Geçmişi tam anlatmalıyımıyız ki?

Ben eşime tutup geçmişimdeki özel anlarımı anlatmadım
Sadece geçmişte hayatımda çok kişi oldugunu biliyor

Geçmişe takılmayın şuan mutlu iseniz boşverin. Eskileri açarak sadece bugüne zarar verirsiniz.

Bence anlatılmaz hatta eşe de anlatılmaz karşında ki kişi dünya iyisi olsun vakti zamanı gelince kullanır onu, ne gerek var senin özelin ondan önce olmuş

Herkesin bi geçmişi var sonuçta sevgilininde

2 yıllık evliyim ondan önced de 4 yıllık berbarliğimiz var. Eşim hayatımdaki herşeyi bilmez bilmek zorunda değil. Her bireyin kendine ait hayatı, sırları vardır. Nedir bu herşeyi anlatma merakı neyin vicdanınu yaşıyorsunuz? Siz onunla var olmadınız ki. Cinsel ilişki bile yaşamış olsanız istediniz ve yaşadınız kime neyin hesabını açıklamasını yapacaksınız. Yaşadıklarınızdan kime ne?

Bunlara cok takilan bir insansa ve daha once size sorduysa anlatin. Bana gore kimse gecmisinden dolayi hesap vermek zorunda degil bu konularda. Suanki adamin dogru insan oldugunu oncesinde biliyor olsaydiniz zaten bunlari yapmazdiniz. Ama dedigim gibi, ozellikle onem veren biriyse bilmek hakki. Sucluluk duymadan, sizi yargilama hakki tanimadan anlatabilirsiniz.

Çok teşekkürler. Çok doğru dediniz. Ben aile ilgili konuşmam hiç zaten, rabbim hatalarımızı affetsin. Umarım herşey güzel olur..
Dün dündur gecti bitti bugunde gelip gececek..
Biz yarinimiza bakalim..
Ve gecmisteki hatalarimiz ģelecegimize isik olsun..
Tovbe edelim rabbim bagislayandir..
Onemli olan hata yapmamak degil..
O hatayi bir defa daha tekrarini yapmamk..

anlatılmaması taraftarıyım bu senin hayatın yanlışıyla doğrusuyla evlendikten sonra olan her şeyi bilmeli öncesini değil.

En basinda anlatmadiysaniz ve anlatmanizi gerektircek ihanet gibi bir durum soz konusu degilse gerek yok.biz en basindan acik acik konusmustuk.her seyimi bilir.ama ben de bildigim icin bazen kiyaslama ya da takinti oluyor cokta matah bise degil bana gore.bilmemek en guzeli ama ben yapim geregi meragimdan soylettim : )))

bu duyguyu neden bıtek bazı kadınlar yasıyor acaba
daha hıc bı erkegın gecmısımı anlatsam mı vıcdan yapıyorum dedıgını duymadım da...

gecmıs sızın gecmısınız kımseye bırsey anlatmak zorunda degılsınız
annenıze bıle burası benım mahremım dıyebılıyorsunuz mesela degıl mı ... olagandısı bırsey yoksa cezaevınde yatmak cocuk aldırmak bı cocugunun olması ya da hıc cocugunun olamayacagı falan gıbı... olaganustu bırsey yoksa soylemeyın

Bence bilmemek en güzeli. Biz sevgilimle biraz olsun eskileri konuştuk onda bile gerildim, gerildik ne eski kız arkadaşını bilirim ne de ne yaptıklarını. O da benimkini bilmiyor.
Boşuna vicdan yapıyorsunuz. İnsan eskileri deştikce deşmek ister. İşin içinden çıkamaz hale gelirsiniz

Ha " biz eski sevgililer konusuna takılmayız" derseniz siz bilirsiniz tabi :)

il olayini anlayamadim hani millet aya gidiyor yaa ondan galiba

hayır geçmiş anlatılmaz psikolojik şiddet gören kadınlar ya da bu kadınlardan etkilenen kadınlar böyle düşünüyor sadece

anlatma tabiki..sevgilinin gecmisinin süt gibi oldugunu mu sanıyorsun...dürüstlük her zaman iyi degıl emin ol anlatırsan asla eskisi gibi olamazsiniz

Ben herşeyi anlatamayacağım birini istemem hayatımda. Sen birşeyleri saklarsan, başkaları gelip bunları kullanmaya çalışabilir. Hiç uğraşamam, anlatırım; kalan benimdir...

Türk erkeği çok şanslı aslında. Türk kadını dünyadaki en sadık kadınlardan biri olabilir. Gittiği illeri söylesemiymiş. Valla garip ya.

Sevgili konu sahibi, ben anlatılmaz diyorum. Sadakatiniz, samimiyetiniz, sevginiz, saygınız önemli. Geçmişte kalan şeyleri lütfen ilişkinize taşımayın. Pişmanlıklarınız sizin sırrınız olsun. Işığınız olsun. Rehberiniz olsun. Ama şimdiki ilişkinizde sohbet konusu olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…