Geçmişi annemi unutamıyorum

Baba olmayı hak etmeyen yaratık, bu dünyada olmazsa ahirette hesabını mutlaka verir, içim parçalandı insan olan bunları yapmaz.Annenizin mekanı cennet olsun, artık nasıl bir ruh halinde kendini yaktıysa, yuvanızda çok ama çok mutlu olun İnşaallah.

Bilmiyorum ki. 10 senedir görüşmüyoruz haber de almıyorum. Gitmeyi düşündüm ama beni kabul etmez
Sizi kabul etmezmi yuzu olmadogi icindir.
Bosverin gorusmeyin zaten tum yasananlarin tek faili.
Eger gorusursende gecmisin hesabini sor ve birdaha gorusme.
Rabbim yuvanda mutluluk huzir versin.

Hemde hiç haketmiyor. Verecek elbet. İlahi adalet onu cezasız bırakmayacak. Çok teşekkür ederim sagolun

napıcaksın kardeşim hatırladıkça annenin ruhu öbür tarafta rahat etsin diye dua et sadakaver babana beddua et rahatla sonra meleğini sana verdiği için Allah ccye şükret imtihan dünyası seninkide buymuş bazen bu olaylar olmamış gibi davran acını geceye akıt güneş doğdumu gecenin karanlığıyla senin karanlığınıda götürsin

Çok üzüldüm aklından atamazsın ama çok düşünmemeye bak inşallah evinde mutlusundur

Kaç yıllık üyeyim hiç bir konu beni bukadar etkilemedi.agladım içimde ateş yandı.. Allah sabır versin. Benide üvey babam karda sokaga atardı.. Seni tanımayı cok isterdim. Geçmez biliyorum cok zor güçlü bir kadınsın sen insallah cok mutlu olursun

Gözlerim dolu dolu .. annesizliğin ne demek oldugunu anne olmasamda anlıyorum bende beş yıl önce kaybettim ve hayatımı annemden önce annemden sonra diye ayırdım ..

Öyle yapıyorum zaten. Sağolasin canım çok teşekkür ederim

Güzelim benim, yaşadıkların cok zor şeylermiş, imtihanın bu senin Allah sabrını versin. Ama sımsıkı sarılabileceğin bir ailen var senin, kocan ve minik bir kızın var, yaşayamadıklarını çocuğunla yaşayabilirsin. İnsan çocuğuyla çocukluğuna geri döner onunla yasa herşeyi. Annen içinde dua et bol bol.

Allah bildiği gibi yapsın böyle babaları insanları. Üzülme canim delip geçiyor ama geçiyor. Rabbim sizinde yardımcınız olsun inşallah. Çok teşekkür ederim sağolun

Sen çok güçlü ve güzel yürekli bir insansin. Bundan sonra Allah sana huzurlu bir ömür nasip etsin yaşama sebebin evladinla birlikte...Ama senin öyle kin tutmayan iyi bir kalbin var ki, ikisini de bu yaşadıklarinin sorumlusu tutmadan sadece özlüyorsun.

İşte hayat böyle bişey...herkesin derdi başka tasası başka. Biri birisiyle birileriyle hep imtihan olur..Bu bize şart. Gelin girmeyen ev olurda ölüm girmeyen ev olmazmiz.bende annemi kaybettim.ondan önce çok iyi olmasada hayatım iyiydi.annem ölünce hayatım çok kötü geçti. Babam evlendi.ablam boşandı. Ben nişanı attım..şimdi evliyim mutluyum.ama mutsuz olduğumda anneme bağları. Annem olsaydı böyle olmazdı diye.ben çok hassas çok icliyim.bu ara sorunlarım var annemi düşünüyorum.sağlığım iyi değil. Üzüntüden hastalaniyirum.nebilim ben kendi kendime iyi olmaya çalışıyorum. Başka çarem yok. Üzülme moralim iyi olmayınca eşime çocuğuna bağırıyorm mutsuz ediyorum.yapma canım benim açın aileden çıkarırsanız. Mutsuz olursun.insanın elinde değil ama yine sukret çünkü mutlu evliliğin var.ya oda kötü olsaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…