenize de yazıklar olsun günlüğünüzü vermişsiniz daha ne istiyor kanıt için...
Bu hayatta en yakınlarımıza da güvenemeyeceksek kıyamet kopsun artık...

Ailem ve Allah tan baska kimsem yok.Allahtan baska kimseye dr guvenmiyorum.Bu hayatta o kadar yalniz kaldim kardeşim bile beni sucluyor.O kadar kinliyim ki.Az once bile tartistik.Onlarin gozunde sükursuz,her turlu kotuluge layik bir insanim.Gecmisi unutmadigim icin felegin cemberinden gececekmisim.Bagirmak,haykirmak istiyorum.Abartmiyorum ama oblara gore oyle.yasadiklarimi biliyorsun anne,sorun bunlar degil,senin bunlari bilmis olmana ragmen beni bu insanlara ezdirmem.Hayatima bu insanları karistirman dedim.
Anlamiyor.Anlatamiyorum.Ben onlarin gozundr gaddarim.agladim,haykirdim..Bu insanlari bana savunma dedim. Halamlari kotuluyor.Halamlar benim irzima gecmeye kalkmadi,benim paralarimi calmadi dedim.Bana verdiği cevapsa su:cunku sen onlar da kalmadin.Onlar seni istemediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…