Geçmişi unutmak mümkün mü

Angela

Corpse Bride
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
1.459
1.540
63
44
İnsan bu ya geçmişte yaşadığı şeyleri unutamıyor peki kötü de olsa ayrıldığınız kişiyi unutamadığınız oldumu mantık çerçevesinde ayrılmanız gerekiyordu ayrıldınız peki neden olur olmadık zamanlarda aklınıza gelir keşke her şey çok farklı olsaydı dediğiniz oldumu ilişkilerdeki keşkeleri açıklayalım ne dersiniz belkide bilinçaltımız bizimle oyun oynuyor mantıkmı ağır basıyor duygular mı yoksa kader mi karma bir bakış açısı yakalayalım herkes özgürce fikirlerini sunsun belki de birbirimize ışık tutacağız gelecek eleştirilerden korkmadan açık ve net yorumları bekliyorum

Uyuşamamızdan dolayı ayrılıyorsak ancak bu ayrılık severken oluyorsa...
Zor unutur insan. Ama unutur..

İnsan bu ya geçmişte yaşadığı şeyleri unutamıyor peki kötü de olsa ayrıldığınız kişiyi unutamadığınız oldumu mantık çerçevesinde ayrılmanız gerekiyordu ayrıldınız peki neden olur olmadık zamanlarda aklınıza gelir keşke her şey çok farklı olsaydı dediğiniz oldumu ilişkilerdeki keşkeleri açıklayalım ne dersiniz belkide bilinçaltımız bizimle oyun oynuyor mantıkmı ağır basıyor duygular mı yoksa kader mi karma bir bakış açısı yakalayalım herkes özgürce fikirlerini sunsun belki de birbirimize ışık tutacağız gelecek eleştirilerden korkmadan açık ve net yorumları bekliyorum
Geçmişte yaşadıklarımızı bir deneyim olarak kabul edip gerekli dersleri aldıktan sonra yolumuza devam etmeliyiz diye düşünüyorum. Ve unutamadığınız kişi her kimse o değil o kişiye zihninizde yüklediğiniz anlamlardır.

Yanılmıyorsam önceki konunuzda 2. Evliliginizi yapıp yurt dışına gitmiştiniz ve eşiniz soguklugunuzdan şikayetçiydi sanırım bunun sebebi suanki konunuzmuş lakin bundan bahsetmemistiniz...:KK69:

Back
X