• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişi unutmak istiyorum :(

Nickinle sen okadar uyumsuzsunuz ki keske nickin gibi olsan.. devamli gecmisi dusunup durursan orda takilir kalirsan hayatina da surekli olumsuzluklari cekmis olursun.. pozitif dusunup herseye iyi bakarsan hayatina guzellikleri cekmis olursun.. bunu kendine sen yapiyosun yanlizca sen.. hayatini duzene sokmak senin elinde nasil bi hayat istiyosan o hayat icin caba gostericeksin.. gecmise takilip kalman sana fayda getirmez.. seni kimsenin uzmesine ezmesine izin vermeyerek basla bence..

Üniversite sınavına 2,5 ay kaldı ama ben çok stresliyim. Nedeni ise geçmişi unutamamam. Ne zaman acıklı bir şarkı dinlesem aklıma geçmişim geliyor :KK43: Hep dışlandım ezildim sevilmedim. Acı çektim, psikolojim bozuldu panik atak oldum. Zamanında çok sevdim aşık oldum ama sevdiğim başkasıyla çıktı. Onun yüzünden panik atak geçirip hastanelik oldum. Üstelik beni elin diline doladı elaleme benim hakkımda yalan yanlış şeyler anlattı. Arkadaşlarım kazık attı akrabalarım deseniz alttan alttan laf sokuyor. Bıktım artık bu hayattan. Her şeyden ve herkesten nefret eder hale geldim. Herkesten tiksiniyorum. Geceleri ağlayarak uyuyorum. Ama artık geçmişi unutup yepyeni bir hayat kurmak istiyorum. Artık ben de güzel bir kız olup sevilmek istiyorum. Beni üzenlere bakıyorum hepsi çok mutlu. Bir ben mutlu olamıyorum :KK43: Geçmişi kafamdan nasıl silip atabilirim?
Öncelikle tedavi ol.Sonra eger ubı hazırlanıosan guzel bır uni kazan ve yenıden başla.

İnsanın böyle zamanlarda en büyük yaptığı hatalardan birisi "kendine acımak"
Aman şu oldu aman bu oldu vay şöyle oldu ay beni kimse sevmiyor. Bırakın bunlari
Kendinize acimayin
Nolmussa olmuş bitti gitti adı üstünde GEÇMİŞ
Siz bugundesiniz.
Bırakın kazık atan atsın . Onlar zaten dost olamaz.
Anlamayan anlamasın bu sizin hayatınız kimsenin anlamasına ihtiyacınız gerçekten yok.
Bunları şuan öylesine söylemiyorum ben de bir dönem sizin gibiydim. Ki o yaşlar zaten tam olarak bu tür duyguların yaşları.
İnsan kendi düşüncelerini değiştirince her şey değişiyor buna gerçekten inanın.
Şikayet etmekle bir şey değişmiyor o zaman yipratmayin kendinizi.
Hayatın tadını çıkarın çıkın yürüyüş yapın kaykay alın kaymaya çalışın ne bileyim sinemaya gidin
Bunları yapmak için hiç kimseye ihtiyacınız yok :)
Kötü günlerin ardından hep güzel günler gelir.
Gelecek çok güzel olacak :) (bugünler dunlerin yarını değil miydi deyip arabeske bağlamayın hemen)
Hem bahar da geliyor mis gibi
Güzel bir üniversite kazanın siz sonra nasıl her şey güzel olacak göreceksiniz :)
Musmutlu bir hayat diliyorum size gönülden kocaman sevgiler

Universite sinavina daha sıkı calismalisin. Baska sehirde universite okursan istediklerinin hepsi olacak zaten. O yuzden sadece sinavi dusun, ona odaklan.

Ne kadar zeki olsan da çalışkan olsanda sessiz efendi biri olsanda bir o kdar üstüne gidiyorlar biliyorum çünkü benim içinde kolay geçmedi. Üniversite sınavına hazırlıkta o kadar stresliydim ki ne uyuyabiliyordum ne de gülebiliyordum.. herşeyi annem ve geleceğim için kuruyordum. Babamın yakınları tarafından desteklenmedim Sevilmedim. Kazanmamı istemediler hep nispet yaptılar. Baskılara dayanamadım bu üniversiteye hazırlık 2. Giriş sınavımdı artık öyle bir noktaya geldim ki istanbula gittim 1 ay kaldım sonuçlar açıklanmıştı bakmayacaktım ama birlikte büyüdüğüm kuzenlerimden değil de istanbulda olan hiç tanımadığım kuzenlerimden destek ve ilgi gördüm. Ve sonuçlara baktım ki kazanmışım. Diyeceğim o ki asla pes etme lütfen. Kendine karşı inancını ve güvenini koru. Kimseye boyun eğme. Geleceğini hisset korkma ve önüne bak...

Back
X