- 3 Kasım 2015
- 191
- 105
- 33
- 29
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
İnsanın içi ürperiyor okurken Sabrınıza maşallah ben sizin kadar şuanki güçlü oluşunuz kadar olabilirmiydim bilemiyorum . Ben şu açıdan bakabileceğinizi düşünüyorum . Anneniz hayatta olsaydı kim istemez ki aslında ama babanızın annenize sürekli aynı şekilde davrandığını düşünün ne kadar kötü değil mi şuan ise anneniz umarım ki sizinle gurur duyuyordur benim kızım ne kadar güçlü diye. Annenizin yaşamındaki kötü zamanları düşünün ve şuan öyle bir durumda değil . İmtihanınızın Annenizin yokluğu ile olduğunu düşünün . Biliyorum yazıldığı kadar kolay ve basit değil ama ölüm Allah tan geliyor yaşamamız da Allah tan geldiği gibi . Allah a bin şükür kı eşiniz var evladınız var . Eşinizin ailesinin iyi olduklarını yazmışsınız . Annenize yakışacak bir şekilde anne olun sizde en azından evladınıza size davranan gibi bir babası olmayacak . Evliliğinize maşallah diyorum . Derdi veren Rabbim eminim ki dermanında kı mükafatını kat ve kat verecektir .
Dua bol bol dua en güzel terapi.
Allah rahmet eylesin sanada sabır versin
Amin insallah sagolun. Elimden geldigince olmaya cslisiyorumRabbim yardimcin olsun cok zor hayat yasamissin ama bundan sonra herseyi unutmaya calis tum,kotu seyleri sen kizina iyi bir anne ol yeter.
Bence kocaman kalabalık bi aile kur. Çocuklarının sevgisi merhem olsun. Iyi ki var çocuklarımız. En güzel şifa onların varlığı. Ya evlenmeseydin. Ya yalnız olsaydin. Bugüne konsantre olmaya çalış. Sahip olduklarına sukredip önüne bakmaya çalış
Anne babandan uzak olmak senin icin en hayırlısı olmus.onların kavgali garip iliskisi içinde daha fazla dayanamazdın.annen babandan etkilendiği için hiç normal olamayacaktı ki cinnet getirtmiş annene sen kızına güzel anne ol yeter.bazen niye ben diye sorma buna sen karar vermedin.bazı kadın erkeklerin iliskileri facia gibidir ayri iken farkli birlikte iken farkli olurlar.sen elindekilerle mutlu ol.suan mükemmel edebilecegin gecmis değil gelecek.
Okurken psikolojim bozuldu. Allah size dayanma gücü versin.Iyi geceler kk hatunlari. Yine kafam atti size yazmak istedim.
7 yasina kadar babami hic tanimadan buyudum. 7 yasinda annem babamla baristi gittik yanina baska sehirdeydi ama hic mutlu olamadik. Beni kabul etmedi benim cocugum degilsin dedi. Kisin sadece ic camasirimla beni karda bekletti asmaya kalkti annemi beni devamli dovdu 1 gun okula gitsem diger gun gondermedi. Sonra biz tekrar dedemgilin yanina geldik. 11 yasinda tekrar geldi degistim dedi kandirdi yanina gittik yine ayni seyler dayak kufur vs vs. En son annem cinnet gecirip benzinle kendini yakti. Bana yalan soylettiler hapse girsin diye ifademi degistirip annemi babam yakti dedim inanmadilar tabi ki ifade degisikliginden dolayi. Annem istanbulda tedavi gorurken olum haberi geldi. Nefes borusunun fisini babamin cekip olumune sebep oldugu soylendi. Ben o ara izmitte halamin yanindaydim. 10 gun annecigimi hic gormeden vefat etti. Sonra ankaraya geldim cocuk koruma evine yerlestirildim. 1 sene sonra dedem de vefat etti. 2 sene sonra intihar ettim basaramadim. Yurtta dogru duzgun hic mutlu olmadim. Lise bitince evlendim 3 seneyi gecti. Simdi bir kizim var iyi ki var melegim. Mutluyum ama annemi cok ozluyorum. Hele ki anne olduktan sonra. Bayramlar benim icin zehir yani. Oyle iste ..
Okurken psikolojim bozuldu. Allah size dayanma gücü versin.
Yazacak birşey bulamadım, içime oturdu anlattıklarınız
Umarım inşallah çok güzel bir hayatınız olur, ömür boyu mutlu olursunuz.
Aman Allahım hayretlerle okudum sükredilcek okadar cok sey varki Rabbim yar ve yardimcin olsun canim kizini melegini sana bagislasin insAllah annenine cennetiyle mukafatlandirsin cok üzüldüm ya Rabbim kimseyi anne acisiyla sinamasin benim annemde bi trafik kazasi gecirdi mahvoldum o olmasa hersey altüst olur
ben okurken zorlandım , Sen nasıl yaşadın.. Kardeşim Allah sabır versın sana..
Iyi geceler kk hatunlari. Yine kafam atti size yazmak istedim.
7 yasina kadar babami hic tanimadan buyudum. 7 yasinda annem babamla baristi gittik yanina baska sehirdeydi ama hic mutlu olamadik. Beni kabul etmedi benim cocugum degilsin dedi. Kisin sadece ic camasirimla beni karda bekletti asmaya kalkti annemi beni devamli dovdu 1 gun okula gitsem diger gun gondermedi. Sonra biz tekrar dedemgilin yanina geldik. 11 yasinda tekrar geldi degistim dedi kandirdi yanina gittik yine ayni seyler dayak kufur vs vs. En son annem cinnet gecirip benzinle kendini yakti. Bana yalan soylettiler hapse girsin diye ifademi degistirip annemi babam yakti dedim inanmadilar tabi ki ifade degisikliginden dolayi. Annem istanbulda tedavi gorurken olum haberi geldi. Nefes borusunun fisini babamin cekip olumune sebep oldugu soylendi. Ben o ara izmitte halamin yanindaydim. 10 gun annecigimi hic gormeden vefat etti. Sonra ankaraya geldim cocuk koruma evine yerlestirildim. 1 sene sonra dedem de vefat etti. 2 sene sonra intihar ettim basaramadim. Yurtta dogru duzgun hic mutlu olmadim. Lise bitince evlendim 3 seneyi gecti. Simdi bir kizim var iyi ki var melegim. Mutluyum ama annemi cok ozluyorum. Hele ki anne olduktan sonra. Bayramlar benim icin zehir yani. Oyle iste ..
Sana üzüldüm,ama annene içim sızladı.Gözlerim dola dola okudum.
Kadın hiç gün yüzü görmeden ölmüş.Ne huzurlu bir evi ne huzulu bir yuvası olmuş..
Baban olacak adamı da Allah bildiği gibi yapsın.
O kadını hayatından,senden vazgeçirecek kadar bunaltmış ölümüne sebep olmuş ya,İnşallah bu dünya da çeksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?