- 21 Mayıs 2017
- 8
- 1
- 36
- 29
- Konu Sahibi karmeneksesi
Selam kızlar yeni üye oldum birazda sanırım birileriyle dertleşmeye akıl danışmaya ihtiyacım var yardımcı olursanız çok mutlu olurum... Geçmişimde bir kalp kırıklığımdan dolayı yıllardır hayatıma kimseyi almıyordum ta ki bir ay öncesine kadar. Daha önceden de tanıdığım ama fazla konuşmuşluğumuzun olmadığı biriydi. Ama kader ağlarını ördü bir şekilde yakınlaştık. Birlikte çok eğleniyorduk, gülüyorduk. Sevgili değildik ama bana bakışından ilgisini sevgisini kıskançlığını hissedebiliyordum. Ve tahmin edersiniz ki konu bir şekilde sevgililiğe geldi çünkü arkadaş gibi de değildik sevgili gibi de. Bu konu açıldığında bana eski sevgilimi ve onunla ne yaşadığımı sordu bu konuyu kafaya çok takarmış... Sevdiği insanın geçmişte bile olsa elini birinin tutmuş olmasına onu öpmüş olmasına dayanamazmış... Oysa onunda geçmişte sevgilileri olmuş ama ben bunu hiç sorgulamadım. Ve tabi tartışmalar başladı bende seni unutmak istiyorum deyip sildim her yerden. Silme diye çok ısrar etti o da çok üzüldü ama konu benim dışımda ve çözemeyeceğim bir hal aldı.. Şimdi de onu çok özlüyorum. Şuan aynı şehirdeyiz ama bir ay sonra başka şehirlere gideceğiz ve bir daha aynı şehirde olamayacağız. Ne yapmam gerekiyor sizce yardım ederseniz çok sevinirim...