Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
keşe demek ALLAH'a isyan demekmiş ama ben haşa diyerek yazıyorum. nişanlanmasaydım keşke diyorum okulumu bitirmeden kimseyi hayatıma sokmamalıydım diyorum (
Saçmasapan insanları sevgi,aşk sanıp üzülüp ağlayp kendimi,annemi keşke üzmeseydm, keşke mahfetmeseydm diyorum. Neyse ki şuan çok mutluyum ama gene de geçmişe baknca keşke demeden edemiyorum
Saçmasapan insanları sevgi,aşk sanıp üzülüp ağlayp kendimi,annemi keşke üzmeseydm, keşke mahfetmeseydm diyorum. Neyse ki şuan çok mutluyum ama gene de geçmişe baknca keşke demeden edemiyorum
cogu zaman buyuklerımız bazı seylerı cok ıyı gorebılıyolar bız sevdıgımız ıcın goremıyoruz yada konduramıyoruz bazı seylerı neysekı hatanın neresınden donulurse kardır.suan cok mutlu olabılmene sevındım allah herkezı mutlu etsın
cogu zaman buyuklerımız bazı seylerı cok ıyı gorebılıyolar bız sevdıgımız ıcın goremıyoruz yada konduramıyoruz bazı seylerı neysekı hatanın neresınden donulurse kardır.suan cok mutlu olabılmene sevındım allah herkezı mutlu etsın