Geçmişi kendim önüme koyuyorum :(

keşke uzun bir mektup yazıp onun rüyasına gönderebilsem :'(

Kiyamam sana ya bu cumlen kalbimi burdu

Facebook profiline bakmak vs bunlari herkes yapiyor, kafana takma. Hic de kendini kasma, bakmak istiyosan bak. Bir sure sonra hic ilgini cekmeyecek emin ol. Aklina bile gelmeyecek. Zamana ihtiyacin var sadece. Tamamlanmamis her hikaye cazibe barindirir, lakin zaman da herseyin ilacidir.

Metaktandir o herkeste var 20 küsür gün sonra bende evleniyorum aylardır nisanliyim aşkımı inanılmaz seviyorum ama hem benim eski sevgilimin hem onunkinin profillerine bakarım arada merak işte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah zaman benimde ilacim olur.tamamlanmamis şeyler yakıyor canım

normal yani

Üzgünüm ama dobra olmak gerekiyo.
Nisanlini gerçekten sevseydin eski sevgilin aklina bile gelmezdi..........
Merak fln diye hoş göremez kimse . Hergun acip acip eski sevgilinin profiline bakmani. Demekki hala ondan bi ışık bi işaret bekliyorsun gizliden.

Bakmasan daha iyi sanki..
Hanii sonra iyice alışkanlık haline gelir..
Kiii şu an gelmişte..
Daha ilerletmeden bu durumu engelleyin onu...
Çünkü onun profilinde başka bir kızla gördüğünüz zaman
üzülecekmişsiniz gibime geliyor..
Ewet nişanlınızı sewiyorsunuz ama, öyle bir görüntüyle
karşılaştığınız zaman ister istemez sarsılırmışsınız gibime geliyor..

İnanın cevabını bilmediğim tek soru ''Onu başkasıyla görürsem üzülürmüyüm?'' :26::26::26:

Zaten yaptığım şeyin doğruluğunu savunamam yanlış bir davranış bunu kabul ediyorum ama ondan ışık beklemiyorum ki ben nişanlıyım.

meraktan bakabilirsinde hani onda mutlu olsun kat kat iyi biriyle evlensin falan sözleri abartı bence. banane ne yaparsa yapsın ben sevdiğimle mutlu olayım de bence. o mutlu ola sana ne katacak

O mutlu olursa ben daha mutlu olucam...

yaa ben taaa ilkokul aşkımın bile profiline bakıyorum ne yapıyo diye senin bakman çok doğal hemde herkes bakar yani bakmam diyen kişi ya çok umursamaz yada çok iradeli güçlü biridir ama genelde bakarız yaniii dert etmeee

kendini suçlu hissetme bence merakandır o
ve hala bile o kişi için benden üstünlerini çıkarsın rabbim diye dua ediyoırum dedin ya
demekki snein kalbince çok güzel
bence arkana bakma hiç nişanlın anladığım kadarı ile sana iyi gelecek hiç düşünme
halası kuzenleri neler demiş bundan zaten bir cacuık olmaz
bırak boşver nişanlın ile gününü gün et
bu günler en güzel günleriniz bunu untmaaaaaaaaaaaa

ne kadar iyi niyetlisin taktir ettim seni meraktan bakıyosundur bende bazen bakarım eski eşime eşimin eski eşine meraktan yani sırf :)

Kız sen buralara takılmazdım pek. Genelde zar diktirenlerle filan dalaşırdın?

Dopru senin gibi iki yüzlülere canım sevmem ne olduğunu herkes okudu gelmiş konu sahibine laf sokuyorsum ve ben hep burdayım işine geldiği gibi yazabilirsin umrumda değilsin. Konu sahibinin konusunu kirletmeye gerek yok kendisinden de özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…