- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
kötü şeyler yaşamışşın ama suan şükür ki iyi bi ailen var herşeye herkese karşı daha güçlü ol olur mu bi kucak sarılasım geldi sanaa
Aman tanrim bir korku filminin fragmani gibi yasadiklarin.
Mutlaka psikolojik destek al canim.artik sende annesin evladin icin gecmisi gom cok iyi ol.
Allah yardimcin olsun cok uzuldum yasadiklarina
Annecigine er gec bir zaman gelecek kavusacaksin inşallah .Iyi geceler kk hatunlari. Yine kafam atti size yazmak istedim.
7 yasina kadar babami hic tanimadan buyudum. 7 yasinda annem babamla baristi gittik yanina baska sehirdeydi ama hic mutlu olamadik. Beni kabul etmedi benim cocugum degilsin dedi. Kisin sadece ic camasirimla beni karda bekletti asmaya kalkti annemi beni devamli dovdu 1 gun okula gitsem diger gun gondermedi. Sonra biz tekrar dedemgilin yanina geldik. 11 yasinda tekrar geldi degistim dedi kandirdi yanina gittik yine ayni seyler dayak kufur vs vs. En son annem cinnet gecirip benzinle kendini yakti. Bana yalan soylettiler hapse girsin diye ifademi degistirip annemi babam yakti dedim inanmadilar tabi ki ifade degisikliginden dolayi. Annem istanbulda tedavi gorurken olum haberi geldi. Nefes borusunun fisini babamin cekip olumune sebep oldugu soylendi. Ben o ara izmitte halamin yanindaydim. 10 gun annecigimi hic gormeden vefat etti. Sonra ankaraya geldim cocuk koruma evine yerlestirildim. 1 sene sonra dedem de vefat etti. 2 sene sonra intihar ettim basaramadim. Yurtta dogru duzgun hic mutlu olmadim. Lise bitince evlendim 3 seneyi gecti. Simdi bir kizim var iyi ki var melegim. Mutluyum ama annemi cok ozluyorum. Hele ki anne olduktan sonra. Bayramlar benim icin zehir yani. Oyle iste ..
Ne güzel deginmissinizCanim sen annenin babanin en güzeline sahipsin aslinda peygamber efendimiz kendine evlat sayarmis annesini kaybeden kimseleri.. Canini skma nolur ne desem icinde ki o aci dnmez biliyorum ama sen annenin parçasının zaten gobek bagin koptu ama izi durmuyor mu hala bedeninde. Sende annenden hala bi seyler var kuzum . mekani cennet olsun annenin insallah
Cok zor bir hayat yasamissiniz. Kolay degil geride birakmak. Elinizdekilere sarılarak, inadina yasayamadiginiz cocuklugunuzun yerine de simdi mutlu olarak asabilirsiniz ancak bunlari. Sizinki kadar olmasa da benim de çocukluğum sıkıntılı gecti, simdi kendime cocukluk yasatiyorum. Hic gidemedigim lunaparka gidip bu yasta cocuklar gibi egleniyorum. Yasadigim ana bakıyorum.
Umarım ailenle ve çocuğunla çok mutlu olursun, şanssız başlamış hayat hikayen ama evliyim bir de kızım oldu deyince mutlu sonla bitmesine sevindim. Eğer geçmişinle tek başına başa çıkamyorsan mutlaka psikolog ya da psikiyatrist yardımı al, duygularını bir deftere dök, yazmanın da iyi bir terapi olduğunu söylerler, bazen kimseye anlatamayız bazı dertlerimizi, o zaman yazmak iyi gelir. Yalnız olmadığını da hatırlat kendine, her insanın kendine göre acıları problemleri oluyor, hayat ne yazık ki böyle inişli çıkışlı bir yol.
Ailenle kızınla mutluluklar dilerim sana.
Baba müsveddesi nerede şuan? Yaşadıkların ağır şeyler.Mutlaka destek al. Allah bundan sonra yüzünü güldürsün.
Okumak bile bu kadar zorken, sen bunları yasamissin
Allahım yardımcın olsun , ne güzel bir anne olursun sen
Dilerim çok çok mutlu bir hayatın olur
Çok zor bir hayat, ama "Muhakkak her zorlukla gelen bir kolaylık vardır."
İnşallah bundan sonraki hayatınızda çok daha mutlu günler geçirirsiniz.
Anneciğinize de Allah'tan rahmet diliyorum.
Canim o kadar icim yandi ki bunu okuyunca.dert dedigimiz seyler ne kadar onemsiz.neler yasamissin.allah yardimcin olsun.annenin mekani cennet olsun neler yasamis.esinle insallah mutlusundur,cocuguna saril unut yasananlari annenin ozlemi cikmaz icinden tabi cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?