Geçmişi annemi unutamıyorum

Aman tanrim bir korku filminin fragmani gibi yasadiklarin.
Mutlaka psikolojik destek al canim.artik sende annesin evladin icin gecmisi gom cok iyi ol.
Allah yardimcin olsun cok uzuldum yasadiklarina

Cok zor bir hayat yasamissiniz. Kolay degil geride birakmak. Elinizdekilere sarılarak, inadina yasayamadiginiz cocuklugunuzun yerine de simdi mutlu olarak asabilirsiniz ancak bunlari. Sizinki kadar olmasa da benim de çocukluğum sıkıntılı gecti, simdi kendime cocukluk yasatiyorum. Hic gidemedigim lunaparka gidip bu yasta cocuklar gibi egleniyorum. Yasadigim ana bakıyorum.

Umarım ailenle ve çocuğunla çok mutlu olursun, şanssız başlamış hayat hikayen ama evliyim bir de kızım oldu deyince mutlu sonla bitmesine sevindim. Eğer geçmişinle tek başına başa çıkamyorsan mutlaka psikolog ya da psikiyatrist yardımı al, duygularını bir deftere dök, yazmanın da iyi bir terapi olduğunu söylerler, bazen kimseye anlatamayız bazı dertlerimizi, o zaman yazmak iyi gelir. Yalnız olmadığını da hatırlat kendine, her insanın kendine göre acıları problemleri oluyor, hayat ne yazık ki böyle inişli çıkışlı bir yol.
Ailenle kızınla mutluluklar dilerim sana.

Baba müsveddesi nerede şuan? Yaşadıkların ağır şeyler.Mutlaka destek al. Allah bundan sonra yüzünü güldürsün.

Okumak bile bu kadar zorken, sen bunları yasamissin

Allahım yardımcın olsun , ne güzel bir anne olursun sen

Dilerim çok çok mutlu bir hayatın olur

Çok zor bir hayat, ama "Muhakkak her zorlukla gelen bir kolaylık vardır."
İnşallah bundan sonraki hayatınızda çok daha mutlu günler geçirirsiniz.
Anneciğinize de Allah'tan rahmet diliyorum.

Canim o kadar icim yandi ki bunu okuyunca.dert dedigimiz seyler ne kadar onemsiz.neler yasamissin.allah yardimcin olsun.annenin mekani cennet olsun neler yasamis.esinle insallah mutlusundur,cocuguna saril unut yasananlari annenin ozlemi cikmaz icinden tabi cok uzuldum

İnsanın içi ürperiyor okurken Sabrınıza maşallah ben sizin kadar şuanki güçlü oluşunuz kadar olabilirmiydim bilemiyorum . Ben şu açıdan bakabileceğinizi düşünüyorum . Anneniz hayatta olsaydı kim istemez ki aslında ama babanızın annenize sürekli aynı şekilde davrandığını düşünün ne kadar kötü değil mi şuan ise anneniz umarım ki sizinle gurur duyuyordur benim kızım ne kadar güçlü diye. Annenizin yaşamındaki kötü zamanları düşünün ve şuan öyle bir durumda değil . İmtihanınızın Annenizin yokluğu ile olduğunu düşünün . Biliyorum yazıldığı kadar kolay ve basit değil ama ölüm Allah tan geliyor yaşamamız da Allah tan geldiği gibi . Allah a bin şükür kı eşiniz var evladınız var . Eşinizin ailesinin iyi olduklarını yazmışsınız . Annenize yakışacak bir şekilde anne olun sizde en azından evladınıza size davranan gibi bir babası olmayacak . Evliliğinize maşallah diyorum . Derdi veren Rabbim eminim ki dermanında kı mükafatını kat ve kat verecektir .

Aman tanrim bir korku filminin fragmani gibi yasadiklarin.
Mutlaka psikolojik destek al canim.artik sende annesin evladin icin gecmisi gom cok iyi ol.
Allah yardimcin olsun cok uzuldum yasadiklarina

Cok uzun olmasin diye cogunu da atladim. Cok kotu oldugum zamanlar terapi aliyorum. Cok tesekkur ederim sagolun

Annecigine er gec bir zaman gelecek kavusacaksin inşallah . bu cektiklerinin ahirette karşılığıni alırsın Allah gücüne güç katsin . Üzüldüm Dünya böyle işte türlü türlü hayatlar acilarla dolu

Ne güzel deginmissiniz

Bende oyle yapiyorum. Lunaparka gidiyorum panayira gidiyorum trambolinde zipliyorum geziyorum. Cocukken yapamadiklarimi yapiyorum. Sagolsun esim bu konuda hep destek oldu bana

Cok kotu oldugum zamanlar terapi aliyorum. Ilaclar psikolog falan cok etkili olmadi bende. Cok tesekkur ederim sagolun

Baba müsveddesi nerede şuan? Yaşadıkların ağır şeyler.Mutlaka destek al. Allah bundan sonra yüzünü güldürsün.

Amin insallah sagolun. Hic bi bilgim yok inanin. Bugune kadar hic arastirmamistim ama gecenlerde faceden vakiflardan baktim ama bulamadim. Gidip hesap sormayi dusundum ama degmez

Amin insallah sagolun tesekkur ederim. Mutluyum cok sukur. Annem hic cikmiyor hep bi ozlemi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…