• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişe yaşanmışlığa takılan erkek

karmeneksesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
8
1
36
29
Selam kızlar yeni üye oldum birazda sanırım birileriyle dertleşmeye akıl danışmaya ihtiyacım var yardımcı olursanız çok mutlu olurum... Geçmişimde bir kalp kırıklığımdan dolayı yıllardır hayatıma kimseyi almıyordum ta ki bir ay öncesine kadar. Daha önceden de tanıdığım ama fazla konuşmuşluğumuzun olmadığı biriydi. Ama kader ağlarını ördü bir şekilde yakınlaştık. Birlikte çok eğleniyorduk, gülüyorduk. Sevgili değildik ama bana bakışından ilgisini sevgisini kıskançlığını hissedebiliyordum. Ve tahmin edersiniz ki konu bir şekilde sevgililiğe geldi çünkü arkadaş gibi de değildik sevgili gibi de. Bu konu açıldığında bana eski sevgilimi ve onunla ne yaşadığımı sordu bu konuyu kafaya çok takarmış... Sevdiği insanın geçmişte bile olsa elini birinin tutmuş olmasına onu öpmüş olmasına dayanamazmış... Oysa onunda geçmişte sevgilileri olmuş ama ben bunu hiç sorgulamadım. Ve tabi tartışmalar başladı bende seni unutmak istiyorum deyip sildim her yerden. Silme diye çok ısrar etti o da çok üzüldü ama konu benim dışımda ve çözemeyeceğim bir hal aldı.. Şimdi de onu çok özlüyorum. Şuan aynı şehirdeyiz ama bir ay sonra başka şehirlere gideceğiz ve bir daha aynı şehirde olamayacağız. Ne yapmam gerekiyor sizce yardım ederseniz çok sevinirim...

geçmişte öyle bir sevgilim vardı. kendine özgüvensizlikten takıntının dibine vurmuştu. benden sana tavsiye bu adamdan uzak dur. ilerde şiddet, psikolojik taciz ne kadar istemeyeceğin şey varsa yaşayacağın bir tipe dönüşebilir. kendisine güveni olsa senin şuanınla ilgilenir. geçmişi düşünerek ikinizi de üzmez.

Kendileri yapınca bişey yok ama kız yaptı mı aaa olur mu oyle sey eskı sevgılımde oyleydı elını tuttumu bısey yasadınız mı sorardı sonra kafama kakardı en ufak bişey de ıste elını tutmussun falan dıye ınan hayat hıc gecmıyor oyle o yuzden vazgeçmen en iyisi. Vazgeçtiklerimiz belki de kurtulduklarımızdır sevdiğim bir sözdür ve çok inanırım şimdi başkasıyla evliyim ve çok mutluyum bir kere bile sormadı eşim benden öncesi beni ilgilendirmez benden sonrasına bakarım dedi Rabbim seninde karsına hayırlı insanlar çıkarsın inşallah canım

"Sevdiği insanın geçmişte bile olsa elini birinin tutmuş olmasına onu öpmüş olmasına dayanamazmış... "
acikca söylemis sana, bir de ögrense eski sevgilinle cinsel iliski yasadigini tamamen delirir. En iyisi uzak dur

Back
X