Geçmişi annemi unutamıyorum

Canim cok zor yasadiklarin.Simdi bi yuvan var en azindan.Kizin var.Ona tutun.Psikolijik destek alabilirsen rahatlarsin biraz.

Amin inşallah sağolun çok sagolun. Evet fazlasıyla özlüyorum

Rabbim Annenizin günahlarını affeylesin mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim size de sabır versin. Evet benimde psikoloji sağlam olmadığı için bende bazen çok sinirleniyorum eşime ve kızıma. Çok pişman oluyorum. Rabbim sabır versin bütün annelere inşallah. Sizde iyi olmaya çalışın. Evet unutulmuyor üstü örtülüyor ama evlatlarımız var sonuçta. Evet çok şükür ki iyi bir eşim var

Gözlerim dolu dolu .. annesizliğin ne demek oldugunu anne olmasamda anlıyorum bende beş yıl önce kaybettim ve hayatımı annemden önce annemden sonra diye ayırdım ..

Rabbim Annenizin günahlarını affeylesin mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim size de sabır versin. İşin kötü tarafı annem hayattayken de pek görüşemedik hep çalışıyordu

Amin tatlım. Rabbim bize ve bizim gibilerede Sabir versin.güç versin.dayanma gücü versin.aklımıza akıl fikir saflık versin

Amin çok teşekkür ederim sağol canım. Eşim yaşatıyor sağolsun. Kızımla herşeyi yapmaya çalışıyoruz eğleniyoruz geziyoruz. Ediyorum canım. Kabul olur insalah

İnanamıyorum, Allah sabır versin dayanma gücü versin size. Şok oldum ne demek karda beklemek asmak fişini çekmek off Allahım nutkum tutuldu Allahım seni yavruna bağışlasın

İnanamıyorum, Allah sabır versin dayanma gücü versin size. Şok oldum ne demek karda beklemek asmak fişini çekmek off Allahım nutkum tutuldu Allahım seni yavruna bağışlasın

Daha yazmadığım bi çok şey var. Bizi gece yarısı mezarlığa götürüp mu bırakmadı kafamda elektrik süpürgesinin kalın sopasını mi kırmadı cam parfüm şişeleri mi fırlatmadi annemin kafasını kuma gömüp beline tekme atıp bebeğini mi düşürmedi neler neler.. Amin inşallah çok teşekkür ederim

Bu nasıl bir insanmış ya rabbim oturdugum yerde kinle doldum okadar sinirliyim uzgunum canım rabbim sana oyle guzel bir hayat versinki insallah evladınla eşinle cok mutlu olursun inan ne diyecegimi bilemiyorum bu kadar kotu bir baba olabilecegini aklımdan bile geciremezdim annene Allah rahmet eylesin hepimiz bir gun gercek aleme gocecegiz orada insallah sevdiklerimize kavusacagiz

Baba demeye bin şahit ister ki bin şahit olsa bile ben baba demem. Amin inşallah çok teşekkür ederim sağolasin canım

Okurken kanım dondu.. ne denir onu da bilemiyorum . Sizin şanssızlığınız belki de kızınızın şansı olmuştur çünkü çok guclusunuz iyi bir anne olduğunuza ve olacağınıza da inanıyorum. Imtihaniniz çok acıymış Rabbim kızınız ve eşinizle sonsuz mutluluk nasip etsin.

Amiin inşallah çok teşekkür ederim sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…