Geçmişi annemi unutamıyorum

Batsinbudunya

melek yavrum
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
826
466
23
30
Iyi geceler kk hatunlari. Yine kafam atti size yazmak istedim.

7 yasina kadar babami hic tanimadan buyudum. 7 yasinda annem babamla baristi gittik yanina baska sehirdeydi ama hic mutlu olamadik. Beni kabul etmedi benim cocugum degilsin dedi. Kisin sadece ic camasirimla beni karda bekletti asmaya kalkti annemi beni devamli dovdu 1 gun okula gitsem diger gun gondermedi. Sonra biz tekrar dedemgilin yanina geldik. 11 yasinda tekrar geldi degistim dedi kandirdi yanina gittik yine ayni seyler dayak kufur vs vs. En son annem cinnet gecirip benzinle kendini yakti. Bana yalan soylettiler hapse girsin diye ifademi degistirip annemi babam yakti dedim inanmadilar tabi ki ifade degisikliginden dolayi. Annem istanbulda tedavi gorurken olum haberi geldi. Nefes borusunun fisini babamin cekip olumune sebep oldugu soylendi. Ben o ara izmitte halamin yanindaydim. 10 gun annecigimi hic gormeden vefat etti. Sonra ankaraya geldim cocuk koruma evine yerlestirildim. 1 sene sonra dedem de vefat etti. 2 sene sonra intihar ettim basaramadim. Yurtta dogru duzgun hic mutlu olmadim. Lise bitince evlendim 3 seneyi gecti. Simdi bir kizim var iyi ki var melegim. Mutluyum ama annemi cok ozluyorum. Hele ki anne olduktan sonra. Bayramlar benim icin zehir yani. Oyle iste ..

Cok gerideler ama bedenen. Hep aklimda. Destek aldim ilaclar terapiler ama sadece bir sure iyi oldum gerisi hep ayni. Hic bi zman tam olarak duzelemedim

Tabiki aklında olacak zaten tamamen unutmayı bekleme , yaşadıklarını sindirmeyi ve hatırlayarak yaşamayı öğren.
Bu anılara kendini ezdirmemeyi , üzülmemeyi öğren.
Doğru terapi böyle yapılmalı.

Ben sevdiğim birinin hayatini kaybettiğini duydugumda hep sunu düşünürüm. Bu dunyadan hepimiz bir gun gideceğiz sonsuz kalacak olan ruhumuz ki anne bizim ruhumuza isleyen en guzel varlıktır.. Sonsuz hayatta birlikte olmayi düşlerim sende oyle yap biliyorum cok zor seyler bu yasadiklarin ama artik sen de bir annesin.. Rabbim ahirette cennette kavustursun insallah sizi bu dunyada goremediginiz guzellikleri rabbim orada yasatsin annen icin Fatiha okudum ruhuna degsin canim

Amin canim insallah cok tesekkur ederim. Ama anneme o kadar cok ihtiyacim oluyo ki cokuyorum bazen. Cok agir geliyor. Annemin omzuna yatip sacimi oksamasini o kadar cok istiyorum ki dayanamiyorum

Amin cumlemizin insallah. Mutluyum cok sukur ama gecmisten gelen sikintilar evliligimde problem oluyor bazn
Bende babasız büyüdüm 9 yaşında kucağımda öldü ne kadar mutlu olsakta bi yanimiz eksik kalıyor işte ama anne başka Allahım sabırlık versin ben herseyi babama baglardim babam olsaydı bu olmazdı şu olmazdı.

Amin canim insallah cok tesekkur ederim. Ama anneme o kadar cok ihtiyacim oluyo ki cokuyorum bazen. Cok agir geliyor. Annemin omzuna yatip sacimi oksamasini o kadar cok istiyorum ki dayanamiyorum
Canim sen annenin babanin en güzeline sahipsin aslinda peygamber efendimiz kendine evlat sayarmis annesini kaybeden kimseleri.. Canini skma nolur ne desem icinde ki o aci dnmez biliyorum ama sen annenin parçasının zaten gobek bagin koptu ama izi durmuyor mu hala bedeninde. Sende annenden hala bi seyler var kuzum . mekani cennet olsun annenin insallah

Amin insallah. Anneme hic doyamadim onu cok ozluyorum. Hep calisti cok az zaman gecirebildik

Bunlari yasaman,ozellikle kendi gozunle sahit olman ve ustune hala hayatta,evli ve cocuklu olmani takdir ediyorum.Senin yerinde ben olsaydim ne kadar guclu olabilirdim buna ihtimal bile veremiyorum.Goruyorum ki cok guclusun.Allah yuvnin huzurunu hic bozmasin İNSALLAH..... Dilerim hayatinda hep guzelliklerle guzel kalplerle karsilasirsin.
Edepli edebinden susar edepsiz de ben susturdum sanar.
Elini ayagini cek o taraflardan kendi hayatina bak sen simdi susuyosun ama Yuce Rabbim ahirette onu susturacak o da bin kat yanacakkk!!!!
Annen rahat uyusun cunku kizi cok mutlu.Allah senden anneni almis kizini vermis.Sukurler olsun.Kendine iyi bak

Sizinde basiniz sagolsun. Rabbim mekanini cennet eylesin. Size de bol bol sabir versin insallah

Guclu olmak zorundaydim bi yerde. Benim yasitlarim kosup oynar simarirdi ben hep olgun oldum hic simartilmadim.amin cok tesekkur ederim. O da bedelini odeyecek elbet ama bana hayati zehir etti. Mutlu uyur insallah annecim. O tarafla hic gorusmuyorum zaten. Cok sukur ki bi melegim var ve yanimda. Sende kendine iyi bak canim hayirli geceler

Hic kopamadim annemden. Amin insallah canim cok tesekkur ederim. Evet insallah bizde bu guzel evlatligi en guzel sekilde yasayabiliyiriz umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…