Geçmişi annemi unutamıyorum

Rabbim yardimcin olsun cok zor hayat yasamissin ama bundan sonra herseyi unutmaya calis tum,kotu seyleri sen kizina iyi bir anne ol yeter.

Evet oyle olurdu belki de. Kesinlikle olumde Allahtan kalimda ona suphe yok ama insan dayanamaz hale geliyor bazen. Kizima en iyi sekilde anne olmaya calisyorum ama bazen ona da sabir gosteremiyorum. Cok sukur ki onu cok cook seven bir babasi var. Hic kiyamaz sagolsun. Eksik biseyini birakmaz. Benim baba baba olamadi ama yavrumun babasi cok iyi bir baba masallah

Bence kocaman kalabalık bi aile kur. Çocuklarının sevgisi merhem olsun. Iyi ki var çocuklarımız. En güzel şifa onların varlığı. Ya evlenmeseydin. Ya yalnız olsaydin. Bugüne konsantre olmaya çalış. Sahip olduklarına sukredip önüne bakmaya çalış

Esim 4 cocuktan asagi istemiyor zaten ☺ iyi ki varlar meleklerimiz. Varliklarina Elhamdulillah. Cok sukur ki yanliz degilim. Tesekkur ederim yorumunuz icin

Anne babandan uzak olmak senin icin en hayırlısı olmus.onların kavgali garip iliskisi içinde daha fazla dayanamazdın.annen babandan etkilendiği için hiç normal olamayacaktı ki cinnet getirtmiş annene sen kızına güzel anne ol yeter.bazen niye ben diye sorma buna sen karar vermedin.bazı kadın erkeklerin iliskileri facia gibidir ayri iken farkli birlikte iken farkli olurlar.sen elindekilerle mutlu ol.suan mükemmel edebilecegin gecmis değil gelecek.

Evet dogru soyluyorsunuz. Mutluyum cok sukur orda bi sikinti yok. Iyi bi anne olmaya calisiyorum elimden geldigince. Teskkur ederim sagolun

Okurken psikolojim bozuldu. Allah size dayanma gücü versin.

Yazacak birşey bulamadım, içime oturdu anlattıklarınız
Umarım inşallah çok güzel bir hayatınız olur, ömür boyu mutlu olursunuz.

Aman Allahım hayretlerle okudum sükredilcek okadar cok sey varki Rabbim yar ve yardimcin olsun canim kizini melegini sana bagislasin insAllah annenine cennetiyle mukafatlandirsin cok üzüldüm ya Rabbim kimseyi anne acisiyla sinamasin benim annemde bi trafik kazasi gecirdi mahvoldum o olmasa hersey altüst olur

ben okurken zorlandım , Sen nasıl yaşadın.. Kardeşim Allah sabır versın sana..

Amin insllah cok tesekkur ederim sagolsun. Rabbim geride kalan anneleri yavrularina bagislasin omurlerini cok etsin insallah.

Sana üzüldüm,ama annene içim sızladı.Gözlerim dola dola okudum.

Kadın hiç gün yüzü görmeden ölmüş.Ne huzurlu bir evi ne huzulu bir yuvası olmuş..

Baban olacak adamı da Allah bildiği gibi yapsın.

O kadını hayatından,senden vazgeçirecek kadar bunaltmış ölümüne sebep olmuş ya,İnşallah bu dünya da çeksin.

Evet malesef hiç yüzü gülmedi annemin. Annem benden asla vazgeçmezdi bana çok düşkündü ama kader ne yapalım. Çeker inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…