Annesiz ,babasız nasil yasanir.Ailem var ama yok gibi.onlara bir sey olursa vicdan azabi cekmekten korkuyorum.Ve annem gibi insanlari etrafima cekmekten korkutorum.Öyle dayının ağzına s.... Yım ben ..
Annenize de yazıklar olsun günlüğünüzü vermişsiniz daha ne istiyor kanıt için...
Bu hayatta en yakınlarımıza da güvenemeyeceksek kıyamet kopsun artık...
Kolay mi?yalniz yasamaya korkuyorum.Kimsem yok ki..Annemide silerdim net
Kiz kardesim ne olacak.ne kadar catissak da o da cekiyor.Mesela dayim bir kere ona da taciz etmis.Ama o bunu brnim kadar yasamamis.Kiz kardesimle cok catisiyoruz.O beni takintili ve depresif ,g..zekali olmakla suçlar hep.her gelisimde bu laflari duyarim.Ve abartilacak bir sey dr yapmam. Onun gozunde sukursuz,isyankar bir insanim.aslinda tek istediğim anlasilmak.E daha ne , bi de hep orda olduğunuzu düşünün
Annenle tartışma sadece kendini yıpratırsın.Annenle görüşmek istiyorsan görüş yüzeysel konular konuş , bu konulara girme.Annen normal değil ki hatasını kabul etmesini bekliyorsun.O yaratıkla da bir araya gelme , annenler gidince sen evde kal mesela.Yahu güçlü ol güçlü.Bu dünyada herkes yalnız.Kendine bir çevre kur , arkadaş edin.Ailemizi biz mi seçiyoruz da bu kadar hastalıklı bir düşkünlük yaşıyorsun ailene karşı? Görüş ama yüzeysel ve kendine sağlıklı bir dünya kur.Ailem ve Allah tan baska kimsem yok.Allahtan baska kimseye dr guvenmiyorum.Bu hayatta o kadar yalniz kaldim kardeşim bile beni sucluyor.O kadar kinliyim ki.Az once bile tartistik.Onlarin gozunde sükursuz,her turlu kotuluge layik bir insanim.Gecmisi unutmadigim icin felegin cemberinden gececekmisim.Bagirmak,haykirmak istiyorum.Abartmiyorum ama oblara gore oyle.yasadiklarimi biliyorsun anne,sorun bunlar degil,senin bunlari bilmis olmana ragmen beni bu insanlara ezdirmem.Hayatima bu insanları karistirman dedim.
Anlamiyor.Anlatamiyorum.Ben onlarin gozundr gaddarim.agladim,haykirdim..Bu insanlari bana savunma dedim. Halamlari kotuluyor.Halamlar benim irzima gecmeye kalkmadi,benim paralarimi calmadi dedim.Bana verdiği cevapsa su:cunku sen onlar da kalmadin.Onlar seni istemediler.
Deneyecegim.guclu olduğumu sanıyorum ama aile den bunu gormek ve kabullenebilmek cok zor.ben annemden annelik girmedim ki.tamam okuttu ama her kurusu kusturdu.Yine de Allah razi olsun. Hala da kusturmaya devam ediyor.Annenle tartışma sadece kendini yıpratırsın.Annenle görüşmek istiyorsan görüş yüzeysel konular konuş , bu konulara girme.Annen normal değil ki hatasını kabul etmesini bekliyorsun.O yaratıkla da bir araya gelme , annenler gidince sen evde kal mesela.Yahu güçlü ol güçlü.Bu dünyada herkes yalnız.Kendine bir çevre kur , arkadaş edin.Ailemizi biz mi seçiyoruz da bu kadar hastalıklı bir düşkünlük yaşıyorsun ailene karşı? Görüş ama yüzeysel ve kendine sağlıklı bir dünya kur.
