Geçmişi tam anlatmalıyımıyız ki?

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Bir kaç kez burada bu tür vicdan azaplı konuları okuyorum. Ve kendimi sorguluyorum bazende üzülüyorum hatta ilişki bitirmeye kadar geliyor iç savaşlarım.

Sizce gerçekten herşey anlatılır mı sevgiliye. Sonuçta ben geçmişten pişmanım cinsellik açısından ileri gidilmeden bir şeyler yaşanmıştı. Bide ona sölemediğim gittiğim bir kaç il var. Tatil amaçlı vs tabi hepsi sevgililikten önce.

Bunlar sölersem aramız bozulur. ZTn ben bazı şeyler için pişmanım. Şimdi sölemem mi gerekiyor? Yada cidden ayrılmam mı gerekiyor ona ayrılırız diye sölemediğim şeylerden ötürü? Onu seviyorum ama.. böle devam etmem etik olmaz mı..

1) Ailesel durumlar anlatılmaz,
2) Ben erkek arkadaşıma geçmiş ilişkileri hakkında soru sormam, eğer o anlatmaya çalışırsa da bilmek istemediğimi söylerim,
3) Bence sizde geçmiş ilişkileriniz hakkında detay vermemelisiniz sonuçta yaşananlar sizin özel hayatınız...

4) Diğer konular hakkında "başkası olma kendin ol"!

Anlatilmaz gerek yok
Herkesin kendine ait sirlari vardir .
Saf gibi ben boyle boyle yaptim dersen
Bizik ortadogu kafali erkekler gunu gelince lakkkk diye yapistiriverir lafi ..
Sadece sevgiliye degil kiz arkadaslara bile her halt anlatilmaz
Çok çok haklısınız. Kız arkadaşa her şeyin anlatılmıcağını acı bir tecrübeyle öğrendim. Ama korkum acaba o kız arkadaşlarım bir gün sevgilime bunları sölerler mi o zaman rezllik olur bizim ki bide hassas.. yorumunuz için teşekkürler iyi geldi

Çok teşekkürler. Çok doğru dediniz. Ben aile ilgili konuşmam hiç zaten, rabbim hatalarımızı affetsin. Umarım herşey güzel olur..

namus timsali bir erkek arkadaşınız varsa anlatın
İlişki kesin biter bide üstelik bayadır birlikteyiz sonra anlatmak... aynı zamanda kandırmışta oluyorum onu. Suan mutluyuz herşey iyi ama ne bileyim.. yoksa ayrılayım mı hiç bir şey demeden.. sizin yorumununz tek çıkar yolu bu benim için bitirmek

Erkeklere karşı vicdan mı? :) ay ne gerek var yahu? Sence o sana herşeyii en ayrıntısına kadar anlatmış mıdır? anlatmadığı ne ilişkisi olmuştur kaç sevgilisi olmuştr hepsini söylediğini hiç sanmıyorum. Böyle konularda vicdan azabı çekmeyin gerek yok. En başından konuşulmayan şeylerin daha sonra konuşulması sorun oluşturur.

Soylerse de ondan tek kurtulus
Inkar etmek ..
Elinde belge ,mesaj,resim yoksa
Bi sey tutturamaz .
Inkar edersin

Sorun şu konuştuk ama ben sölemedim öle böle kapandı gitti konular.... şimdi aklıma geldikçe kafaya takarım. Bazen ayrılsammı bile düşünürüm.

yahu canımın içi senin erkek arkadaş askılı giydin diye seni ne yerine koymuştu
bi de bunları anlatırsan artık neler neler yerine koyar sen düşün
anlatma boşver
yarın öbür gün ayrılırsınız bu sefer de aileme anlatır mı diye korku yaşarsın

ay tatlım bir saniye de ne var senin gçmişinde? üç ayrı adamdan 5 ayrı çocuğun mu var bir yerlere gizlediğin? ne bileyim bir gecede 5 ayrı adamla birlikte olma yarışları mı düzenliyordunuz arkadaşlarınla ya da marjinal cinsel etkinliklere mi katılıyordun..
kaldı ki hepsini yapmış olabilirsin, kimseyi ilgilendirmez.
hem sen bu adamın geçmişini ne kadar biliyorsun? erkeklerin çok büyük kısmı şeytandır yahu,öğrenemediniz şunu..
inanıyor musun yani her şeyi sana net anlattığına? niye bu kadar dramatik yaşıyorsun ki ilişkini.. kesin ayrılırız falan.. tekrar söylüyorum sevgilin namusun simgesi bir adam değilse hiçbir şey anlatmak zorunda değilsin.nokta!

Oda doğru. Ya bu kız arkadaşlarımız ortak bende küsüm onlarla. Gidip anlatırlar mı bir gün diye düşünüyorum. Kestiremiyorum tavırlarını açıkcası. Bende onların çoğu şeyini biliyorum ama onlar anlattımdiye anlatmam pek cazgırlığım yok

Hiç kafaya takma asla da dürüst olma. Fazla dürüstlük zarar ve erkekler kesinlikle bunu haketmiyo. Şu an sana olan sevgisi yoğundur kabul eder görünür her şeyi sorun etmez gibi yapar yarın biraz ilerleyip alışkanlığa döndüğünde o anlattıklarının öne sürer bunları kullanır, kendi sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi..

Sorun şu konuştuk ama ben sölemedim öle böle kapandı gitti konular.... şimdi aklıma geldikçe kafaya takarım. Bazen ayrılsammı bile düşünürüm.

Ya canım takma kafana boşver erkeklere herşey söylenmez. Bizden daha çok şeyler yaşarlar ama bizim en ufak bişeyimize de takılırlar.
Hiç vicdan yapma başka ile gitmişsin bu vicdan yapılacak şey mı? Ben ülke değiştirdim :))) ve vicdan yapmıyorum.

Çok teşekkür ederim. Cidden böle yorumlar geldikçe içim rahat ediyor.. kendiside eminim yapmıştır ben sormadım hiç yani geçmiş geçmiştirle baktım hep ona karşı

anlatsın nasıl kanıtlayacak bir de zaten senin sözüne karşılık başka birinin sözüne inanıyorsa
değmez bu kadar dürüstlüğe
yanlış anlama kendisi seninle yakınlık kurmuyor mu ya da ilk seninle mi yakın olduğunu sanıyorsun
valla kendini yıprattığına değmez gencecik kızsın

yoo söylemen gerekmiyor, neden vicdan yaptığını bile anlamadım, erkekler böyle şeyleri çok kafaya takar 30 sene sonra bile söyleyebilir yani, o yüzden gerçekten önemli bişeyler yoksa anlatmaya gerek yok
ha ne o önemli şey, sabıka olur, annnen babanla alaklı ağır bişey olur, kalıtsal bi hastalık olur, geçirilen ciddi bi ameliyat olur, yoksa oraya gitmiştim buraya gitmiştim bunları anlatmaya hiç gerek yok

Anlatmana gerek yok o sana her yaptigini gecmisinde detaylariyla anlatiyor mu ayrica neyin hesabi bu
Zamaninda yasanan yasanmistir ondan öncedir kabul edilmesi gerekir cünkü gecmis degistirilemez bisiydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…