- 17 Haziran 2013
- 1.950
- 2.772
- 333
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Sen çok güçlü ve güzel yürekli bir insansin. Bundan sonra Allah sana huzurlu bir ömür nasip etsin yaşama sebebin evladinla birlikte...Ama senin öyle kin tutmayan iyi bir kalbin var ki, ikisini de bu yaşadıklarinin sorumlusu tutmadan sadece özlüyorsun.
Çok teşekkür ederim sağolun.Gerçekten çok güçlüsün.
Annenizin mekanı cennet olsun Allah taksiratlarini affetsin.
İşte hayat böyle bişey...herkesin derdi başka tasası başka. Biri birisiyle birileriyle hep imtihan olur..Bu bize şart. Gelin girmeyen ev olurda ölüm girmeyen ev olmazmiz.bende annemi kaybettim.ondan önce çok iyi olmasada hayatım iyiydi.annem ölünce hayatım çok kötü geçti. Babam evlendi.ablam boşandı. Ben nişanı attım..şimdi evliyim mutluyum.ama mutsuz olduğumda anneme bağları. Annem olsaydı böyle olmazdı diye.ben çok hassas çok icliyim.bu ara sorunlarım var annemi düşünüyorum.sağlığım iyi değil. Üzüntüden hastalaniyirum.nebilim ben kendi kendime iyi olmaya çalışıyorum. Başka çarem yok. Üzülme moralim iyi olmayınca eşime çocuğuna bağırıyorm mutsuz ediyorum.yapma canım benim açın aileden çıkarırsanız. Mutsuz olursun.insanın elinde değil ama yine sukret çünkü mutlu evliliğin var.ya oda kötü olsaydı...
Canim cok zor yasadiklarin.Simdi bi yuvan var en azindan.Kizin var.Ona tutun.Psikolijik destek alabilirsen rahatlarsin biraz.
Gözlerim dolu dolu .. annesizliğin ne demek oldugunu anne olmasamda anlıyorum bende beş yıl önce kaybettim ve hayatımı annemden önce annemden sonra diye ayırdım ..
Güzelim benim, yaşadıkların cok zor şeylermiş, imtihanın bu senin Allah sabrını versin. Ama sımsıkı sarılabileceğin bir ailen var senin, kocan ve minik bir kızın var, yaşayamadıklarını çocuğunla yaşayabilirsin. İnsan çocuğuyla çocukluğuna geri döner onunla yasa herşeyi. Annen içinde dua et bol bol.
Amiin inşallah ☺Amin tatlım. Rabbim bize ve bizim gibilerede Sabir versin.güç versin.dayanma gücü versin.aklımıza akıl fikir saflık versin
İnanamıyorum, Allah sabır versin dayanma gücü versin size. Şok oldum ne demek karda beklemek asmak fişini çekmek off Allahım nutkum tutuldu Allahım seni yavruna bağışlasın
Bu nasıl bir insanmış ya rabbim oturdugum yerde kinle doldum okadar sinirliyim uzgunumDaha yazmadığım bi çok şey var. Bizi gece yarısı mezarlığa götürüp mu bırakmadı kafamda elektrik süpürgesinin kalın sopasını mi kırmadı cam parfüm şişeleri mi fırlatmadi annemin kafasını kuma gömüp beline tekme atıp bebeğini mi düşürmedi neler neler.. Amin inşallah çok teşekkür ederim
Bu nasıl bir insanmış ya rabbim oturdugum yerde kinle doldum okadar sinirliyim uzgunumcanım rabbim sana oyle guzel bir hayat versinki insallah evladınla eşinle cok mutlu olursun inan ne diyecegimi bilemiyorum bu kadar kotu bir baba olabilecegini aklımdan bile geciremezdim annene Allah rahmet eylesin hepimiz bir gun gercek aleme gocecegiz orada insallah sevdiklerimize kavusacagiz
Okurken kanım dondu.. ne denir onu da bilemiyorum . Sizin şanssızlığınız belki de kızınızın şansı olmuştur çünkü çok guclusunuz iyi bir anne olduğunuza ve olacağınıza da inanıyorum. Imtihaniniz çok acıymış Rabbim kızınız ve eşinizle sonsuz mutluluk nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?