Çok çok haklısınız. Kız arkadaşa her şeyin anlatılmıcağını acı bir tecrübeyle öğrendim. Ama korkum acaba o kız arkadaşlarım bir gün sevgilime bunları sölerler miAnlatilmaz gerek yok
Herkesin kendine ait sirlari vardir .
Saf gibi ben boyle boyle yaptim dersen
Bizik ortadogu kafali erkekler gunu gelince lakkkk diye yapistiriverir lafi ..
Sadece sevgiliye degil kiz arkadaslara bile her halt anlatilmaz
Çok teşekkürler. Çok doğru dediniz. Ben aile ilgili konuşmam hiç zaten, rabbim hatalarımızı affetsin. Umarım herşey güzel olur..1) Ailesel durumlar anlatılmaz,
2) Ben erkek arkadaşıma geçmiş ilişkileri hakkında soru sormam, eğer o anlatmaya çalışırsa da bilmek istemediğimi söylerim,
3) Bence sizde geçmiş ilişkileriniz hakkında detay vermemelisiniz sonuçta yaşananlar sizin özel hayatınız...
4) Diğer konular hakkında "başkası olma kendin ol"!
İlişki kesin biter bide üstelik bayadır birlikteyiz sonra anlatmak... aynı zamanda kandırmışta oluyorum onu. Suan mutluyuz herşey iyi ama ne bileyim.. yoksa ayrılayım mı hiç bir şey demeden.. sizin yorumununz tek çıkar yolu bu benim için bitirmeknamus timsali bir erkek arkadaşınız varsa anlatın
Çok çok haklısınız. Kız arkadaşa her şeyin anlatılmıcağını acı bir tecrübeyle öğrendim. Ama korkum acaba o kız arkadaşlarım bir gün sevgilime bunları sölerler mio zaman rezllik olur bizim ki bide hassas.. yorumunuz için teşekkürler iyi geldi
Sorun şu konuştuk ama ben sölemedim öle böle kapandı gitti konular.... şimdi aklıma geldikçe kafaya takarım. Bazen ayrılsammı bile düşünürüm.Erkeklere karşı vicdan mı? :) ay ne gerek var yahu? Sence o sana herşeyii en ayrıntısına kadar anlatmış mıdır? anlatmadığı ne ilişkisi olmuştur kaç sevgilisi olmuştr hepsini söylediğini hiç sanmıyorum. Böyle konularda vicdan azabı çekmeyin gerek yok. En başından konuşulmayan şeylerin daha sonra konuşulması sorun oluşturur.
Herhalde öle olcak. şizofrenlik yaparım az :)))Soylerse de ondan tek kurtulus
Inkar etmek ..
Elinde belge ,mesaj,resim yoksa
Bi sey tutturamaz .
Inkar edersin
İlişki kesin biter bide üstelik bayadır birlikteyiz sonra anlatmak... aynı zamanda kandırmışta oluyorum onu. Suan mutluyuz herşey iyi ama ne bileyim.. yoksa ayrılayım mı hiç bir şey demeden.. sizin yorumununz tek çıkar yolu bu benim için bitirmek
Oda doğru. Ya bu kız arkadaşlarımız ortak bende küsüm onlarla. Gidip anlatırlar mı bir gün diye düşünüyorum. Kestiremiyorum tavırlarını açıkcası. Bende onların çoğu şeyini biliyorum ama onlar anlattımdiye anlatmam pek cazgırlığım yokyahu canımın içi senin erkek arkadaş askılı giydin diye seni ne yerine koymuştu
bi de bunları anlatırsan artık neler neler yerine koyar sen düşün
anlatma boşver
yarın öbür gün ayrılırsınız bu sefer de aileme anlatır mı diye korku yaşarsın
Sorun şu konuştuk ama ben sölemedim öle böle kapandı gitti konular.... şimdi aklıma geldikçe kafaya takarım. Bazen ayrılsammı bile düşünürüm.
Çok teşekkür ederim. Cidden böle yorumlar geldikçe içim rahat ediyor.. kendiside eminim yapmıştır ben sormadım hiç yani geçmiş geçmiştirle baktım hep ona karşıay tatlım bir saniye de ne var senin gçmişinde? üç ayrı adamdan 5 ayrı çocuğun mu var bir yerlere gizlediğin? ne bileyim bir gecede 5 ayrı adamla birlikte olma yarışları mı düzenliyordunuz arkadaşlarınla ya da marjinal cinsel etkinliklere mi katılıyordun..
kaldı ki hepsini yapmış olabilirsin, kimseyi ilgilendirmez.
hem sen bu adamın geçmişini ne kadar biliyor musun? inanıyor musun yani her şeyi sana net anlattığına? niye bu kadar dramatik yaşıyorsun ki ilişkini.. kesin ayrılırız falan.. tekrar söylüyorum sevgilin namusun simgesi bir adam değilse hiçbir şey anlatmak zorunda değilsin.nokta!
Oda doğru. Ya bu kız arkadaşlarımız ortak bende küsüm onlarla. Gidip anlatırlar mı bir gün diye düşünüyorum. Kestiremiyorum tavırlarını açıkcası. Bende onların çoğu şeyini biliyorum ama onlar anlattımdiye anlatmam pek cazgırlığım yok
Bir kaç kez burada bu tür vicdan azaplı konuları okuyorum. Ve kendimi sorguluyorum bazende üzülüyorum hatta ilişki bitirmeye kadar geliyor iç savaşlarım.
Sizce gerçekten herşey anlatılır mı sevgiliye. Sonuçta ben geçmişten pişmanım cinsellik açısından ileri gidilmeden bir şeyler yaşanmıştı. Bide ona sölemediğim gittiğim bir kaç il var. Tatil amaçlı vs tabi hepsi sevgililikten önce.
Bunlar sölersem aramız bozulur. ZTn ben bazı şeyler için pişmanım. Şimdi sölemem mi gerekiyor? Yada cidden ayrılmam mı gerekiyor ona ayrılırız diye sölemediğim şeylerden ötürü? Onu seviyorum ama.. böle devam etmem etik olmaz mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?