geçmişe özlem duymak...

ispanaklikoyyimirtasi

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
557
1
96
Diğer
merhabalar herkeseee :40:'
aranızda benim gibi durduk yere geçmişini özleyenler oluyor mu? mesela ders çalışırken ''keşke küçüklüğüme geri dönebilsem, hatta tekrar bebek olsam, her şey ne rahat olurdu, bıktım bu hayattan'' diyenler oluyor mu?? yoksa sadece ben miyim

merhabalar herkeseee :40:'
aranızda benim gibi durduk yere geçmişini özleyenler oluyor mu? mesela ders çalışırken ''keşke küçüklüğüme geri dönebilsem, hatta tekrar bebek olsam, her şey ne rahat olurdu, bıktım bu hayattan'' diyenler oluyor mu?? yoksa sadece ben miyim

Çocukluğu güzel geçen her kes hissediyordur bu duyguyu..
İnsanların sahte olmadığı, tek derdimizin kırılan oyuncaklarımız olduğu zamanlar.. :31:
Sezen diyor ya ;

Hani herkes arkadaş
Hani oyunlar sürerken
Kimse bize ihanet etmemiş
Biz kimseyi aldatmamışken
Hani biz kimseye küsmemiş
Hani hiç kimse ölmemişken
Eskidendi,çok eskidendi......... :31:

AHHHHH kim ozlemez yaaa....

Ben bunu cok sIk yasiyorum en azindan...

Ailemden cok cok cok uzakta yasiyorum.. Ve kotu gunler gecirdim yakin zamanda.. hala daha da tam gecmis degil.. hele boyle zamanlarda o kadar tuhaf oluyorum ki..

Ama yapacak bir sey yok .. AN onemli olan.. araisra hasret duymak da insani birsey olsa gerek..

yaşın kaç bilmiyorum ama sanırım öğrencisin.eminim seneler geçtiğinde işini gücünü bulduğunda geçmiş dediğin şimdiki zamanlarını özliyceksin
hayat böyle hızla gecip gidiyo
ve biz değerini çok sonra anlıyoruz
bu arada ben de liseye başladığım o ilk güne dönmek isterdim...

Çocukluğu güzel geçen her kes hissediyordur bu duyguyu..
İnsanların sahte olmadığı, tek derdimizin kırılan oyuncaklarımız olduğu zamanlar.. :31:
Sezen diyor ya ;

Hani herkes arkadaş
Hani oyunlar sürerken
Kimse bize ihanet etmemiş
Biz kimseyi aldatmamışken
Hani biz kimseye küsmemiş
Hani hiç kimse ölmemişken
Eskidendi,çok eskidendi......... :31:

:14::14::14::14::14: şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler.......keşke.......:43:

Gecmisle gelecek arasında yasayanlardanım bende..
Hep birseylere özlem duyarım..
Hersey eskiden daha güzeldi dostluklar, asklar vs. vs. :ssz:

ben en çok üniversite yıllarımı özlüyorum.hatta bugün müzik açıp o günleri düşündüm.hayal bile edemeyeceğim güzellikte günler yaşadım.ama çocukluğumu hiç özlemem pek güzel geçmemiş demek ki...

bir gün bu günler de geçmişte kalacak.
o zaman da bu günleri özlüyor olacağız.
gençlik yılları geleceğe yönelik hayallerle dolu olur.
hep bi hedef vardır. o hedefe varınca bir sonraki hedefe yöneliriz.
o anki sıkıntılı durumun bitip hayal edilen yere varacağımız günü bekleriz.
vardığımız yer asla olmak istediğimiz yer değildir.
yaşadıkça sorumluluklar artar. sorunlar artar. her sorunun üstüne yenisi eklenir.
hayatın yükü ağırlaşır.
sırtımıza binecek bu yükün daha farkında olmadığımız o zamanları özleriz.
özlemek bile güzeldir. özlerken güzel olduğunu anlamayız. acı verdiğini zannederiz.
bir zaman gelir özlemek bile anlamsızlaşır.
hatta bazen hayaller bile ölür.
hayallerinden bile korkar hale gelirsin.
gerçekleşecek her arzunun her hayalinin ardından kötü bişey çıkacak gibi gelir.
sağlık olsun da.. dediğimiz zamanlar olur.
çok karamsar oldu ama, konu bana bunları hissettirdi.

ben cok özlüyorum geçmişimi:14:annemi babamı onlarla yaşadıklarımı çok erken kaybettim ben belkide bundandır geçmişe özlemligim özlüyorum çünkü kaygılarım korkularım yoktu özlüyorum çünkü aglayınca benim için üzülenlerim vardı başım sıkışınca kurtaranlarım vardı derdimi dert edenlerim vardı çok özlüyorum geçmişimi çok :43:

Back
X