Ya okuttu da sen okumasan okutabilir miydi? Sen de çaba gösterip emek vermişsin.Seni dünyaya getirmiş elbette sorumluluklarını yerine getirmesi lazımdı.Birçok insanın anne babası okutuyor her şeyi yapıyor çocukları için.Vicdan azabı duyma sen kötülük etmiyorsun ki ona.Sadece kendini korumak ruh sağlığını korumak istiyorsun.Ailenle görüşmeyi birden kesme yapamayacağını düşünüyorsan yavaş yavaş azalt.Görüşme sıklığını azalt mesela , yeni arkadaşlar edin , paran yoksa düşük bütçeli tatil planları yap , kitap oku , filmler izle , zaten psikoloğa gidiyormuşsun.Annenle de uğraşma bence , o da normal değil ve belki de hasta.Keşke o da yardım alabilse.Deneyecegim.guclu olduğumu sanıyorum ama aile den bunu gormek ve kabullenebilmek cok zor.ben annemden annelik girmedim ki.tamam okuttu ama her kurusu kusturdu.Yine de Allah razi olsun. Hala da kusturmaya devam ediyor.
Almak istemiyorYa okuttu da sen okumasan okutabilir miydi? Sen de çaba gösterip emek vermişsin.Seni dünyaya getirmiş elbette sorumluluklarını yerine getirmesi lazımdı.Birçok insanın anne babası okutuyor her şeyi yapıyor çocukları için.Vicdan azabı duyma sen kötülük etmiyorsun ki ona.Sadece kendini korumak ruh sağlığını korumak istiyorsun.Ailenle görüşmeyi birden kesme yapamayacağını düşünüyorsan yavaş yavaş azalt.Görüşme sıklığını azalt mesela , yeni arkadaşlar edin , paran yoksa düşük bütçeli tatil planları yap , kitap oku , filmler izle , zaten psikoloğa gidiyormuşsun.Annenle de uğraşma bence , o da normal değil ve belki de hasta.Keşke o da yardım alabilse.
Colugu cocugu var.bunca yildan sonra gerek yok.Cektigi azap yeter ona.Bence dayınızı şikayet edin. Günlüğünüzü delil gösterin. Nasıl bir dayı yeğenine bunu yapabilir sinir oldum
On kere düşerim on kerede kalkarım bence sende yapabilirsinKolay mi?yalniz yasamaya korkuyorum.Kimsem yok ki..
Major depresyondan sonra..Yapacagim..On kere düşerim on kerede kalkarım bence sende yapabilirsin
Bir kadın istedikten sonra herşeyi yapar emin ol güçlü ol ardına bakmaMajor depresyondan sonra..Yapacagim..
Su an beni kendini begenmis,havali bir insan olarak goruyorlar..Yine de atanir atanmaz onlar icin guzel seyler yaptigim haldr daha fazlasini istiyorlar.Mesela buyuk dayim beni ders çalıştırmış kucukken (hakaretle ve söverek) ve onun sayesinde adam olmusum.Yoksulluk icinde kivranirken evimize bir kere alisveris yaomisti.yillar gecti hala anlatir.Ve ben vefasızım onlarin gözünde..
Ailem ve Allah tan baska kimsem yok.Allahtan baska kimseye dr guvenmiyorum.Bu hayatta o kadar yalniz kaldim kardeşim bile beni sucluyor.O kadar kinliyim ki.Az once bile tartistik.Onlarin gozunde sükursuz,her turlu kotuluge layik bir insanim.Gecmisi unutmadigim icin felegin cemberinden gececekmisim.Bagirmak,haykirmak istiyorum.Abartmiyorum ama oblara gore oyle.yasadiklarimi biliyorsun anne,sorun bunlar degil,senin bunlari bilmis olmana ragmen beni bu insanlara ezdirmem.Hayatima bu insanları karistirman dedim.
Anlamiyor.Anlatamiyorum.Ben onlarin gozundr gaddarim.agladim,haykirdim..Bu insanlari bana savunma dedim. Halamlari kotuluyor.Halamlar benim irzima gecmeye kalkmadi,benim paralarimi calmadi dedim.Bana verdiği cevapsa su:cunku sen onlar da kalmadin.Onlar seni istemediler.
azap çekiyorsa iyi. ben tamamen yüzsüz yüzsüz hayatına devam ediyor sandım.Colugu cocugu var.bunca yildan sonra gerek yok.Cektigi azap yeter ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?