- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Suan babaniz nerede ne yapiyor gorusuyormusunuz
Sizi kabul etmezmi yuzu olmadogi icindir.Bilmiyorum ki. 10 senedir görüşmüyoruz haber de almıyorum. Gitmeyi düşündüm ama beni kabul etmez
Baba olmayı hak etmeyen yaratık, bu dünyada olmazsa ahirette hesabını mutlaka verir, içim parçalandı insan olan bunları yapmaz.Annenizin mekanı cennet olsun, artık nasıl bir ruh halinde kendini yaktıysa, yuvanızda çok ama çok mutlu olun İnşaallah.
Amin insallah.Çok teşekkür ederim sağolunİnşallah bundan sonra keder yüzü görmezsiniz...
Bebeginizle esinizle çok mutlu ve kocaman bir aile olun inşallah
Sizi kabul etmezmi yuzu olmadogi icindir.
Bosverin gorusmeyin zaten tum yasananlarin tek faili.
Eger gorusursende gecmisin hesabini sor ve birdaha gorusme.
Rabbim yuvanda mutluluk huzir versin.
napıcaksın kardeşim hatırladıkça annenin ruhu öbür tarafta rahat etsin diye dua et sadakaver babana beddua et rahatla sonra meleğini sana verdiği için Allah ccye şükret imtihan dünyası seninkide buymuş bazen bu olaylar olmamış gibi davran acını geceye akıt güneş doğdumu gecenin karanlığıyla senin karanlığınıda götürsinIyi geceler kk hatunlari. Yine kafam atti size yazmak istedim.
7 yasina kadar babami hic tanimadan buyudum. 7 yasinda annem babamla baristi gittik yanina baska sehirdeydi ama hic mutlu olamadik. Beni kabul etmedi benim cocugum degilsin dedi. Kisin sadece ic camasirimla beni karda bekletti asmaya kalkti annemi beni devamli dovdu 1 gun okula gitsem diger gun gondermedi. Sonra biz tekrar dedemgilin yanina geldik. 11 yasinda tekrar geldi degistim dedi kandirdi yanina gittik yine ayni seyler dayak kufur vs vs. En son annem cinnet gecirip benzinle kendini yakti. Bana yalan soylettiler hapse girsin diye ifademi degistirip annemi babam yakti dedim inanmadilar tabi ki ifade degisikliginden dolayi. Annem istanbulda tedavi gorurken olum haberi geldi. Nefes borusunun fisini babamin cekip olumune sebep oldugu soylendi. Ben o ara izmitte halamin yanindaydim. 10 gun annecigimi hic gormeden vefat etti. Sonra ankaraya geldim cocuk koruma evine yerlestirildim. 1 sene sonra dedem de vefat etti. 2 sene sonra intihar ettim basaramadim. Yurtta dogru duzgun hic mutlu olmadim. Lise bitince evlendim 3 seneyi gecti. Simdi bir kizim var iyi ki var melegim. Mutluyum ama annemi cok ozluyorum. Hele ki anne olduktan sonra. Bayramlar benim icin zehir yani. Oyle iste ..
napıcaksın kardeşim hatırladıkça annenin ruhu öbür tarafta rahat etsin diye dua et sadakaver babana beddua et rahatla sonra meleğini sana verdiği için Allah ccye şükret imtihan dünyası seninkide buymuş bazen bu olaylar olmamış gibi davran acını geceye akıt güneş doğdumu gecenin karanlığıyla senin karanlığınıda götürsin
Çok üzüldüm aklından atamazsın ama çok düşünmemeye bak inşallah evinde mutlusundur
Kaç yıllık üyeyim hiç bir konu beni bukadar etkilemedi.agladım içimde ateş yandı.. Allah sabır versin. Benide üvey babam karda sokaga atardı.. Seni tanımayı cok isterdim. Geçmez biliyorum cok zor güçlü bir kadınsın sen insallah cok mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?